In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
Reguli forum
In acest topic puteti propune intalniri in cadrul sezonului 2016 cu rugamintea sa nu suprapuneti aceste intalniri cu cele ale Asociatiei Clubrv ( oficiale ale clubului nostru ) , care de altfel detine si acest forum.
EU cred ca partea mai expusa este partea de nord a Greciei (Thassos, Halkidiki...) din cate am vazut pe la stiri prin zona aia trec din Turcia in Grecia.., insa daca va orientati in partea dreapta spre insula Corfu, toata zona aia cu numeroase insule pana jos nu exista imigranti..., la fel daca se merge in jos (acolo as vrea eu sa ajung, mai jos de Atena) nu exista imigranti...am vorbit chiar cu un grec si in partea aia nu au ce cauta..., sa treaca spre Atena le-ar trebui vapor nu barcile cu care trec ei...
Ideea e ca noi oricum mergem in campinguri, la mare sau munte, in statiuni, in niciun loc de genul asta nu au ce cauta imigrantii, INSA in orasele mari din toata Europa e destul de "periculos", eu unul am sa evit vizitele in orasele mari...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
Pai in Atena ca este capitala, e inevitabil sa nu fie si acolo, doar e un oras mare al Europei..., noi insa nu mergem in Atena...:)
Mai sigur, partea din dreapta, spre insula Corfu chiar ca nu are nicio treaba cu imigrantii..., pana in Corfu din Bucuresti sunt cam 1000 km...nu e mult...
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
plaja de la Kariaritsi este cu un peisaj f frumos insa fara umbra.Chiar pe plaje langa camping erau o multime de rulote si campere in regim de offcamping (acum 3-4 ani cand am fost noi acolo). desi locul este superb, noi am renuntat sa mai facem baie acolo, deoarece dupa cativa metri de mers prin nisip imediat dupa randul/randurile de rulote off camping am gasit in nisip un ac de seringa. fiind si cu copiii mici, am facut stanga'mprejur si ne-am dus la alta plaja pustie de pe acolo. eram fara rulota
Eu am fost anul trecut acolo. Locul este foarte frumos (plaja si marea). Exista si un mic bar pe plaja. Plaja este foarte curata si oamenii sunt relaxati.
Insa campingul este urat, iar grupul sanitar e oribil. Restaurantul din camping are preturi comparabile cu toate tavernele locale, dar calitatea este net inferioara. Cred ca unde a fost Niky anul trecut este cel mai frumos camping din Sithonia.
Probabil Kriartisi e cea mai frumoasa plaja din Sithonia.
Dle Ciprian
Daca sunteti interesat de idee va invit in perioada 20-24 august plecare ( functie de prognoza meteo din Grecia Nea Moudania )
sa petrecem in dandem o vacanta de 15 zile in Camping Ouzouni Beach HALKIDIKI
In vacanta de primavera 20-25 iunie plecare tot ptr 15 zile de obicei mergeam tot in Grecia dar anula acesta am cateva strangerI
de inima vis a vis trecerea frontierei BG-GR ( unde fiind campusuri de refugiati se pot intampla evenimente care sa blocheze
accesul prin vama pre 4-5 zile ) inca nu am decis destinatia acestei iesiri .Poate sa fie chiar si la Festivalul Caravanelor din Croatia
daca pot sa ma suprapun ca perioada de vacanta si daca primim un pret relative convenabil ( tinand cont ca preturile in Croatia sunt
mult mai ridicate 30-38 eur/zi /echipaj 2 pers dar si conditiile sunt mult superioare ( daca stiti sa alegeti ofertele din zecile de locatii)
Invitatia este valabila ptr oricine doreste sa vina ( putem face un grup de 3-4 rulote )
Marian Enache
In link exista date de contact, mail, telefon, suna-i !
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India