Multumim tuturor pt participare ! Au fost 36 de echipaje ...
Seara la foculd e tabara cu tot cu copii cu vizitatori cu catel purcel cred ca au fost 100 de suflete ...
Va salut pe toti ! Ma bucur ca ati venit la aceasta intalnire si ne-am putit cunoaste sau ne-am facut noi prieteni .
S-a dovedit faptul ca 2 forumuri pot fuziona si nu se concureaza, ba mai mult se completeaza prin noi , PRIN OAMENI !
Il felicit pe Marius George si celalalt coleg ( scuze nu stiu numele ) pt gestul sau de la final cand am vazut ca a avut grija sa nu ramana la focul de tabara ambalaje... care nu au ars....
Asta inseamna sa iti asumi ceva daca promiti fata de autoritati.... am facut si eu la Tuzla la mare asa ceva .... 2 ani ...la rand ...
De asemenea multumesc colegilor care au mers cu noi dupa lemne la padure .... de la Marin Lungu ( TR), pana la toti din bena basculei ... in frunte cu Sibiceanu S vedeta serii...
Au mai adus colegii lemne si cu masina am vazut ... parca intr o Zafira...
Copiii s-au bucurat pt ca ati avut grija sa faceti concursurile promise .
Am sa pun si poze numai ca sunt full saptamana aceasta pt ca ma pregatesc pt
http://www.salonulnauticbucuresti.ro/
unde va astept si pe voi in weekend... am sa va ofer o harta cu campingurile din Ro daca ajungeti la standul nostru unde promovam rulotismul in romania si turismul la campinguri sau in natura .... la pavilion C5 Romexpo.
Ciprian 0722.227048
P.S. NOTA 10 pt dl Mircea si sotia acestuia care au cantat la chitara , flaut cat si "voce" pana tarziu in noapte la focul de tabara ... voi posta si filmul ...
Asa cum a spus si Relu de mult n-am mai fost la o intalnire la care sa se cante romaneste nu doar sa se asculte mp3....
Multumiri pt....
Marius George - implicare concursuri si nu numai ...
Lungu Marin ..la fel ...
Doru ( Vasile Tudorel ) - masina care ne-a ajutat sa caram lemne de la padure ( crengi ) ... a nu se intelege ca am taiat copacii.. am adunat uscatura...
ILIE GEORGE pt ca ne-a oferit apa de la el de acasa...
Voua pt. ca ati venit in aceasta comunitate ... unde spream ca v-ati simtit bine ...
how to take a screenshot on a pc