Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Suntem aici de azi pana duminica , zilnic . Oferim tuturor gratuit harta Romania Campinguri .
De maine dupa h 3 voi fi permanent acolo..
Astazi am fost la deschidere cu colegii mei care sunt la fata locului Nelu Predonu ( membru asociat ) si respectiv C-tin Curelea (membru fondator ) .
Am avut din Mures pe cineva care s-a inscris in asociatie la prima ora, un rulotist care a primit pe loc si card F.I.C.C.
Dl. Serban Marian(Buc ) de asemenea a venit sa ne ajute ( membru asociat ) ... coleg din ClubRV.
Avem si proiector video pe care rulam clipuri de la intalniri ...
Avem colectia de reviste Clubrv-RO Rulotisti din Romania expusa in toate cele 5 exemplare .
Va rog sa scrieti in cartea de oaspeti , sa completati chestionarul avem un registru al vizitatorilor la stand unde va puteti lasa ideile , sugestiile sau adresa email pt baza de date (Rulotisti Romania ) .
Va asteptam !
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Atasez cateva poze cu standul ClubRV-RO,facute astazi,au fost prezenti cativa colegi de club,din CD,membrii asociati,cat si membrii forum,lucru care nu a putut decat sa ne bucure.Standul ClubRV-RO a fost vizitat de cateva sute de persoane carora le-am impartit pliante cu ClubRV-RO,harti cu campingurile din Romania,carti de vizita si flyere.Dintre vizitatorii standului ClubRV-RO circa 15 persoane sau inscris ca membrii asociati.
Fişiere ataşate
Rulota Swift Corniche 14/4 tractata de Dacia Logan Mcv 1,6 16v
Terecoasa Adrian,Tel:0726605247
E-mail:terecoasa_adrian@yahoo.ro