Raspuns:
Traiane scuze ca nu ti-am raspuns, dar astea doua zile mi-am spart capul cu "perlele aparute" la adresa mea, in topicul intilnirii rulotistilor ce urmeaza a fi in Iunie...
Hai sa spun. Poza cu animalul paros sezind, nu stiu ce natie e, o fi Yac. Miine intreb pe Eugen. Oricum, seamana cu un zimbru de la noi, bine crescut, asa ca mine.
Masina alba, Renaultul, il luam cind vrem. L-am mai luat la cumparaturi, Eugen mi-o parcheaza linga camper...Marea este la 3 km la Fuseta, am pus clip pe youtube.
Nu ne-a ars de balaceala, ca a fost tare bine la soare aici si sigur apa era rece. Dar, de miine se anunta 21 si de poimiine 22 de gadre ( la umbra, specific ) deci cald
28 Febr - 3 Martie 2012 - Continuare in rezumat a citorva zile
Nu am mai pus poze pentru a nu va plictisi, in general ne-am facut de treaba si am mai iesit prin oras. Gatitul e primordial, ca de, altceva, ce sa facem la batrinete..
Pe 29 Martie a fost ziua lui fimea si m-am omenit de unul singur...adica nu, online cu Ana pe Skype. A trecut repede, dar am ramas cu poza unei pisici de 13 kg
Asa mi-a zis frantuzoaica, asa va spun. Pina acum nu am mai vazut asa ceva. Sper sa nu-mi aud iar vorbe ca si la temperaturi ca v-as fi mintit. Motanul e imens
In 29 febr Johnnye a dat un nou spectacol, de data asta m-a tinut numai in pupaturi pentru a-i da alune. L-am studiat atent cum isi spage aluna si cum o curata de coaja..
Pe 1 Martie trebuia sa plecam, dar Maria a contramandat. Are chef sa facenm si ziua ei aici pe 9, asa ca mai stam doua saptamini pe putin si mie tare rau imi pare..
Asa ca am refacut aprovizionarea care ne-a scazut contul lejer cu alti 170 euro, alte doua butelii cu 43 de euroi si chinezisme de 35, deci s-a marit "gradul de confort"
De data asta am luat marfa la greu. Preturi carne porc intre 2,30 si 3,70 euro, oua 11 centi bucata, cartofi 20 kg 5 euro, 6 beri Pilsner 3,19 euro si apa 5 litri 49 centi
Ce se vede sub masa , incepind cu whisky de la 6 euro, coniac de la 7 euro, sucuri 65 centi sticla, vin intre 1,05 si 3 euro sticla.. Am umplut cosul cit de cit si portbagajul...
De ziua femeii, Maria a tras o mazare cu carne, nu a scapat...Pe 2 martie , i-a facut manechiura sotiei lui Eugen care nu va mai spun ce reactie a avut aceasta femeie...
Este bolnava si se deplaseaza greu. Fosta profesoara de engleza si cu o inteligenta deosebita, ne-a facut sa stam toata dupamasa in prezenta ei, aici la noi,..la camper..
Deja am simtit din tot ce-am vorbit, ca nu ne-ar mai da drumul sa plecam de la ei, pentru ca ea ne-a catalogat ca sintem o natie de oameni cu suflet mare si muncitori..
Azi 3 Martie, am fost stapini mai bine zis gazde. Eugen ne-a lasat receptioneri in adevaratul sens al cuvintului cu toate cheile pe mina...Trebuia sa mearga la doctor.
In numai trei ore au intrat 5 campere, din care unul a plecat, pt. ca efectiv nu mai avea loc...Ultimii olandezi erau blocati. Au zis ca anul trecut erau singuri in martie
Maria e "formata in meserie", da curent , le arata posibilitatile, adica am plecat de la camping din Cheia si acum, iar la camping...asa ca avem asigurata existenta.. :)
Faza cea mai frumoasa, e ca deja sint doua familii de nemti ce vor sa vina sa viziteze Romania. Presedintele unui club francez, ce este aici, a si comentat pe youtube.
Ce pot sa va asigur, este ca am mai schimbat un pic in bine, parerile tuturor despre romani. Asa am procedat din 2006 si cred ca incet incet, vom fi de apreciati de toti
Eu mi-am facut de treaba cu mina mea pe forum.. Afara era inorat, ieri seara, a fost prima ploaie adevarata de citeva ore. Sper ca mandarinii isi vor reveni la viata..
Weekend placut !
.