Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu se pune problema ca // mai marii clubului să decidă//. Întotdeauna conducerea clubului a ținut și ține cont de propunerile și votul membrilor asociați. M-aș bucura să avem o Adunare Generală comună (în aceeași locație) și să nu repetăm greșeala Tuzla - Laguna Albastră (cu AG în două locații diferite), mai ales că în acest an sunt alegeri și nu trebuie să uităm că adunarea va fi statutară numai dacă sunt prezenți jumătate plus unul din membrii asociați. De aceea vă rugăm să faceți în continuare propuneri de locații în centrul țării pentru a micșora, pe cât posibil, distanțele ce trebuie parcurse de colegii din Ardeal, Banat și Moldova. Suntem conștienți că membrii asociați cu reședința în județele din sudul țării (Galați, Brăila, Tulcea, Ilfov, Ialomița etc. și bineântețes Bucureștiul) sunt avantajați de această locație însă ar fi echitabil să vă gândiți și la colegii din nordul țării. Așteptăm propuneri din zona Brașovului (de ex. Natura parc).
Cu stimă,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Stimate domnule Duret,
Regret ca pana in prezent am avut o parere foarte buna despre dumneavoastra in calitate de coleg rulotist si membru al asociatiei. Constat insa ca limbajul dumneavoastra dispretuitor si jignitor la adresa unor colegi care au dreptul sa-si spuna parerea in orice problema legata de asociatie, mie personal mi-a produs o mare dezamagire si sincer trebuie sa spun ca nu as mai dori sa am astfel de colegi. Cu o mica exceptie nici unul dintre colegii care au avut un punct de vedere, nu au adus si atacuri la persoana. Nu stiu daca dumneavoastra sunteti de acod cu democratia, dar eu va spun cu tot respectul ca o alta forma de convietuire social mai buna inca nu s-a gasit. Sper totusi ca la varsta si experienta dumneavoastra veti realiza, la timpul potrivit, ca trebuie sa aveti o alta atitudine fata de cei cu care doriti sa impartasiti valorile pe care le promoveaza Asociatia CluvRV.
In ce ma priveste va asigur pe dumneavostra si pe ceilalti colegi ca nu am nici cel mai mic interes personal in a promova o anumita conduita, ci doresc doar ca punctele mele de vedere sa fie intr-o masura cat mai mare, in profitul tuturor membrilor asociatiei.
Ei, hai sa nu ne inflamam de la nimic - nu va mai suparati nici de propuneri, nici de carcoteala; n-a injurat nimeni pe nimeni, nu s-a promis bataie (plictiseala, ce sa mai vorbim!), deci lasati moderarea, lasati supararea - propuneri concrete sa vedem!
(eu n-am nicio propunere, doar carcoteala: as prefera ceva care sa fie si accesibil, dar si ofertant pentru toata lumea, ca daca venim, nu venim doar sa votam ceva si sa fugim. Venim pentru un puisor de vacanta, prilej cu care o sa si votam ce-o fi de votat, nu?)
NU e cazul sa va inflamati. Luati model de la "neamtul care sta pe piatra" :) si o sa fiti poate mai glumeti ... ( HERCIU ) :) ca si el ...
Colegul Curelea a si deschis la asociati ( cotizanti ) un topic special de dezbatere a subiectului in cadrul asociatiei... bucataria interna . viewtopic.php?f=116&t=9618
Asteptam si alte propuneri aici chiar si de la forumistii care cunosc locatii mari de 50-80 rulote...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cei care nu pot vedea acel topic de mai sus pt Rusalii sunt rugati sa-mi scrie sms cu numele lor sau sa-mi trimita un e-mail la adresa lupucipriann@yahoo.com ori PM aici in forum ...
...ma refer strict la membri asociati care nu se regasesc in grupul ce poate vedea topicuri la membri cotizanti....... adica in dreptul numelui scrie din greseala mea membru forum in loc de membru asociat....
Voi face imediat mdificarea daca mi semnalati ....
Deja m-am apucat sa revizuiesc grupul membrilor asociati sa verific cine mai este sau nu membru si cine a devenit intre timp....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com