1 DEC -2017 FAGARAS, FANTANITA CRAIESEI

Intalniri nationale si internationale
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Încuiat

Ce locatie preferati pt 1 dec ?

Chestionarul s-a închis pe data de 11 Oct 2017, 16:57

Dotata cu loc de campare
26
20%
cazare ( camera) - NU vin cu rulota
17
13%
doresc sa particip la masa festiva (restaurant)
36
27%
Nu ma intereseaza masa festiva
2
2%
Prefer sa facem afara masa la focul de tabara... e suficient
9
7%
Trebuie sa avem neaparat un salon incalzit
38
29%
NU cred ca este necesar neaparat sa stam la caldura
4
3%

Voturi totale: 132

daniel_cojocar
Membru asociat
12
Oras: Timisoara
Data nasterii: 14 Apr 1976

Re: 1 dec 2017 unde ?

Mesaj de daniel_cojocar »

Locatia de la Subcetate este excelenta!
Am fost in zona de foarte multe ori cu ocazia unor evenimente automobilistice (doua organizate chiar de mine pentru comunitatea dusteristilor).
Este o zona superba! Pensiunea Zatavar (atentie ca mai exista una Zetevar pe care eu am frecventat-o mai des) are, intr-adevar camere ok si salonul este chiar mare si placut (nu stiu, insa, cum sta cu incalzirea.
Un alt subiect care trebuie lamurit (cand am fost eu acolo nu am observat) este acela cu "dotarile" spatiului de campare. Adica, daca au curent si bude si locuri de varsat buda.
Din cate am citit pe la netu' ei vorbesc mai mult de corturi si... lor nu prea le trebe curent.
Aceasta pensiune a apartinut, candva (zic asta caci, acum, am inteles ca s-a vorbit cu o doamna), domnului Szoke Domokos dar, prin anul 2013 stiu ca si-a sistat nitel activitatea din nu stiu ce motive
Duster 4x4 1.5 Dci
Rulota: KIP 41 EKL HY LINE '96
Fiat cu Dethleffs T680 Globetrotter-Comfort 1998
VDF: 0722622445
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Maria Holom - indiferent de care camera e tariful e de pers 60 ron./ pat. Se cere si suma de 30 ron pt copiii peste 3 ani.

Am si un raspuns pe e mail cu mentiunea ca nu avem orchestra sau muzica si nu intra ( in aceste tarife ) taiat de porc sau ce am mai cerut eu la recomandarea lui Niki Radu ...

Re: 1 dec
People
Zetavar Panzio <office@zetavarpanzio.ro> Today at 11:39 AM
To
Ciprian Lupu
Message body
Buna ziua,

va multumim pentru solicitare!

Pentru perioada 1-3 decembrie va propunem urmatoarea oferta:
- cazare in casute si camere (2-4 paturi, baie proprie) : 60 lei/pers./noapte
Copii pana la 3 ani gratuit, dupa 3 ani 30 lei/pers./noapte
- loc pentru rulota si folosire baie comuna: 45 lei/rulota/noapte

Oferta de meniu festiv pentru sambata, 2 decembrie:
- Aperitiv: palinca de prune si de afine
- Platou taranesc traditional: slanina, carnati, sunculita, carne, branzeturi, maslina, legume, paine de casa
- Ciorba taraneasca de vacuta/perisoare
- Platou principal: ciolan de porc, pulpe de pui preparate in cuptor, snitel cu garnitura de cartofi si pilaf de orez
- Desert
- Apa, racoritoare, cafea

100 lei/ pers.

In cazul in care aveti intrebari va rog sa ne contactati, va stam la dispozitie cu placere!
Astept raspunsul Dvs.,
cu respect,

Orsolya Tamas-Szoke
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Tarifele le cunoastem acum, probabil ramane sa votam locatia . Parerea mea e ca trebuie supusa la vot si aceasta locatie.
Camper Hymer Exsis-t 588
teodorescu cristian
Membru forum
8
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 16 Feb 1954

Mesaj de teodorescu cristian »

cum votez? nu merge!!!
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Deci...la Fantanita Craiesei trebuie sunat si intrebat daca anul acesta ofera spatiu incalzit, daca nu...nu se mai insista pe preturi, nu se incadreaza in doleante. De sunat la pensiunea La Moara si aflat preturi de meniu mese festive, fiind pretabila si de revelion.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@Maria Holom - da este de luat in calcul si va fi supusa votului - NU ofera spatiu incalzit adica se va folosi restaurantul NUMAI cand se plateste "milionul" in acea seara ...

@Niki Radu
Fantanita Craiesei - ne-a facut deja si anul trecut oferta de masa care exista pe forum DAR NU OFERA SALONUL DE RESTAURANT la dispozitia noastra ( si in celelalte zile ) , daca vreti il mai sun o data pe dl. Popa sau il suna Ciocan Marian care e prieten cu el ...

Se va solcita si aici "taiat de porc " si posibilitatea de a se sta la caldura si vineri nu doar sambata...
Va dau in azi un raspuns dupa ca renegociaza colegul Marian Ciocan ... coleg care a mai organizat aici .
Au si foisor inchis cu folie ... mare .

Cel de la Intorsura Buzaului are salon mare nu este problema de locuri ... acolo .... " se numeste LA MOARA".
Ofera si revelion la cerere, oricum organizeaza anual.
Inca n-am oferta de acolo pt ca mi se cere nr exact de persoane . Are numai cateva camere insa sub 10 .

La Fantanita Craiesei are 10 camere in fata lacului si alte 10 in pensiune insa e pe DN1.. atentie la trafic !

Le prezentam pe toate si vedem ...

Astept azi raspunsul de la Fagaras referitor la salon ... am propus sa ne taie vineri un porc ( separat de masa festiva de sambata)

...sa stam afara la o tuica la un sorici , dar sa putem servi o ciorba si pomana porcului in restaurant unde sa ne putem petrece si timpul la adapost si caldura... ( vineri )

A vorbit acum Ciocan Marian cu dl Popa si pana diseara avem un calcul si un raspuns referitor la salon ..sa nu stam la foisor decat joi cateva h dar vineri si sambata sa avem sala ... dupa care duminica se pleaca .
Se discuta si pt revelion .

@Teodorescu votul este in partea de sus a paginii nu votam inca locatia dar se voteaza optiunile ....
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Imediat ce am vesti de la Marian Ciocan voi afisa in forum varianta Fantanita Craiesei.

Astept si de la dvs ajutor: idei, variante ...

Conform discutiilor cu rulotistii primeaza locurile de campare si locul de socializare ,cazand pe locul 2 cazarea care si-o pot rezolva si singuri cei care nu vin cu rulota ...
Niky Radu
Membru asociat
14
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

Foisorul cu folie la Fantanita Craiesei a mai fost in discutie si anul trecut, dar nu este incalzit, trebuie sa-l incalzim noi....cu ce !... e subiect de discutii, cu gaz si arzatoare este exclus, noxele care se fac se elimina greu, curent... nu cred ca e de acord ! Pe de alta parte nu este suficient pentru o suta de persoane din cate imi aduc aminte. Aici salonul este ideal daca il ofera si ca spatiu de socializare.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Oferta de la http://www.fantanitacraiesei.ro/ am obtinut-o cu ajutorul

colegului nostru membru asociat din CLUBRV-Romania , Marian Ciocan ( IF ) ,

care a mai organizat aici de 2-3 ori mese festive si pt. noi si pt colegii rulotisti de pe alt forum de rulote. Eu am si participat anul trecut, deci cunosc locatia si va pot spune ca este de calitate . Am dat si la peste in acel iaz. .. intr -unul din ele , sunt 3 .
Locatia este situata in Fagaras pe malul lacului, este ceva similar cu Laguna Albastra , dar fara strand.
Mi s-a dat oferta mai buna decat la Zetavar/ Subcetate si este mai accesibila ca locatie si pret la cazare+ campare .
Singurul dezavantaj pe care-l vad ar fi ca este pe Dn1 traseul pt cei din BUC. dar multi poate vin pe Rucar /Bran… chiar daca e mai lung cu 50 km traseul .
Complexul are cca. 5 hectare ….sunt 2 restaurante 1 mic de 100 locuri , altul mare de 300.
Pe noi ne intereseaza cel mic pt ca pe cel mare iarna ei nu –l incalzesc decat la evenimente mari …
Se poate face si revelion se poate lasa rulota sau daca vrem revelion la Laguna ne mutam doar 5 km. dupa ce comparam si cu oferta de revelion.
Oferta suna cam asa :

Joi foc tabara seara – se sta afara sau la terasa inchisa…foisor.

Vineri dimineata ne taie un porc , avem afara aperitiv, slanina , branza, carnati, ceapa , 100ml tuica, 0.5L vin fiert ... iar dupa h 16 in salon se va servi ciorba de porc si pomana porcului unde iar avem 50 ml tarie , 0.5L vin , apa si ne vom petrece aici timpul in salon cu masa muzica, pana seara .

Sambata de dim facem o excursie dupa care in partea a -II-a a zilei la h 16 avem o masa festiva pe care o incepem mai devreme ca sa nu stam afara … eu zic sa intram in salon chiar la h 13...14.
Aceasta cuprinde 50ml tarie , 0.5L vin apa , aperitiv , fel principal ( peste sau porc ) , garnitura .
NU se pune acces pe bautura , fapt pt. care se va completa cu cate ceva si de la noi , doar acolo unde se considera ca este cazul .
Pt. copii meniul de 25 ron este unul cu snitel , cartofi prajiti … ( sambata ) . Pt vineri inca nu stiu ( aflam in max 24 h ) .

Pt. fiecare adult care se inscrie la aceasta intalnire cu foc tabara taiat de porc si cele 2 mese vineri si sambata , tariful este de 130 ron la care vedem daca adaugam 20 ron sa ne aducem o formatie de muzica noi, sau nu mai adaugam si facem pe DJ- ul prin rotatie cu muzica noastra .
Camparea se achita separat .

Daca vreti ca aceasta activitate ( cu foc ,taiat de porc , 2 mese ) sa fie optionala si nu obligatorie va creste pretul pt. cei care pun bani si sunt pe lista si va trebui sa restrictionam accesul in salon pt cei care nu pun bani si nu sunt pe lista …. mi –e teama car a fi o tiganie … asa ceva .

Am evaluat ca am fi 100 de adulti si cca 20 de copii , deci 17 familii la camera care va fi 100 ron sau apart 140 ron ( 2 cam). si pana la 30 rulote adica 30 familii la cam. de unde rezulta 60 +34= 94 adulti si cca 20 de copii.
Ca sa nu restrictionam accesul la rulote daca sunt inca 10 in plus si avem 20-30 pers in plus, ne mutam in salonul mare , insa inscrierile se vor face numai cu avans minim aceasta contributie de 130 ron cele 2 mese sau 150 ron daca decidem ( in zona membrilor asociati ) ca vrem sau nu muzica sau punem noi .

Campare vara 25 ron +5 ron curent.
Iarna 25 ron + 10 ron curent.
Incap chiar si 50 de rulote .
Daca locatia vi se pare buna ok, daca nu , asteptam alte oferte de la alti colegi din CD sau de ce nu , dintre membrii Clubrv.
Am sa fac urgent un vot consultativ si la membrii asociati , care au prioritate ca de obicei la inscriere dupa care daca se da un start, dupa o saptamana de prioritate las toate locurile la liber ca sa se poata inscrie oricine insa numai cu avans .
Alte observatii
-nu se gateste in camera
- nu este acces nelimitat la salon , insa am cerut acces vineri si sambata de la h14 pana seara pt ca avem 2 mese. Si vom mai aduce de baut cate ceva si de afara .
- restaurantul va fi deschis publicului larg / cleintilor , fapt pt care nu se poate veni cu produse de afara , gratar , mese etc … in schimb pe perioada cat stam acolo am sa cer voie sa facem un rummy , o carte etc…concursuri/ jocuri de cabana … asta nu inseamna ca trebuie sa se ajunga la mancat seminte ( cum s-a intamplat in sala de conferinte la Diham/Busteni ) .
- exista foisor si de asemenea terasa inchisa cu folie langa restaurant ( lipita de cladire) unde se poate sta la un vin fiert la mese , scaune …. afara la adapost.
Daca oferta vi se pare buna va fi pusa in aplicare .
Obiective turistice ca de altfel disponibile si din Laguna Albastra…. ( Fagaras )
Obiective turistice: Manastirea Sambata de sus, Herghelia Sambata de jos Cetatea Fagarasului, Muntii Fagaras, Balea Cascada/Lac, Grota de la Sinca Veche, Movilele de la Sona, Biserici Fortificate (Cincu, Cincsor, Soars etc.)

Poze
http://www.fantanitacraiesei.ro/foto.html

voi posta si poze de ale noatre de la rulotisti

locatia se afla aici
https://www.google.ro/maps/dir/''/fanta ... 9RcIjAEwDw

Aceasta postare este informativa , inca nu au inceput inscrierile , va puteti da cu pararea...
Exista in CD o discutie si voi face si la membrii asociati vot cu sau fara muzica, dat pana pe 11 cand se termina votul astept oferte si de la altii care se mai intereseaza... poate gaseste cineva un salon de 100 permanent disponibil la dispozitia rulotistilor....

Inchirierea de cort+ incalzit electric costa mai mult decat sa servesti un astfel de meniu la restaurant...
Va puteti da cu parerea daca e buna sau nu oferta sau daca aveti alta mai buna , nu e nici o suparare .

locuri la Rv pana la 50
la camera pana la 17....
In ambele cazuri prioritate in primele 7 sau 10 zile vor avea membrii Clubrv Ro pt. a se inscrie ... apoi la liber pe forum ...
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Accesati aici galeria foto pana gasesc eu mai multe poze de anul trecut ...

http://www.romania-turistica.ro/Cazare- ... a-Craiesei
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Mesaj de Maria Holom »

Mi se pare rezonabila oferta. Cu muzica cred ca ne-am descurca si singuri, parca erau cativa DJ printre noi.
Camper Hymer Exsis-t 588
Ivan Flavius
Membru asociat
12
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 28 Mai 1969

Mesaj de Ivan Flavius »

Si noua ni se pare destul de rezonabila oferta .... asteptam inscrierile drinks
Alina & Flavius IVAN
CITROËN, CREATIVE TECHNOLOGIE !!!
Citroen C4 Picasso 1.6 hdi 115 hp bleu ciel
tel. 0744382789
Dacă vrei cu adevărat să faci ceva, vei găsi o cale, dacă nu, vei găsi o scuză.
Încuiat