CUM POSTAM POZE!!!

Cum punem poze, imagini video, cum scriem, etc
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Maria Holom
Membru forum
14
Oras: PLOIESTI
Data nasterii: 11 Apr 1958

Re: CUM POSTAM POZE!!!

Mesaj de Maria Holom »

proba Imagine
Nu mi-a aparut poza, doar link-ul... 😢
Mai incerc o data.

Imagine

Fiul meu.

Am reusiiit :D
Camper Hymer Exsis-t 588
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

http://img854.imageshack.us/i/img0105dx.jpg/
ma chinuiiiiii :evil:
Imagine

Uploaded with ImageShack.us
eeeeeeeeee asa daaaaa :mrgreen:
era greu ...trebuia sa citesc mai atent ....si la cat de ametit sunt :D
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

:) Ne bucuram nespus ca in felul asta, vom avea poze super, fara a le mai schimonosi in computere :) Folositi "broasca" caci aveti calitate chiar si la dimensiunea solicitata :)
Aratati si semenilor dvs cum sa lucreze, pentru a avea un forum frumos, in care sa-ti fie drag sa te uiti ( nu numai noi ne uitam ci si altii :) ) si trebuie sa fie o mindrie in final

Felicitari Maria, felicitari JIJI , felicitari tuturor care au bunavointa... :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Marea majoritate folosesc pentru fotografiere "sapunierele" care saracele au un obiectiv facut din doua lentile asferice spre deosebire de complexul de lentile folosit la montajul unui obiectiv interschimbabil folosit la DSLR, (aparatele cu pretentii" :D daaaaaaaaaaaaar nu trebuie sa ne facem mari probleme, pozele pot fi superbe daca sunt respectate anumite reguli de tehnica cum ar fi cadratura, (la instantaneee se intampla sa nu avem timp de compozitie si sa fotografiem cu luft mare care nu-si are rostul) lumina insuficienta pentru o expunere corecta, miscarea camerei in timpul declansarii butonului, mai sunt si altele . O perioada lunga am folosit si eu resize la postare, si dupa ce ca aparatul n-are performante , mai omoram si farama de calitate. Asadar, celor care n-au folosit, le recomand imagesahck online. Va faceti cont si urmariti tutorialul facut de mine pentru postare pe forum.
http://www.dailymotion.com/video/xiifw9 ... nline_tech
Bafta!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Rusu Mihail scrie: te vei convinge singur cit de dificila e micsorarea in PC la dimensiunea ceruta de server... :)
Compara intre ce A POSTAT inainte si cum arata cele noi .... :)
Ok,am sa fac un test;pentru mine oricum nu e oproblema redimensionarea,lucrez ca fotograf si cu asta ma ocup,printre altele.
Prima foto e cu imageshack,am dimensionat-o la 800/600;
a doua tot cu imageshack,am selectat insa "do not resize"
Imagine
Imagine
A treia este prin atasament pe forum,redusa la 800/600 si 96kb
Intre cele doua puse cu rezolutia 800/600(una pe forum,alta cu imageshack),eu nu vad vreo diferenta.La cealalta,la rezol maxima,pusa cu imageshack,da se vede diferenta,dar nu se poate vedea intreaga pe forum,la rezolutia normala a monitorului(doar daca micsorez zoom-ul ferestrei de Explorer,dar nici asa nu se vede intreaga).
Fişiere ataşate
atasata cu optiunea de pe forum,800/600,96kb
atasata cu optiunea de pe forum,800/600,96kb
0581.jpg (95.04 KiB) Vizualizat de 3971 ori
Ultima oară modificat 05 Mai 2011, 13:45 de către Odenie Sergiu, modificat de 2 ori în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Ok, ok, cum credeti ca va e mai usor...DACA insa ar pune toata lumea, macar majoritatea, asa poze clare si frumose cum ati pus, ar fi o placere sa te uiti in Forum ... :) Felicitari !
Daca sinteti fotograf, ( frumoasa profesie - e o pasiune veche si la mine dar atit ) inseamna ca va veti descurca f usor. Avantajul la imageShake, e ca nu tre sa le mai prelucrati in PC...

La ImageShake trebuie aleasa varianta 4 ( de sub cele 3 colorate in tabel ) cea care scrie FORUM CODE - Acolo faceti copi paste la linkul respectiv , apoi veti vedea poza completa :)

Chiar acum a incercat si Aurelian Zarnescu si a reusit !!! Deci , incet incet scapam de " timbre " si ne putem vedea la o marime acceptabila ...viewtopic.php?f=2&t=4717&start=15
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Ok;la cea mare,am pus cu optiunea 4.Forum Code(am modificat acum),astfel daca se da click pe ea te directioneaza pe site-ul lor(imageshack),avantajul ar fi pentru cei care doresc sa-si copieze acele poze,le pot lua la rezol.maxima;dar pe forum tot trebuie redimensionata ca sa se poata vedea intreaga fara a intra pe site-ul lor.Cealalta e pusa dupa metoda indicata de parpaneata,copiind Direct Link intre parantezele drepte care apar cand se da click pe "img" din casutele de sus."Timbrele" apar pentru ca a fost micsorata prea mult fotografia.Deci pentru cei care nu sunt familiarizati cu redimensionarile facute cu programe de editare,e mai usor si indicat sa posteze cu imageshack.
Ultima oară modificat 05 Mai 2011, 14:40 de către Odenie Sergiu, modificat 1 dată în total.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Si eu folosesc metoda lui parpaneata : copiez Direct link dupa care apas ''butonul Img si intre cele doua paranteze patrate,unde clipeste ''liniuta'' dau ''paste'' adica => [img]AICI[img]
Atentie, atasati intotdeauna link-ul cu alineat de la capat, pentru ca poza sa nu apara incadrata de comentariul pe care il faceti la ia !
Spor la treaba, puteti incerca in acest topic sa atasati poze iar rezultatele care sunt gresite le v-a sterge un moderator contra unei berici desigur :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

invitatie la masa
Imagine
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

croatia
Imagine
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

O intrebare ,pentru cunoscatori . Am cateva fotografii (facute cu un aparat Canon 450 D ) ,care sunt mai mari de 5 giga ,si imageshack nu-mi permite sa le postez ,spunandu-mi ca sunt prea mari . Poate cineva sa-mi explice ,cum pot incarca si pozele mai mari de 5 giga ? Multumesc
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Vrei sa spui 5 MB si este vorba de rezolutia pentru care ai optat la setare, nu de aparat. Vezi ca am pus un tutorial cu pasii care trebuiesc urmati si exista si un buton de resize pe care-l setezi zic la 800 sau 1074 PC.
http://www.dailymotion.com/video/xiifw9 ... nline_tech la 00:12 vezi image resize 1074 /768 si bifezi...
Scrie răspuns