Seducătoarea Primăvara se întâlnește cu Albastrul de Voroneț

In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Seducătoarea Primăvara se întâlnește cu Albastrul de Vor

Mesaj de Lupu Ciprian »

Felicitari Florin pt. organizarea intalnirii !

Iata ca un membu nou al forumului sosit de cateva luni a organizat o intalnire si a scris si un articol pt. revista ” ClubRV-RO Rulotisti din Romania ”.

Vei primi de la dna Violeta Popa un exemplar chiar daca nu esti membu asociat, pt. ca esti si vei fi un permanent colaborator al revistei .

Sunt convins ca oamenii vor citi cu drag articolul tau ”DE CE IUBESC BUCOVINA ?”
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Adrian Dediu
Membru forum
9
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 22 Sep 1977

Mesaj de Adrian Dediu »

Ne bucuram mult ca ati avut vreme buna si ca v-ati simtit bine la Voronet, dar in acelasi timp ne pare rau ca nu am reusit si noi sa fim alaturi de voi asa cum am sperat. Florine invitatia noastra in Bucovina (viewtopic.php?f=167&t=8663) ramane valabila atat pentru tine cat si pentru toti rulotistii dornici sa vina sa inaugureze o noua locatie rulotistica in Bucovina. :D

Ture faine sa aveti!
Adi si Ella, Ford Mondeo 2.0l TDCI + Avondale Grampian GXL, Tel. 0745 037 585, www.basecamp.ro
RazvanGogonea
Membru forum
10
Oras: Orel Russia
Data nasterii: 12 Apr 1978

Mesaj de RazvanGogonea »

Felicitari, Florin!
Ma bucur pentru voi toti...
Mergi incet si ajungi departe! Mitsubishi outlander / Toyota Camry / LMC LORD +79065711430
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Un topic frumos cu o descriere de nota mare. Am tot citit, insa acum e rindul raspunsului : Felicitari ! Bucovina, de fapt Moldova in general, este de vizitat de cite ori se poate...
VO31.jpg
Foto amintiri : In aceiasi locatie, la 1 km dupa Manastire unde de fapt ati poposit si dvs. cu colegii.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Florin Smolnicki
Membru asociat
10
Oras: Suceava
Data nasterii: 01 Ian 1917

Mesaj de Florin Smolnicki »

Povestirea merge mai departe...

Sâmbătă, 16 aprilie

Încă de dimineață, cerul prevestea o zi minunată și călduroasă.

Imaginepicupload

Imaginepicupload

Pe la ora nouă, după ce s-a trezit toată lumea, a început operațiunea ultrasecretă: „Fasole cu ciolan afumat”. Maestru bucătar a fost colegul nostru din Adjud, Marius Borcea. Marius, îți mulțumim frumos pentru măiestria, răbdarea, dragostea și responsabilitatea cu care ai pregătit această mâncare ce ne-a încântat gusturile și care a fost atât de dorită și așteptată. Mulțumiri domnului Costică Apostol care ne-a adus ciolanele afumate.

Imaginepicupload

Imaginepicupload

După ce am demarat operațiunea „Fasole cu ciolan afumat”, am servit împreună micul dejun.
@ Cristina Roșca, mulțumim frumos pentru omleta pregătită cu multă grijă . Ce bună a fost!!! Așteptăm astfel de bunătăți și la întâlnirile următoare :D .

Imaginepicupload

Imaginepicupload

Dimineața a decurs într-un mod foarte, foarte plăcut. Fiecare s-a ocupat cu vizitarea mănăstirilor, cu activități cotidiene pe la rulotă sau cu pregătirea prânzului, sau, ..., ... .

Imaginepicupload

Atmosfera era minunată. Eram o comunitate care se bucura intens de fiecare secundă în parte.

Imaginepicupload

Colegul nostru din Iași, Ioan Telescu, a montat pentru prima dată cortul la rulotă.

Imaginepicupload

Și eu am montat terasa la rulota mea. Am fost foarte încântat să văd că rulota mea devine și mai mare, și mai încăpătoare. Consider că o terasă este un obiect foarte, foarte util la rulotă.

Imaginepicupload

Așteptând apropierea de final a operațiunii cu numele de cod: „Fasole cu ciolan afumat”, și prin bunăvoința domnului Ștefan Popa, unii dintre noi, și, mai ales copiii, au avut parte de momente minunate. Domnule Popa, vă mulțumim că ați pus la dispoziția celor care știu să circule - minunata, deja CELEBRA dumneavoastră motocicletă. Copiii au fost extrem de încântați!
Printre altele, ei s-au jucat mai tot timpul la pârâiașul din apropiere. Și-au făcut niște bărci din polistiren și le tot cărau la deal, lăsându-le să vină pe apă, încet, la vale. Mare bucurie pentru ei! Te bucuri și ești fericit, doar uitându-te la ei cât sunt de fericiți.

Imaginepicupload

Imaginepicupload

Într-un final, fasolea cu ciolan afumat a fost terminată, degustată, servită și apreciată.

Imaginepicupload

Am primit apoi vizita lui Liviu, colegul nostru din Gura Humorului.

Imaginepicupload

Pentru ca să vă dați seama ce zi minunată și ce vreme am avut, atașez și las să vorbească următoarea fotografie:

Imaginepicupload

Mai spre seară ne-a vizitat și colegul nostru Vali:

Imaginepicupload

@ Cristina Roșca ne-a alintat cu niște gogoși gustoase, gustoase. Nici acum nu le-am uitat gustul. Copiii, când sunt întrebați cum a fost la Voroneț, spun câteva impresii generale și mereu povestesc despre acele gogoși. Sărut mâna, Cristina!

Imaginepicupload

Seara s-a încheiat cu un foc de tabără care i-a încântat și impresionat, mai ales pe copii (mici, mari - mari, mici) 😉 .

Imaginepicupload

Duminică, pe 17 aprilie,

după ce au plecat aproape toți colegii noștri, familia Telescu și eu am mai rămas puțin așezați la masă, pentru a-i fura timpului câteva momente, pentru a savura ultimile clipe și a mai face planuri pentru viitor.

Imaginebilder kostenlos hochladen

Imaginebilder kostenlos hochladen

A fost o întâlnire de neuitat! Am ieșit pentru prima dată cu un grup - până la acel moment fusesem doar un lup singuratic. Am avut niște emoții foarte, foarte mari, dar a fost totul foarte, foarte frumos. Minunate clipe, petrecute cu oameni minunați pe care-i iubesc și îmbrățișez!
+40 749 233 299 (Orange)
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Sa ne vedem sanatosi si voiosi la urmatoarea intalnire de la Arinis.Nu-i asa ca mai facem una in vara asta?
Autorulota Dethleffs Just 90
Scrie răspuns