Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
De miercuri venim si noi, ne-am hotarat mai greu pentru ca sambata avem un eveniment de la care nu putem lipsii, insa vom sta de miercuri pana sambata dimineata...
Poate daca vin mai multi pana vineri vom face o plimbare cu barca vineri...
Imi iau si sculele de pescuit poate dimineata 2-3 ore vom arunca un bat in balta...si poate mai sunt amatori de pescuit.. :D
Imi poate da cineva niste coordonate GPS de la locatie ?
Rulota - Fendt Bianco 435 (2017)
Dezmembrari Auto - Dez.ro
:) Cu regret anuntam ca din motive independente de noi Fam. Crisu si Fam Matei nu mai pot participa.
Adica pozitiile 25 si 27.
Poate ajuta pentru a se ocupa cu alti doritori.
La intalnire au participat 31 de echipaje din Romania + 5 din strainatate !
S-a mers pe lacuri cu 3 barci maricele , s-a facut masa comuna , foc de tabara la care s-a ascultat muzica si s-a dansat, s-au oferit premii si diplome.. cadouri si s-au legat noi prietenii intre rulotistii din Romania si Europa !
Va multumim pt participare !
IN acest topic gasiti imagini si impresii , deci aici vom continua