Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Reguli forum
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum, precum si regulile sectiunii BURSA !!!
Nu se va putea posta la sectiunea vanzari decat dupa ce s-a postat la prezentare membri si minim in alte patru topicuri .
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Achizitie Asociatia Clubrv cort evenimente

Mesaj de Lupu Ciprian »

F. bine daca doreste cineva din membrii asociati sa se ocupe de astfel de contracte de facturare (vom face rost de facturier) si daca se vrea a se ajunge la activitati economice n-am nimic impotriva, numai ca eu n-am timp sa ma ocup, dar nu ma supar daca se ocupa altcineva , mai ales daca se ajunge la un plus pt. noi noi ca si comunitate in dezvoltarea Clubrv pt viitor .

Oricum lasand statutul la o parte trebuie sa avem un cod caen ca sa desfasuram o anume activitate nu putem sa ne apucam sa facturam orice... legal . NU e chiar simplu .

Eu la mine la firma pot scoate bon fiscal sau factura numai pe ceea ce am in obiectul de activitate.
NU pot sa prepar si sa vand mici si cârnati , daca am activitati sportive in obiectul de activitate .
Trebuie mers la reg. comertului s.a.m.d.

http://www.coduri-caen.com/

Referitor la cort , în nici un caz nu as sta eu sa predau cortul umflat sa vada omul ”clientul” ca e bun , apoi sa fac contract cu el cu clauze , apoi sa revina cu el si sa il umflu ca sa-i dau garantia inapoi dupa ce vad ca e intact .... toate aste asa cada pe mine eventual si carat si depozitat si facturat si contracte....

Incep sa cred ca are dreptate Cristi Neaga , stam toti la masa dar spala ceaunul de mamaliga doar unul la final , care eventual l-a si adus si tot ala trebuie sa aiba si arzator si malai si butelie si ceas si sa le si care ...

Daca sunt oameni care ne ajuta DA, exemplu avocat Sturz Ioan , Nelu Predonu , s.a.m.d. probabil ca se poate ajunge la functionarea in paralel a unui s.r.l. creat prin noi ClubRV asta daca exista si timp pt. asa ceva si disponibilitate si obiect de activitate .... Mai sunt si alti colegi juristi economisti .

Exemplu ar fi un camping ClubRV legal , autorizat sanitar , PSI , turistic ( evaluat de min turismului /clasificat), la primarie cu aut. de constr. pt cele necesare, acord mediu s.a.m.d. care sa functioneze cu deschidere catre publicul larg (nu ca acum cu circuit inchis, vezi cazul Costinesti), din care in urma activitatii comerciale chiar daca nu rezulta profituri ”ce se pot scoate afara” din firma , sa ne permita dezvoltarea , progresul prin a-l imbunatatii... dar e nevoie de mult mai multi oameni pt. asa ceva ori unii dintre colegi nici macar nu au trecut pe acolo, dar sa mai puna si mâna la treaba e cale lunga ... pâna la implicare .

Va propun mutarea unor astfel de discutii in zona membrilor asociati si aici sa continuam NUMAI CU achizitia sau inchirierea de cort gonflabil , din care cea mai buna ar fi inchirierea cred ... eu pt ca nu avem acum si o remorca pt. transport cort mare si nici colegul Ilie George ( membru asociat ) , care -mi dadea periodic si gratuit asa ceva imrpumut nu o mai are ... ( remorca de la Tuzla cu care caram apa in bazinul de 1 T ) .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asa cum am scris mai sus va rog sa continuam doar la membrii asociati discutiile despre posibilele activitati comerciale ale Clubrv in topicul ce poate fi accesat in linkul urmator
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=132&t=9036

Aici ramane va rog sa continuam doar cu achizitie sau inchiriere de cort pavilion pt noi la intâlniri .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Lupu Ciprian scrie:
, din care cea mai buna ar fi inchirierea cred ... eu pt ca nu avem acum si o remorca pt. transport cort mare si nici colegul Ilie G. ( membru asociat ) , care -mi dadea periodic si gratuit asa ceva imrpumut nu o mai are ... ( remorca de la Tuzla cu care caram apa in bazinul de 1 T ) .
Cipriane, nu renunta asa usor. Esti un luptator.
O remorca costa sub 2000 de lei. O cumparam la pachet cu cortul. :idea:
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Scrie răspuns