In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Mai aveai putin sa ramai pe afara ... :) @ Ciprian :) dormeai in parcare cu Bisu :)
Dragii , mei , din pacate , chiar daca nu -mi place sa fac asta , va anunt ca la nr 40 vom inchide lista , asta ca sa fie o intalnire placuta nu aspect de talcioc. ( max 40 RV ) fara casute ...
Singurul lucru pe care-l pot face este sa mut cele 2 familii de polonezi la casuta in loc de RV-cort cum aveau.
Mai mult de 40 echipaje NU SE POATE DECAT DACA toata lumea scoate masina la parcare, dar avem o problema pt. ca am observat ca nu respectati acest lucru ... asadar daca vreti sa aiba loc inca 5 colegi sau 6 poate chiar 7 luam decizia de a scoate toata lumea automobilele la parcare dupa campare , avem parcare pe beton si in lateral direct langa camping nu neaparat la strada , este loc suficient ...
Se va face si masa comuna cu participare optionala . Cumparaturile se vor face de la carmangeria proprie a lor si se va face o masa la care participa la preparare si ei si noi , astfel incat pretul nu va fi unul de restaurant, iar masa o facem la terasa..afara . Ajungem si acolo , momentan facem lista .
Am speranta ca avem acest sprit de echipa si putem da afara cele 30 de masini ( FARA EXCEPTIE ) pt. a castiga spatiu pt cateva rulote in plus ... ce spuneti ?
PS: Astept sa fiu contactat de cei care au ceaun mare ( cum aveam la Tuzla ) si protap pt preparare miel ...
O sa iau legatura si cu Miron Rafael pt ca avem la Constanta ceaunul si toate cele ... dar vreau si protap .... :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
De acord !
Toți ne dorim sa stam lângă cineva cunoscut(prieten) , dar pana la urma urmei suntem in aceeași curte si cu siguranța ne vom simți extraordinar .
Nu cred ca este o soluție buna sa începem sa blocam locuri cu mașina sau alte obiecte pt. diverse echipaje.
Sa nu ne transformam in parcagii si sa respectam aceasta regula cu scoaterea mașinii in parcare .
@NELU Predonu - da NElu este loc, nu e tarziu inca .
Daca nu sunteti de acord sa scoateti masinile afara , va voi respecta decizia , dar inchid lista .... pt. ca sunt aproape 40 de rv. pe lista ...
Daca sunteti de acord, mai primim max. 7-8 echipaje de acum incolo la inscriere... dar toata lumea fara nici o exceptie va scoate masina la parcarea de beton in fata sau cea laterala a campingului care este f. mare (betonata ) .
Voi decideti daca vreti sa ne primim colegii care n-au fost asa de rapizi la inscriere ( in primele 24 h ) :)
Sunt convins ca mai sunt aproape 10 familii carora le-ar fi drag sa fie prezente ...
Campingul este rezervat integral de catre Asociatia ClubRV-RO ,adica 100% , fapt pt care am vb. cu nea' Victor ( admin Perla Camping ) sa nu primeasca sau sa rezerve loc pt. alte echipaje decat cele din lista ClubRV, insa am stabilit cu el ca peste 3 saptamani sa poata vinde toate casutele neocupate ... ( dupa 7 apr ) asta ca sa poata veni macar la casuta cei care au ramas pe afara din lista RV .
Intalnirea va avea loc ca la Teatru la Tanase :) cu casa de bilete inchisa :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com