Propuneri 1 dec 2018

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !

Ce locatie preferati pt 1 dec ?

Chestionarul s-a închis pe data de 22 Oct 2018, 16:42

Cu masa festiva la restaurant
26
46%
Fara masa festiva
4
7%
Cu salon incalzit
25
44%
Nu aveam neaparat nevoie de salon
2
4%

Voturi totale: 57

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Propuneri 1 dec 2018

Mesaj de Lupu Ciprian »

Colegul nostru Nicolae Radu "Niki" doreste sa organizeze si revelion in Fagaras , locatia Laguna Albastra , fapt pt. care el considera ca e mai bine sa mergem acolo fiind mai multe locuri.... fata de locatia "La Moara "de la INtorsura Buzaului ,care ne limiteaza la 25 rulote ...50 locuri + cativa la camere...
La Laguna FAGARAS sunt disponibile 45 locuri pe scaun pt. Revelion , unde oricum nu e innghesuiala mare si respectiv 100 sau cat vrem noi pt 1 dec... ( salonul mare ) .

Avand in vedere ca NIKI R. este membru asociat, ma vad nevoit sa -l sustin, chiar daca as fi preferat locatia LA MOARA ...
Sunt prins undeva la mijloc, fapt pt care am sa optez ca si Ciprian Rosca sa vin acolo unde spune sondajul ... daca facem un sondaj, cu sublinierea faptului ca prioritate de inscriere din punctul meu de vedere au membrii asociati in primele 3-4 zile.... indiferent ca sunt 25 de locuri la rulota ( La Intorsura B. ) sau/si respectiv 40-50 locuri disponibile la Fagaras ...

De asemenea inscrierile sa se faca cu un minim de 100-150 ron avans pt. a nu fi imbulzeala pe lista sau a nu avea multi "ragzgandaci " , daca vremea nu e buna ....

Daca mai aveti alte locatii de propus va rog s-o faceti cu date concrete !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Marius Dulcu
Membru asociat
7
Oras: Timisoara
Data nasterii: 05 Mar 1982

Re: Propuneri 1 dec 2018

Mesaj de Marius Dulcu »

V-ati gandit ce frumos ar fi 1 decembrie in cetatea Alba Carolina? Cealalta capitala.

Mai ales ca sarbatorim centenarul.

Ce parere aveti? Alba Iulia.

Camper Hymer Exsis i588- 2018
Fendt Saphir 495
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Foarte frumos. Dar camping? Pensiune gazda pentru rulote?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Mesaj de Marius Dulcu »

Aș avea o variantă. Comuna Ciugud, este învecinată cu Municipiul Alba Iulia. Primăria Ciugud este un bun colaborator de-al nostru. Am avut o discuție generală cu primarul și e de acord să ne găzduiască.

Locația este generoasă, chiar pe malul Mureșului. Încap suficiente echipaje. Peste drum de această locație se găsește un mic complex cu restaurant (cred că suficient de mare pentru a organiza o seară festivă), teren de fotbal și renumitul complex de golf Theodora. În Alba Iulia se poate ajunge chiar și pe jos. Aici nu cred că e cazul să vă prezint ce se poate vizita. Cetatea Alba Carolina a trecut recent printr-un grandios proiect de amenajare. Ziua României în Alba Iulia este cu totul deosebită.

Dacă considerați potrivită această propunere, mă voi interesa de mai multe detalii. Ca de exemplu curent, toalete, costuri, etc.

Aici ar putea fi locația: https://goo.gl/maps/wtG4y4AF8TF2
Fendt Saphir 495
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Se intra si se poate iesi usor cu rulota sau cu camperul? Utilitati?
Autorulota Dethleffs Just 90
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Sunt 3 zile libere, respectiv 2 nopti. Traficul este infernal in perioada de 1 dec. Pana la Alba din Bucuresti, faci lejer 6 ore. Apreciez Marius propunerea, dar e timpul prea scurt pentru o distanta asa mare, nici eu, probabil mai sunt colegi, nu ne permitem timpul acesta pierdut pe drum.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Cu scuzele anticipate, și cu dorința de a nu fi interpretat altfel, cred ca toate variantele propuse trebuiesc supuse votului. Argumentul cu traficul aglomerat este valabil doar pentru celelalte locații, dar spre Făgăraș nu este la fel? Într-adevăr poate faci doar cinci ore și nu șase. Așadar, nicio varianta nu trebuie exclusă doar pentru ca cineva nu o dorește. Asa este democratic și regulamentar, și totodată, știu ca, în principal, se doresc a fi vizitate locații noi și se revine la cele vechi doar în lipsa de variante.

Trimis de pe al meu ALP-L29 folosind Tapatalk

Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Marius Dulcu
Membru asociat
7

Propuneri 1 dec 2018

Mesaj de Marius Dulcu »

Ciprian Rosca scrie:Se intra si se poate iesi usor cu rulota sau cu camperul? Utilitati?
Da, se poate intra. Este chiar langa drum asfaltat.
Cat despre utilitati, inca nu va pot da multe detalii. Insa va precizez ca nu este un camping, ci o locatie pe care primaria o poate pune la dispozitie.

Camper Hymer Exsis i588- 2018
Fendt Saphir 495
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

@marcu viorel Esti membru asociat si ai putea sa incerci sa organizezi o intalnire ! Focsani-Fagaras -250km ~~4 ore...Bucuresti - Fagaras - 240km ~~3 ore jumatate, pentru Alba iti spun sigur ca sunt 6 ore minim, 45 minute dureaza ca timp numai iesirea din Bucuresti...minim ! Personal, nu mai vreau sa fac experiente cu locatii noi, necalcate de nimeni. De 1 dec pot fi temperaturi scazute cu ceva grade sub minus. Locatia ideala trebuie sa aibe toalete si dusuri incalzite, nu sunt multe locatii care indeplinesc aceste conditii. Intradevar, locatiile expuse se supun votului, asa e democratic ! Exista colegi care urmaresc si petrecerea revelionului in aceeasi locatie aleasa de 1 dec, deci locatia trebuie sa poata faca meniu festiv. Off camping, dupa parerea mea, este exclus (a se vede procentul votului de 46% in favoarea mesei festive la restaurant).

Am primit oferta de la Laguna albastra :

OFERTA PRET 29.11.2018 - 2.12.2018 1.12.2018
- ORA 11.00 - Taierea porcului, tuica, vin fiert
- ORA 13.00 Restaurant - Ciorba ardeleneasca cu carne de porc
- Pomana porcului, mamaliguta, salata de muraturi
Pret : 70lei/pers ( pentru un min de 100 pers)

ORA 19.00 -Restaurant:
- Mix grill (ceafa porc, piept pui), cartofi la cuptor, salata varza,paine
- Papanasi
- Bar: apa min/plata, vinul casei, rachiu 100ml/pers, cafea, pepsi/mirinda (0.5l/pers)
Pret: 75 lei/pers (pentru un min de 100 pers)

Campare 50 lei/noapte, inclus lemne pentru incalzirea salonului de socializare si curent.
Locuri nelimitate de 1 dec, de revelion in limita a 54 de persoane.

Am trimis un raspuns la oferta lor, in sensul ca ne oprim cu mancarea dupa pomana porcului si am solicitat introducerea cafelei si a papanasilor in prima parte a ofertei, in cei 70 lei, fara bauturi din partea lor, la masa de dupa amiaza. Masa propusa de ei pentru ora 13 o sa stabilim la fata locului pentru mai tarziu.

Cel putin cred ca, daca am manca toti, ce au propus ei, in timpul asta scurt, am pluti ca baloanele cu heliu prin Fagaras. Ei vor sa faca un profit, iar eu gandesc ca trebuie sa ma simt bine, si , sa nu stau cu buricu' ca pixu' toata ziua !

Va voi tine la curent cu raspunsul lor.
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
marcu viorel
Membru asociat
9
Oras: Focsani
Data nasterii: 26 Apr 1974

Mesaj de marcu viorel »

Niky Radu scrie:@marcu viorel Esti membru asociat si ai putea sa incerci sa organizezi o intalnire ! Focsani-Fagaras -250km ~~4 ore...Bucuresti - Fagaras - 240km ~~3 ore jumatate, pentru Alba iti spun sigur ca sunt 6 ore minim, 45 minute dureaza ca timp numai iesirea din Bucuresti...minim ! Personal, nu mai vreau sa fac experiente cu locatii noi, necalcate de nimeni. De 1 dec pot fi temperaturi scazute cu ceva grade sub minus. Locatia ideala trebuie sa aibe toalete si dusuri incalzite, nu sunt multe locatii care indeplinesc aceste conditii. Intradevar, locatiile expuse se supun votului, asa e democratic ! Exista colegi care urmaresc si petrecerea revelionului in aceeasi locatie aleasa de 1 dec, deci locatia trebuie sa poata faca meniu festiv. Off camping, dupa parerea mea, este exclus (a se vede procentul votului de 46% in favoarea mesei festive la restaurant).

Am primit oferta de la Laguna albastra :

OFERTA PRET 29.11.2018 - 2.12.2018 1.12.2018
- ORA 11.00 - Taierea porcului, tuica, vin fiert
- ORA 13.00 Restaurant - Ciorba ardeleneasca cu carne de porc
- Pomana porcului, mamaliguta, salata de muraturi
Pret : 70lei/pers ( pentru un min de 100 pers)

ORA 19.00 -Restaurant:
- Mix grill (ceafa porc, piept pui), cartofi la cuptor, salata varza,paine
- Papanasi
- Bar: apa min/plata, vinul casei, rachiu 100ml/pers, cafea, pepsi/mirinda (0.5l/pers)
Pret: 75 lei/pers (pentru un min de 100 pers)

Campare 50 lei/noapte, inclus lemne pentru incalzirea salonului de socializare si curent.

Am trimis un raspuns la oferta lor, in sensul ca ne oprim cu mancarea dupa pomana porcului si am solicitat introducerea cafelei si a papanasilor in prima parte a ofertei, in cei 70 lei, fara bauturi din partea lor, la masa de dupa amiaza. Masa propusa de ei pentru ora 13 o sa stabilim la fata locului pentru mai tarziu.

Cel putin cred ca, daca am manca toti, ce au propus ei, in timpul asta scurt, am pluti ca baloanele cu heliu prin Fagaras. Ei vor sa faca un profit, iar eu gandesc ca trebuie sa ma simt bine, si , sa nu stau cu buricu' ca pixu' toata ziua !

Va voi tine la curent cu raspunsul lor.
Niky, argumentul tău referitor la trafic este unul adevărat, dar este valabil și pentru Alba-Iulia și pentru locația pe care o susții de ani de zile. Și încă ceva, în calitate de membru asociat, acum doi ani, adică de 1 decembrie 2016, am organizat o astfel de întâlnire, la Lepșa, pe care însă ai refuzat sa o onorezi, preferând aceeași locație ca și acum. În rest, numai bine îți urez și sper să ne cunoaștem personal, sa împărtășim impresii din ale rulotismului !!!

Huawei Mate 10 - folosind Tapatalk

Focsani, jud. Vrancea
0766/682584
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Nu trebuie sa te opresti doar la o organizare, multe inainte ! Candva, vei intelege de ce sustin locatia asta iarna!...Eu ies cu rulota, nu merg la hotel. Ce ai organizat, a fost o locatie hoteliera...ai avut succes se pare ! Nu am onorat-o pentru ca nu ai organizat si revelion acolo, sau din ce imi aduc aminte, era un pret ce depasea bugetul revelioanelor cu care am fost obisnuiti inainte. Daca faci un sondaj, cu revelionul din 2017,la Laguna, vei afla ca a fost cel mai tare revelion petrecut de toti, vreodata !
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Trebuie scris si cate rulote incap ca sa comparam Fagarasul Laguna A. cu La Moara ?( Întorsătura B.) unde s 25 din care organizatorii vor 5 locuri...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat