Multumesc Radu pt post. E drept ca am bagat o piesa care nu are treaba cu ce-i pe aici, dar mi-a placut melodia si merge bine cu prezentarea, plus ca a fost acceptata..
Cristi, pt moment nu mai bag animale cu doua picioare, o sa zica lumea ca amindoi sintem dependanti, da' mai gasesc eu ceva ocazii..Pina atunci bag cu 4 picioare. :)
21 Febr - a inceput cu sosirea in camping a ununi microbuz "SOS" plin cu tot felul de accesorii pt campere. Portughezul are firma in centrul tarii si trece prin campinguri
Ne-am uat solutie de WC la 2 litri cu numai 11 euro adusa la nas. Multi au cumparat care mai de care ce aveau nevoie. Omul face si interventii usoare, diverse reparatii
Vecinii Gerard si Roxana, si-au strins carabalicul si au plecat la plimbare fara a sti "cit ce si cum". A ramas sa ne "gasim" pe mail...Au zis ca-i f. posibil sa revina la Eugen.
Am dat o tura sa fac doua-trei poze la animale si cu aceasta ocazie, am tras un mic cadru si celor doua autobuze, (cum le zic eu) ce stationeaza de citeva zile in camping
La intoarcere, aparuse in curte, una din viitoarele posibilitati de petrecere a timpului de catre turisti.." plimbarea cu sareta " E ideea lui Eugen si vede un viitor promitator.
Maria a spalat si si-a insirat sifonierul pe sirma, dupa care a trecut la plaja, pt ca era o vreme super. Eu l-am pus pe Johnnie pe masa, pt a-i servi portia zilnica de banana.
Nu m-am intors din capatul curtii pina nu am trecut si pe la prietenul meu cocosat, care plictisit mi-a tras o portie de sonor specific. Toti leneveau la greu dupa cum se vede
Pe seara, ne-am trezit cu patronul care ne-a luat la o mica plimbare, sa vizitam muzeul unui portughez, manufactura in curtea lui. Foarte interesant ce-a facut omuletul acela
.