Nelu , cu tot respectul , ai punctul tau de vedere diferit de al meu , si asta poate si din cauza ca nu m-am facut inteles .
Negocierea era mentionata ca un factor , mai mult sau mai putin important , in cazul unei eventuale alte participari. Sunt printre putinii care nu accepta termenul de "mokangeala" si nu fac o religie din vanatul chilipirurilor. Am platit mereu ca sa-mi pastrez "obrazul" si sa las loc de Buna ziua!. N-am fost si nu o sa fiu "atarnator" cate zile voi mai avea de acum inainte.
Tot respectul pentru colegul nostru care si-a impartit standul . Dovada de altruism pe care o apreciez , indiferent de circumstante si pentru cine a facut-o . As vrea sa-l cunosc si sa ma conving ca inca mai sunt oameni de aceasta factura .
In alta ordine de idei , asa cum am spus , majoritatea rulotelor din Romania sunt second-hand_uri si ala este segmentul tinta spre care trebuie indreptata atentia politicii de "racolare" a noilor membri . Astia sunt "talpa" , fie ca ne place sau nu . Daca ClubRV-ul ar sta numai in baza celor care detin o rulota sau autorulota noua , apai sa fim seriosi , membrii cotizanti i-ai numara pe degete. Clubul asta s-ar transforma din exclusivist in club ultra-select.
Ideea aducerii unor rulote / campere era aceea de a avea un impact vizual mai mare a ceea ce inseamna activitatea asta rulotistica. Ori , cine si-ar aduce rulota / camperul la un asemenea eveniment sa fie "calcata" de vizitatori doar de dragul promovarii clubului ?
La o rulota noua toate bune si frumoase dar nu iti explica nimeni ce faci cu ea in continuare , sau ce solutii ai la diversele probleme. Dealerii urmaresc strict vanzarea. Pe cand la una second-hand sunt sigur ca proprietarul poate spune cu mana pe inima , si mai ales din experienta , cum stau lucrurile in practica, in viata de zi cu zi .
Eu unul ma opresc aici cu explicatiile si ii las pe altii sa discute pe tema asta. Sper sa ajung la Romexpo pe perioada targului.
Notify me when a reply is posted => It's disabled.