Eu, in principal, am pus acea intrebare gandindu-ma ca desfiintarea acelui panou va ofera posibilitati mai variate de configurare, acces mult mai usor la zona din spate, posibilitatea rotirii scaunelor fata, etc.
Mircea Ionescu scrie: ↑18 Mai 2019, 22:33... Trebuie omologata la RAR, regulile de omologare sunt destul de stricte, trebuie modificate actele la adm financiara, la politie... complicat...
Sigur, omologarea implica ceva costuri, dar, odata facuta nu va mai doare capul.
Mircea Ionescu scrie: ↑18 Mai 2019, 22:33... In plus duba este euro 3, ca autorulota se supune regulilor de poluare ale autoturismelor, posibil sa nu ma mai lase sa circul cu ea prin unele orase...
Pana cand vor aparea asemenea restrictii va mai trece destul de mult timp. Inca sunt autorulote non-euro care circula si vor mai circula mult si bine pana va aparea o astfel de interdictie. Acum si in viitorul apropiat apar restrictii in special in marile orase, in orasele foarte aglomerate, sau, doar in zonele centrale ale unor astfel de orase.
Mircea Ionescu scrie: ↑18 Mai 2019, 22:33... Nici dpdv economic nu e vre-o afacere sa fie autorulota, cred ca una peste alta sunt plati putin mai mari catre autoritati ca autorulota, decat ca autoutilitara.
Aici cred ca lucrurile s-au schimbat in favoarea autorulotei.
Impozitul anual este cam similar, rca-ul cred ca este ceva mai mare la autoutilitara, rovinieta este cam de 3 ori mai scumpa la autoutilitara, ITP-ul este la jumatete de pret la autorulota (ITP la 2 ani fata de 1 an la autoutilitara).