ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Adrian Vatamaniuc
Membru forum
8
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 24 Feb 1964

Re: ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

Mesaj de Adrian Vatamaniuc »

Nelu , cu tot respectul , ai punctul tau de vedere diferit de al meu , si asta poate si din cauza ca nu m-am facut inteles .
Negocierea era mentionata ca un factor , mai mult sau mai putin important , in cazul unei eventuale alte participari. Sunt printre putinii care nu accepta termenul de "mokangeala" si nu fac o religie din vanatul chilipirurilor. Am platit mereu ca sa-mi pastrez "obrazul" si sa las loc de Buna ziua!. N-am fost si nu o sa fiu "atarnator" cate zile voi mai avea de acum inainte.
Tot respectul pentru colegul nostru care si-a impartit standul . Dovada de altruism pe care o apreciez , indiferent de circumstante si pentru cine a facut-o . As vrea sa-l cunosc si sa ma conving ca inca mai sunt oameni de aceasta factura .

In alta ordine de idei , asa cum am spus , majoritatea rulotelor din Romania sunt second-hand_uri si ala este segmentul tinta spre care trebuie indreptata atentia politicii de "racolare" a noilor membri . Astia sunt "talpa" , fie ca ne place sau nu . Daca ClubRV-ul ar sta numai in baza celor care detin o rulota sau autorulota noua , apai sa fim seriosi , membrii cotizanti i-ai numara pe degete. Clubul asta s-ar transforma din exclusivist in club ultra-select.
Ideea aducerii unor rulote / campere era aceea de a avea un impact vizual mai mare a ceea ce inseamna activitatea asta rulotistica. Ori , cine si-ar aduce rulota / camperul la un asemenea eveniment sa fie "calcata" de vizitatori doar de dragul promovarii clubului ?
La o rulota noua toate bune si frumoase dar nu iti explica nimeni ce faci cu ea in continuare , sau ce solutii ai la diversele probleme. Dealerii urmaresc strict vanzarea. Pe cand la una second-hand sunt sigur ca proprietarul poate spune cu mana pe inima , si mai ales din experienta , cum stau lucrurile in practica, in viata de zi cu zi .
Eu unul ma opresc aici cu explicatiile si ii las pe altii sa discute pe tema asta. Sper sa ajung la Romexpo pe perioada targului.
Notify me when a reply is posted => It's disabled.
Adrian Melku Vatamaniuc
0727.883.438
Skoda SCOUT+LMC545
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: ClubRV la EXPO Nautica + RV Caravan 6-9 apr

Mesaj de Lupu Ciprian »

La solicitarea colegilor discutiile despre asociatie vor continua NUMAI in zona membrilor asociati cu sprijinul carora se promoveaza rulotismul adica pe cheltuiala noastra mai exact .

Se pare ca ajungem sa vada/ citeasca organizatorul evenimentului niste ”discutii scrise” aici care ne fac mai mult rau decat bine ... mai ales facute de forumisti deci nu de persoane care ne reprezinta pe noi CLUBRV-RO ... respectiv Asociatia Proprietarilor de rulote si autorulote din Ro.

Ori de la a promova rulotismul pana a fi inflamat topicul de vizitatori forum care nu sunt din asociatie e o diferenta mare, fapt pt care o sa inchid acest subiect si dupa cum am scris vom dezbate problema promovarii rulotismului a implicarii noastre , respectiv a cheltuielilor de printare a materialelor sau alte demersuri oficiale NUMAI CU MEMBRII ASOCIATI ( cotizanti din Asociatia ClubRV-RO.)

Nu vreau sa se ajunga la banari sau avertismente pt. ca deja la off topic s-a ajuns... sau la cuvinte urate nu discutii ...

Voi incerca sa pastrez acest forum in continuare unul prietenesc, amical si daca se poate ....sa vina in sprijinul rulotismului asa cum a fost el creat de catre ”predecesorii” mei si cum vreau sa-l las pt urmatorii care vin dupa noi ...

In final doresc sa mentionez ca nu consider o umilinta daca merg sa cer ceva gratuit pt. noi de la o sponsorizare, acces gratuit , pana la discount sau reduceri pt. rulotisti, ori alte avantaje ce se pot crea legal in sprijinul activitatii noastre , ba chiar MA MANDRESC CU ASTA , daca pot s-o fac... daca reusesc...

Topicul despre promovare rulotism la expo se afla aici la cotizanti ( accesati link )

http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... 30#p114430
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Încuiat