Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
A fost o intâlnire reusită.
Deschiderea sezonului estival 2015 s-a făcut într-o atmosferă deosebită.
Răsăritul de soare văzut din faţa rulotei , imaginea vapoarelor comerciale care plutesc la orizont, plaja deosebit de primitoare, sunt doar câteva argumente pentru Eco Camping Clubrv-Ro Tuzla.
Vă recomand să vă relaxaţi, măcar pentru câteva zile, in acest loc.
Fişiere ataşate
Rasarit de soare la Tuzla 01.06.2015
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Pentru sustinerea cheltuielilor cu toaleta ecologica, salubrizare , sursa de apa, paza si intretinere, in CD s-a hotarat ca pentru cei care poposesc la Eco Camping Clubrv-Ro din Tuzla, sub forma de donatie, tarifele sunt:
5 lei/zi/persoana-membri asociati
10 lei/zi/persoana- nemembri asociati.
Copiii nu platesc.
Nota: In limite rezonabile se poate oferi curent de la generator.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Partea 1 a clipului Intilnirii de la Eco Camping Tuzla. Am preferat sa pun in primele doua minute, accesul catre locatie. Restul este un "rezumat al rezumatului"...
Este dificil sa prinzi doua zile in numai 8 minute.. Dar cred ca e bine si asa, decit nimic.. Vizionare placuta !
Intilnirea de Rusalii a Club RV la Eco Camping Tuzla
Partea a 2a a Intilnirii de Rusalii, la Eco Camping a colectivului de 23 de echipaje prezente la Malul Marii, in acest weekend prelungit.
Din pacate, din anumite motive tehnice, am pierdut secvententele video, clipul fiind un colaj de fotografii pe un fond muzical ales :)
In schimb, aici exista secvente care nu pot fi prinse in film, asa ca cine vrea sa vada atmosfera din 31 mai- 1 iunie, o poate vedea..
Am urmarit toate paginile postate si am fost fericit ca lumea se distreaza intalnirea Tuzla a fost o mare reusita,felicitari pentru organizatori. Noi,EU janOmvesel anul acesta am cam stat pe craca(medical) dar poate vine ziua cand oi putea sa o iau din loc,daca tot NU am vandut rulota. As dori sa vin la Tuzla in vara asta, poate cand vor veni nepotii din Franta. Doamneajuta.