3 luni in camper / 2012 / Mihai Rusu

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: 3 luni in camper

Mesaj de Rusu Mihail »

Comentariile sint de prisos. Cel mai bun e un clip. Avind in vedere ca in curind vom pleca mai departe, se pare ca e ultimul clip din acest loc minunat, unde vom reveni.

DUMINICA 26 Februarie - Camping Moncarapacho - Johnnye Walker ...( eu l-am denumit " number one " pt. ca e " pericol social " ..)

Imagine

Imagine

Imagine

...No coment ....e suficient sa priviti...cum "ma cert" cu Johnnye Walker...nu pe Whisky ci pe bere... :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CLIP : 8'39 : Johnnye Walker number one

LINK PE YOUTUBE : http://www.youtube.com/watch?v=62q9Y0hNvwU

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.

PS : Este imposibil sa nu-ti doresti sa te intorci intr-o asemenea locatie... Deja stam pe ginduri cum sa procedam iarna viitoare....Ramine de vazut, poate la anul, venim mai multi..

O saptamina frumoasa va dorim !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Mortaaaal! :D
Sa aveti o saptamana minunata !
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Mihai e belea papagalul ala, fiica-mea vrea si ea unul. Spune-i lui Eugen ca daca va avea pui :D vreau si eu unul in Decembrie anul asta.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Si uite asa a aparut un nou brend
BEREA Jony Wanker servita la pahar umplut ochi, sau la pahar gol.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Raspuns:
Traiane scuze ca nu ti-am raspuns, dar astea doua zile mi-am spart capul cu "perlele aparute" la adresa mea, in topicul intilnirii rulotistilor ce urmeaza a fi in Iunie...
Hai sa spun. Poza cu animalul paros sezind, nu stiu ce natie e, o fi Yac. Miine intreb pe Eugen. Oricum, seamana cu un zimbru de la noi, bine crescut, asa ca mine.
Masina alba, Renaultul, il luam cind vrem. L-am mai luat la cumparaturi, Eugen mi-o parcheaza linga camper...Marea este la 3 km la Fuseta, am pus clip pe youtube.
Nu ne-a ars de balaceala, ca a fost tare bine la soare aici si sigur apa era rece. Dar, de miine se anunta 21 si de poimiine 22 de gadre ( la umbra, specific ) deci cald

28 Febr - 3 Martie 2012 - Continuare in rezumat a citorva zile

Nu am mai pus poze pentru a nu va plictisi, in general ne-am facut de treaba si am mai iesit prin oras. Gatitul e primordial, ca de, altceva, ce sa facem la batrinete..

Imagine

Pe 29 Martie a fost ziua lui fimea si m-am omenit de unul singur...adica nu, online cu Ana pe Skype. A trecut repede, dar am ramas cu poza unei pisici de 13 kg
Asa mi-a zis frantuzoaica, asa va spun. Pina acum nu am mai vazut asa ceva. Sper sa nu-mi aud iar vorbe ca si la temperaturi ca v-as fi mintit. Motanul e imens

Imagine

Imagine

Imagine

In 29 febr Johnnye a dat un nou spectacol, de data asta m-a tinut numai in pupaturi pentru a-i da alune. L-am studiat atent cum isi spage aluna si cum o curata de coaja..

Imagine

Imagine

Imagine

Pe 1 Martie trebuia sa plecam, dar Maria a contramandat. Are chef sa facenm si ziua ei aici pe 9, asa ca mai stam doua saptamini pe putin si mie tare rau imi pare..
Asa ca am refacut aprovizionarea care ne-a scazut contul lejer cu alti 170 euro, alte doua butelii cu 43 de euroi si chinezisme de 35, deci s-a marit "gradul de confort"
De data asta am luat marfa la greu. Preturi carne porc intre 2,30 si 3,70 euro, oua 11 centi bucata, cartofi 20 kg 5 euro, 6 beri Pilsner 3,19 euro si apa 5 litri 49 centi

Imagine

Imagine

Imagine

Ce se vede sub masa , incepind cu whisky de la 6 euro, coniac de la 7 euro, sucuri 65 centi sticla, vin intre 1,05 si 3 euro sticla.. Am umplut cosul cit de cit si portbagajul...

Imagine

De ziua femeii, Maria a tras o mazare cu carne, nu a scapat...Pe 2 martie , i-a facut manechiura sotiei lui Eugen care nu va mai spun ce reactie a avut aceasta femeie...
Este bolnava si se deplaseaza greu. Fosta profesoara de engleza si cu o inteligenta deosebita, ne-a facut sa stam toata dupamasa in prezenta ei, aici la noi,..la camper..
Deja am simtit din tot ce-am vorbit, ca nu ne-ar mai da drumul sa plecam de la ei, pentru ca ea ne-a catalogat ca sintem o natie de oameni cu suflet mare si muncitori..

Imagine

Azi 3 Martie, am fost stapini mai bine zis gazde. Eugen ne-a lasat receptioneri in adevaratul sens al cuvintului cu toate cheile pe mina...Trebuia sa mearga la doctor.
In numai trei ore au intrat 5 campere, din care unul a plecat, pt. ca efectiv nu mai avea loc...Ultimii olandezi erau blocati. Au zis ca anul trecut erau singuri in martie
Maria e "formata in meserie", da curent , le arata posibilitatile, adica am plecat de la camping din Cheia si acum, iar la camping...asa ca avem asigurata existenta.. :)

Faza cea mai frumoasa, e ca deja sint doua familii de nemti ce vor sa vina sa viziteze Romania. Presedintele unui club francez, ce este aici, a si comentat pe youtube.
Ce pot sa va asigur, este ca am mai schimbat un pic in bine, parerile tuturor despre romani. Asa am procedat din 2006 si cred ca incet incet, vom fi de apreciati de toti

Imagine

Eu mi-am facut de treaba cu mina mea pe forum.. Afara era inorat, ieri seara, a fost prima ploaie adevarata de citeva ore. Sper ca mandarinii isi vor reveni la viata..

Weekend placut !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Duminica 4 Martie Chiar daca acum 35 ani in aceiasi zi de 4 martie, am trait minute ce nu se uita asa usor, aici, a fost o zi de pomina cu soare si momente hazli.
Ca si acum o saptamina, am reluat traditionalul gratar la initiativa gazdelor. Au urmat povesti despre noi, despre Romania- Portugalia, un schimb general de idei.
Cel mai mult, ne-am distrat pe seama lui Johnnye, atit timp cit stapinul s-a dus la odihna. L-am adus la noi, pe scaunul de la masa noastra, pentru a nu sta singur
Dupa ce l-am alintat cu bunatati, a inceput dragostea pentru mine, ce a stirnit risul tuturor. Daca Duminca trecuta a stat 1 ora pe mine, ieri nu mai vroia sa plece.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mi-a baut din cafea, mi-a tras de sticla de bere pina si-a primit portia, dar cel mai mult a avut treaba cu fermoarul de la bluza, care nu s-a lasat pina nu l-a stricat..
In zadar am tras eu in jos si el in sus, ca tot el a iesit cistigatorul... S-a lasat cu poze de la cei din camping, practic a fost un show pe cinste si cu mare dragoste :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A tras de mine in fel si chip, a insistat pina m-a si pupat, nu va mai spun cite sunete de pupat imi tragea, iar in final nu m-a lasat sa fumez, certindu-ne pe o tigara.
Bineinteles ca l-am dus si prin camper, era blocat de ce vedea, dar nu pt mult timp caci imediat a inceput sa traga de butoane si de ce-i mai sarea lui in ochi, asa ca...

Imagine

Imagine

Astazi am de rezolvat o problema neplacuta dar care se poate intimpla. Ambreiajul camperului mi-a dat niste semne ciudate acum 3 zile, semne care le cunosc motivul
De fel aceste masini, din nascare umbla permanent in sarcina cu greutate si fiind solicitate, primul lucru ce pica la ele e ansamblu disc, placa si rulment ul de presiune..
La ultimul shoping am constatat " inceputul sfirsitului " si am decis, sa schimb aici ce-i nevoie, decit sa ma trezesc prin munti ca dau telefoane la ADAC sa ma tracteze.
Sint sanse sa mergi tot drumul si sa scapi pina acasa, dar tot asa bine, sint sanse sa te lase unde ti-e lumea mai draga, asa ca prefer sa ne distram aici, decit pe drum
Urmeaza ca in dimineata asta sa merg cu Eugen la mecanic, pt a comanda piesele. Din ce ce-am vorbit cu el, se pare ca-n Portugalia sint preturi bune, dar nu conteaza.

Imagine

Nu exista drum chiar fara nici o peripetie, asa ca bafta mie. E mult mai bine ca s-a intimplat si am simtit aici, unde e rezolvabila problema si nu pe drum cind e mai greu
Va dorim o saptamina buna cu realizari in planificarile de excursii pe 2012, care inafara Pastelui ce-l asteptam ca pe aer, urmeaza Intilnirea Nationala, cred ca la Laguna..
.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Sa inteleg ca ati mancat tocanita la 2 furculite? Sper ca nu din cauza ambreiajului, striga daca ai nevoie si trimit prin fax ceva bani 😉
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Mesaj de Traian Baltateanu »

Mihai
Schimbarea ambreajului te va costa si aici si acolo aproape la fel. dar acolo sper sa fie facut mai constincios ca la noi.
Schimba-l acolo fara ezitare.
Jonny ala e haios. Fiul meu are un papagal facut de mine cadou de ziua lui. Il tine liber in tot apartamentul. Are o afinitate speciala pentru nepotica Cleopatra. Daca ma duc la ei si o iau in brate, papagalul ma ataca pur si simplu. Zboara in jur face zgomot si se repede la chelia mea. Trebuie sa o las jos pe nepotica sau sa trec in alta camera. Daca nu ma apropii de fata sau ma joc cu nepotul nu ma baga in seama. Sunt pasari deosebite.
Vreau sa ii urez acum Mariei LA MULTI ANI de ziua ei de pe 9 martie. Sanatate si sa se bucure de viata asta frumoasa de care aveti parte.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

La multi ani pentru ;mama,sotia,femeia,si frumoasa Maria.Va urez sanatate,va invidiez,si va doresc sa veniti sanatosi acasa. janOmvesel.
Duret Florin
Membru forum
13
Oras: Braila
Data nasterii: 26 Mai 1954

Mesaj de Duret Florin »

LA MULTI ANI, MARIA, de 8 Martie, si inca un LA MULTI ANI pentru 9 martie, am inteles ca e ziua ta, multa sanatate si fericire!
Duret Florin, Braila
Tel. 0740202470
Camper Benimar Aristeo 696
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

FRUMOASE pozele , de asemenea la multi ani pt doamna .... sarutari de maini din partea noastra a " telespectatorilor "....
Mihai te invidiez :mrgreen: n-am avut frigiderul asa plin nici cand am vandut 1000mp de teren la Cernica ....... se vede ca la voi nu e criza,,, eu am fost la nasu' anu' asta in loc de curcan cu o prepelita...
Frumoase locuri si insorite ..... tine-ne la curent in continuare !
P.S. - daca e f f scump abreiajul nu ezita si schimba-l !!!!!!!asta e ,cu aceste cheltuieli neprevazute nu te pui ..... daca eram in locu' tau , faceam o cura de mandarine pana la plecare si mai amortizam din cheltuieli ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Aici e ca in proverbul ala, "cea mai buna leguma e carnea"!
Iti dai seama ca pofta de mancare iti provoaca mandarinele alea? :D

La Multi Ani doamnei Maria!
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Scrie răspuns