Discutii.....aiurea!!!

ce este forumul?
topicuri destinate lamuririi unor controverse

NOTA: odata intrat sa postati in aceasta sectiune va presdispuneti la primirea de avertismente. ATENTIE: folositi un limbaj cat mai decent. "..... combateti idei, nu persoane"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Te roade Sergiu,te roade? 😢
Ultima oară modificat 06 Feb 2007, 10:32 de către Marius Bogdan, modificat 1 dată în total.
mig03
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

parpaneata scrie:Corect! ..."utilizatorii" si...."pot"...N-are nimic,se modifica! Problema e....cand incepem sa platim....ca sa avem acces acolo? Vezi @serghei ca e aceasi regula ptr toti.N-am acces! :D :D :D

Nu am comentat decizia.Daca membri platitori vor sa isi faca topic dedicat ,nu vad ce problema ar fi..este dreptul lor..dar va trebui sa fie un topic al naibii de bun ca sa convingi omul sa plateasca...:) Eu unul nu am mai vazut asa ceva pe un forum dar,orice are un inceput..

PS...O sa fie ca la paginile xxx...vezi o bucata si cand devine totul mai incitant ,,poc" apare :,,for full movie... only members ....just 40$...etc....
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

N-am citit Dragos ptr ca n-am acces!!!
Marius,pune emoticons daca glumesti!!! Sau nu glumesti!!! :D :D :D
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Nu-mi vine sa cred esti trecut cu litere mari.
Trebuie sa il contactezi pe admin.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@serghei....incerc iarasi sa explic fara sa dau cu parul!!! :) Acolo vor fi doar chestiile ...private,sa zic asa.Poze mai aiurea de la intalniri,anunturi personale,initiativele grupului,sedintele noastre,discounturile obtinute de la anumite campinguri din Ro si poate din UE.Din aceste pagini se vor face selectii care bineinteles ca vor aparea si pe paginile libere!!! Anunturile cu ...iesirile,de ex,vor putea fi citite de toata lumea.Va fi postat statutul in forma finala si atunci fiecare membru al Clubului va hotari daca se face sau nu membru al Asociatiei Club RV,deci platitor! Eu,unul vreau sa fiu membru ptr ca imi place comunitatea asta! Atat! N-am alte argumente deocamdata.Nu stiu ce drepturi si obligatii o sa am!Oricine poate intra si iesi cand vrea! Nu e nimic ingradit.Poti foarte bine sa iesi cu noi si fara sa fi membru platitor!Probabil cand vom fi un anumit numar de membri vor fi si avantaje considerabile material,in discounturi oferite in turism,unele magazine de specialitate,etc.Deocamdata suntem .....mici si putini.Dar...crestem...la fel ca-n poveste!!! :D :D :D
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

Sergiu,cine stie ,poate va fi ceva bun (doar asta este si ideea nu?).Un club puternic va atrage intotdeauna membri noi,Eu unul nu pot decat sa va doresc mult succes (nu ca a-ti avea nevoie ,ca vad ca aveti oricum... :lol: ) .
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

A aparut un user nou...'cornel en anna' cu o pagina de web ce ne priveste.I-as ruga sa intre in discutie sa ne dea mai multe amanunte despre ei.O sa le dau si PM.
BELIAL

Mesaj de BELIAL »

...
Ultima oară modificat 07 Noi 2007, 21:15 de către BELIAL, modificat 1 dată în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Le-am dat pm.Sper sa intre ca din pozele de pe site-ul lor e frumos acolo!
cornel en anna

Mesaj de cornel en anna »

Buna dimineata,

Ma numesc Anna Tarniceri. Sotul meu e Cornel.
La Minis avem un camping, si la Fantanele o casa de copii.
Numele campingul este "Route Roemenie" si are 24 locuri pentru rulote si corturi. Mai exista 2 caravane pentru inchiriat pentru cei care vin fara rulote.
Acesta este un proiect care va asigura venituri pentru casa de copii si eventual loc de munca pentru acesti copii.
Campingul s-a deschis in data de 13.05.2006
Casa de copii este de tip familial. Fundatia care sustine aceasta activitate va asigura si viitorul copiiilor dupa majorat.

Momental sotul meu este plecat, dar daca vine acasa sa intre si el pe forum. (scrie mai bine Romaneste ca mine 😉 )

Anna
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ok Anna! A fost creat "forumul propietarilor de camping"! Acolo puteti sa ne dati toate detaliile despre voi.Locatie,servicii,preturi,poze,etc.Va asteptam! Tot acolo v-om purta discutii cu voi....despre voi! :)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

In acel forum,al propietarilor de camping,ar fi bine ca fiecare propietar sa faca un topic cu campingul lui. Astfel nu incurcam locatiile,discutiile si alte alea! Va fi bine si ptr vizitatori si pentru noi.
Încuiat