In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Pana azi sunt inscrise 11 rulote de 1 dec, adica 22 de persoane si 9 copii, iar de revelion 13 rulote adica 26 de adulti / locuri pe scaun + 3 copii / cu locuri pe scaun / meniu + 7 copii.
De revelion sunt ocupate 29 de locuri si mai sunt disponibile 21 de locuri.
Echipajele le-am socotit cate 2 adulti. Daca mai sunt familii care vor loc pe scaun cu meniu de revelion pentru copii , ii rog sa anunte din timp.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
CA SA NU SE INTELEAGA GRESIT , colegii care se înscriu, trebuie sa cunoasca faptul ca noi cei prezenti , nu vom beneficia de revelion de locuri in sala mare unde este asigurata ”atmosfera ” de catre formatia Analog si/ sau Vasilica Ceterasul, pt. ca suntem în salonul mic, alaturat din curte , rezervat special pt. noi rulotistii , in limita locurilor , undeva pana-n 50 din ce a scris Niki .
Ramane sa vedem cum ne organizam pt. atmosfera.... poate face Niki un play list... eu pot aduce cateva efecte disco , DAR NU SI SCULE DE MUZICA pt. ca n-am spatiu ... am sa vin direct din Ungaria ... nu ma pot plimba tot concediul cu scule dupa mine...
Camparea , din ce stiu , pt. noi va fi cu tot cu conectare la 220v , 40 ron zi/ echipaj .
Cele doua mese festive , una in salonul mic ( al nostru ) , iar alta in salonul mare a doua zi ( petrecere Romaneasca de 1 ian ) , vă spune Niki Radu cat vor costa de persoană .
In cea de a doua seară, pe 1 ian, vom avea si noi acces în sala mare , pt. că nu mai sunt atât de multe solicitari ca de revelion .
Pt. alte detalii, il sunati pe Niki Radu la nr. de tel 0744670978 , el este organizator pt. 1 dec si respectiv revelion la Fagaras Laguna Albastra , iar noi , colegii din ClubRV , vom incerca sa-l ajutam...
Am trecut nr. de tel pt. ca m-au sunat doi colegi ieri , care doresc sa iasa cu rulota si de 1 dec... i-am rugat sa -l sune pe Niki .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Am participat efectiv 9 rulote, 2 s-au pierdut pe drum, 18 adulti si 9 copii. Prima masa festiva a inceput devreme la ora 11.00 cu sorici, la ora 2 cu pomana porcului si jumari, iar seara o ciorba de perisoare si gratar cu cartofi la cuptor. Seara Ovidiu ne-a pus la dispozitie sonorizarea din sala mare, am avut si sonorizare in salonul mic unde am stat la dans si vorbe pana spre dimineata. Salonul a fost permanent incalzit cu lemne si aer conditionat. Intrucat nu ne-am strans destui participanti ca sa ne permitem un pret rezonabil pentru formatie, ne-am adaptat din mers si cu ajutorul lui Ovidiu, patronul de la Laguna albastra, care a sarbatorit cu cei peste 80 de angajati sfarsitul de an, la a doua masa festiva am participat impreuna cu personalul de la Laguna intr-o locatie, la 3 km de noi,Fantanita Mandrei, loc unde am beneficiat de formatie. Ambele zile cu mese festive s-au incadrat in bugetul de 200 lei de persoana si ne-am distrat de minune. Soriciul a fost cap de afis ! In aceasta perioada s-au facut deplasari la Sibiu pentru targul de craciun, s-a vizitat cetatea Fagarasului, am ramas foarte impresionat, unii s-au dus la Balea cascada. De remarcat cateva schimbari majore in locatia Laguna, toaletele si dusurile au un nou look iar salonul de vanatoare a fost prelungit cu o terasa de 50 locuri si o toaleta, este un loc excelent vara pentru spatiu de socializare. Nu pun poze si va las sa descoperiti singuri daca aceste modificari este pe placul tuturor. De revelion o sa avem aceasta toaleta incalzita electric si o putem folosi. Am mai solicitat o aeroterma pentru incalzirea spatiului opus sobei cu lemne de revelion pentru o echilibrare a caldurii mai buna pe toata suprafata salonului. Pentru revelion se face lista noua si locul este confirmat de plata a 200 lei de echipaj, reamintesc ca pentru copii aveti de ales intre meniu cu ocupare de loc sau fiecare se descurca cum poate. Daca prin absurd nu se ocupa toate 50 de locuri nu se mai pune problema sederii copiilor pe scaun. Voi deschide azi topic nou si lista celor au confirmate locurile.
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Felicitari pt. ca ai reusit sa organizezi , stim f.bine ca nu e usor !
V-am invidiat cand am vazut pozele cu porcul 8) cu soriciul ...
Salutari celor ce -au fost prezenti , sunt sigur ca o parte si-au lasat RV ul la fata locului , fapt pt care va fi o bucurie sa ne vedem de revelion .
In noua lista in topicul tau , am sa achit avans pt. echipajele pe care le-am anuntat din timp !
In noul topic am sa te rog sa afisezi din nou de la inceput costurile pt revelion ( pt colegii care nu vor mai vedea vechiul topic/inceputul ).
Voi aduce si 2-3 lumini disco pt. atmosfera acolo din salonul mic (pt. revelion ) .
Daca mai ai alte nevoi sa le anunti din timp te rog , ca sa te putem sustine/ajutam sa organizezi bine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com