Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Buna seara colegi,
In urma votului sper sa fie castigatoare o locatie incapatoare, sa poata veni toti cei care isi doresc sa participe la aceasta iesire
Daca si data va fi ok pentru mine ma voi inscrie si eu.
Portul e cam la 1km de camping, se poate merge cu bicicleta sau pe jos, chiar e nevoie sa mergi 1km cu masina? Iar pt cine vrea piscina e la Gura Portitei una, acolo se ajunge cu barca, ceva mai mic la localnici costa 25 lei, iar hidrobusul celor de la Gura Portitei costa 30 lei si face 3 sau 4 curse pe zi, incepand cu 8 dimineata pana la 8 seara, cel putin asa e acum.
@Dragos Marin avem prieteni care au masini 8+1 locuri .... de asemenea pot sa comand/ fac rost de o masina pt asa ceva cum am facut si la SECU de Paste cand am fost plimbati cu microbuzul toti cei care eram cu camperele ( autorulote ) eu , tu , Bodeanu Doru , Viorel Grosu si altii ... chiar si de la rulote au mers cu microbuzul ...
NU ramai pe dinafara...
La inviere ( de pase ) , s-a mers de asemenea in ficare an cu microbuz chiar autocar... NU m-am descurcat sa fac rost ?
Abia asteapta localnicii sa faca si ei o paine cum e si normal ... sa fie bine pt toata lumea... insa vei vedea ca avem printre noi , colegi cu cel putin 3 dube sau microbuze... 8+1.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
La fata locului mai exact la Jurilovca este Victor Sava care mi-a spus ca este mai mult decat ok locatia , dar nu intra mai mult de 35-40... rv ...acolo ...
In jur sunt diverse de facut sau de vazut vom avea o lista si poze dupa amiaza...
Lacul este in fata locatiei unde se poate pescui...
Pana atunci pun cateva poze de pe net pe care le am primit si eu .
In aceasta seara sau maine postez si pozele de la Victor colegul nostru din asociatie ... din Clubrv .
Poate e prea devreme sa ma exprim, pentru ca nu avem inca destule date despre locatie.
Exista curent electric la locatie suficient pentru 40 de consumatori? S-ar putea sa fie frig si unii mai au resouri.
Apa potabila, avem de unde trage un furtun-doua?
Distanta pana la port o putem rezolva cu masini, biciclete,etc, daca acolo gasim un loc sa lasam bicicletele in siguranta.
In port am vazut ca exista debarcadere, dar nu am vazut in poze daca exista o rampa de lasare a unei barci pe peridoc la apa.
Poate cineva sa verifice acest lucru?
Pentru mine e important sa stiu daca vin cu barca proprie sau nu, si vreu sa vin cu barca.
Pentru mine data 23 septembrie e convenabila, desi si pe 16, sau 9 septembrie putea fi (aceste date 9,16,23, pica sambata)
Oricum eu sunt inscris la aceasta intalnire cu un camper si doua persoane.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Nu stiu sigur daca exista un loc special amenajat de biciclete, dar cred ca se pot lega de vreun gard, stalp din port. Exista rampa de lansare barci, e langa port, prin spatele cladirilor de la Piscicola. Nu e betonata, dar are ceva pietris, e destul de ok chiar si daca ai o barca mare.
Cei cu resourile SUNT RUGATI SA NU VINA LA ACEASTA INTALNIRE DACA N-AU BUTELIE !
Am fost avertizat si la Laguna Albastra ca se gateste pe electric ( cu scule de bucatarie electrice ) , nu s-au suparat , dar mi s-a spus sa nu ne suparam NOI daca nu face fata instalatia de atatea aere cond sau alte dispozitive electrice ... atunci cand suntem mai mult de 20 -25 rulote ... simultan ...
Intre timp am vazut in poze ca terenul de campare este luminat cu multe becuri pe stalpi, deci exista instalatie electrica probabil cu multe prize distribuite pe teren. Cu apa potabila nu am aflat, nu pentru ca eu in mod special vreu apa potabila dar stiu ca rulotele nu au toate rezervoare proprii de apa. Dar am vazut o cladire care ar putea fi grup social, daca are loc de deversat WC-urile are si un robinet de apa. Am insistat pentru ca nu exista destule poze din interior sau nu e specificat ca e din camping sau din port sau de dincolo de ape de la plaje.
Oricum voi veni si cu barca, si daca cineva care vine cu rulota imi duce barca sa o lasam la apa ca e pe peridoc, ne vom plimba impreuna cu barca. :D
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Nea` Traian campingul e nou si are de toate ..nu e de nota 10 pt. ca n-are umbra , dar cred ca nu va fi ca acum de cald pese o luna si jumatate pe 22 sept conf votului ....
Am sa dau start la inscrieri in zona membrilor asociati in primele 15 zile ca de fiecare data cu prioritate pt membrii cotizanti .
Sunt max 40 locuri .
Cu transportul pana la apa rezolvam suntem grup mare avem si caeva dube... microbuz chiar ( un coleg ).