Iesire la Iepuresti pe 31 martie

Reguli forum
Puteti propune intalniri in cadrul sezonului in curs cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Va multumim !
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Re: Iesire la Iepuresti pe 31 martie

Mesaj de Dragos Marin »

Da, de acord sa participe si fii-mea.:)
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Dragos Marin
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 17 Noi 1979

Mesaj de Dragos Marin »

Cei care ati mai fost la Iepuresti (eu am fost o singura data acum vreo 6-7 ani) si ati dat la peste, spuneti-mi si mie ce scule sa iau la mine si ce momeli...?
Apa pentru camper avem de unde lua sau umplu rezervorul de acasa ?
Va rog puneti aici si niste coordonate cat mai exacte sa nimeresc repede...:)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Pt. apa ai 4 variante :

1. Opresti la mine pe linia de centura ( BUC ) te bag in curte si te alimentezi la furtun . Sunt acasa la h 15 cand ma pregatesc sa plec si eu .
2. Am pus in acest topic acum 1 saptamana locul unde sta "Doctoru ' " ILIE G. care ne e coleg din ClubRV si sta in Iepuresti are casa acolo... tel070766583675
3. Este si o fantana undeva in zona in sat ( publica )

Avem o rugaminte la toata lumea la final sa plece cu gunoiul acasa la pachet sau daca se face foc seara sa arda doar ce e de ars nu sa puna la foc sticla , ori metal...

Colegul Marius George ( Buc ) si-a pus obrazul si si-a asumat ceva pt noi , pt. comunitatea de rulotisti cand a fost la primarie... SA NU -l FACEM DE RAS , daca vrem sa ne lasam loc de buna ziua , asa cum s-a lasat si alta data cand s-a mers aici !

Indicatii despre traseu aici .... in forum

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?p=75260#p75260

coordonate cam pe aici as zice...
eu cand ajungeam aici ma lasam in stanga si mergeam pe drumul ala pana langa padure si langa apa ...
https://www.google.ro/maps/@44.2565236, ... 56!6m1!1e1

scule doar undita pt ca pe Neajlov doar daca te duci unde e apa mai mare as zice ca dai la rapitor... dar aici in zona la rulote e mica apa ...

Colegii care au generator electric de curent sunt rugati sa-si aduca un cablu de 50m ( pt a-l amplasa mai departe ) ca sa nu ne afume sau sa se campeze cumva mai departe de grup la 20-30 m , nu in mijlocul tuturor....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
MARIUSGEORGE
Membru asociat
8
Oras: BUCURESTI
Data nasterii: 15 Sep 1979

Mesaj de MARIUSGEORGE »

Daca sunt doritori sa vina de maine incepand cu ora 13 va fi cineva acolo si pana seara minim 5 rulote.
Dragos am luat-o in calcul si pe fetita ta.
Autorulota Ford
Tel 0721796210
lungu marian
Membru forum
12
Oras: rosiorii de vede
Data nasterii: 06 Aug 1952

Mesaj de lungu marian »

Dragos daca ai de unde lua pestisori vii ia sa dam la stiuca.Scule bat sau lanseta.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
MARIUSGEORGE
Membru asociat
8

Mesaj de MARIUSGEORGE »

Ca sa fiu mai explicit in legatura cu apa revin cu detalii.

Exact langa primarie cand vii dinspre Stailpu este o curte a primariei si in aceea curte este apa.
Putem lua deoarece si astazi am fost acolo si am vorbit cu secretara si tot astazi in prezenta mea a sunat la Politie sa anunte ca de astazi incep sa vina rulote.

Am fost rugati din nou sa folosim doar drumul de acces si cele deja formate pe islaz.
Sa nu o luam cu rulotele pe iarba.
Autorulota Ford
Tel 0721796210
Ilie george
Membru asociat
9
Oras: Bucuresti, Iepuresti
Data nasterii: 18 Mar 1973

Mesaj de Ilie george »

Puteti lua apa si de la mine . Cum veniti de la locul de campare , intrati in Iepuresti faceti pe a doua strada la stanga si mergeti inainte aproximstiv 400 m si pe partea dreapta gasiti o poarta rosie . In dreptul gardului am doi brazi . Sunt singurii brazi de pe strada ! Voi lasa furtunul scos la poarta in caz ca baiatul care e acasa nu aude , el avand si alte activitati ! Sambata sunt eu acasa .
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Maine de dimineata merg eu cu voi cei care vreti apa ....la colegul ILIE G . acasa...

https://www.google.ro/maps/place/44%C2% ... 4d25.88969

Locatia de duce se pare la 500m de locul unde sta el , dar stiu eu in mare asa unde sta ...nu e o problema...
Ilie george
Membru asociat
9
Oras: Bucuresti, Iepuresti
Data nasterii: 18 Mar 1973

Mesaj de Ilie george »

Ciprian , linkul pe care l ai postat mai sus e ok ! Acolo stau !
Abbey Oxford 1989, Toyota Land Cruiser
Hymer B664.
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Multumim tuturor pt participare ! Au fost 36 de echipaje ...
Seara la foculd e tabara cu tot cu copii cu vizitatori cu catel purcel cred ca au fost 100 de suflete ...

Va salut pe toti ! Ma bucur ca ati venit la aceasta intalnire si ne-am putit cunoaste sau ne-am facut noi prieteni .

S-a dovedit faptul ca 2 forumuri pot fuziona si nu se concureaza, ba mai mult se completeaza prin noi , PRIN OAMENI !

Il felicit pe Marius George si celalalt coleg ( scuze nu stiu numele ) pt gestul sau de la final cand am vazut ca a avut grija sa nu ramana la focul de tabara ambalaje... care nu au ars....

Asta inseamna sa iti asumi ceva daca promiti fata de autoritati.... am facut si eu la Tuzla la mare asa ceva .... 2 ani ...la rand ...

De asemenea multumesc colegilor care au mers cu noi dupa lemne la padure .... de la Marin Lungu ( TR), pana la toti din bena basculei ... in frunte cu Sibiceanu S vedeta serii...

Au mai adus colegii lemne si cu masina am vazut ... parca intr o Zafira...

Copiii s-au bucurat pt ca ati avut grija sa faceti concursurile promise .

Am sa pun si poze numai ca sunt full saptamana aceasta pt ca ma pregatesc pt

http://www.salonulnauticbucuresti.ro/

unde va astept si pe voi in weekend... am sa va ofer o harta cu campingurile din Ro daca ajungeti la standul nostru unde promovam rulotismul in romania si turismul la campinguri sau in natura .... la pavilion C5 Romexpo.

Ciprian 0722.227048

P.S. NOTA 10 pt dl Mircea si sotia acestuia care au cantat la chitara , flaut cat si "voce" pana tarziu in noapte la focul de tabara ... voi posta si filmul ...

Asa cum a spus si Relu de mult n-am mai fost la o intalnire la care sa se cante romaneste nu doar sa se asculte mp3....

Multumiri pt....

Marius George - implicare concursuri si nu numai ...
Lungu Marin ..la fel ...
Doru ( Vasile Tudorel ) - masina care ne-a ajutat sa caram lemne de la padure ( crengi ) ... a nu se intelege ca am taiat copacii.. am adunat uscatura...
ILIE GEORGE pt ca ne-a oferit apa de la el de acasa...

Voua pt. ca ati venit in aceasta comunitate ... unde spream ca v-ati simtit bine ...

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine Imagine

Imagine
how to take a screenshot on a pc
MARIUSGEORGE
Membru asociat
8

Mesaj de MARIUSGEORGE »

Incep prin a multumi tuturor celor prezenti la aceasta intalnire in numar foarte mare si anume 36 de echipaje.
Tin sa mentionez ca ne cerem scuze daca am suparat, deranjat sau neglijat pe cineva.
La numarul mare de oameni care au fost este foarte greu sa împaci pe toata lumea.

Multumesc de asemenea colegului Lungu Marin si Lupu Ciprian pentru ajutorul acordat pentru ca totul sa iasa cat de cat bine si tot odata colegilor de pe ClubRv care au dat curs invitatiei noastre.

Sper ca parintii copiilor sa fi fost multumiti de concursuri si premii si de asemenea si copii.

Vremea a fost superba si a tinut cu noi. Poze eu nu am insa rog foarte mult pe toti colegii sa le puna sau sa le trimita si le punem noi.

Tin foarte mult sa multumesc lui MIRCEA si sotiei sale care au facut ca seara de sambata la focul de tabara sa fie cu totul mirific, au dat un mini concert de zile mari la chitara si flaut si acompaniati de Ionel Niculae cu tarabana, mai multumesc si lui Dinu Tudorel care a cantat si el.

Cateva poze:

https://www.facebook.com/campinginroman ... 5997082325
Autorulota Ford
Tel 0721796210
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Dinu Tudorel este "Marinarul" cu scrumbia ... :lol: