Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Mă alătur întâlnirii si eu, împreună cu soția si copilul (5 ani). Abia am cumpărat autorulota (sifonier Ducato, 2.5D) iar aceasta ieșire este prima de acest gen. Astept cu nerabdare !
Pune poza mai mica la avatar te rog ! Dimensiune mai mica.
LUPU Ciprian
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Cipriane crezi ca este o parcare asa de mare afara asa cum spui? Eu am fost acolo 2 ani si cunosc locatia.Si apoi securitatea masinilor?TE rog gandestete mai bine........ eu stiu cum o fi?
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424
Incap lejer 50 de rulote cu cort si masina in camping.
E posibil sa fie nevoie, pentru anumite locuri, de cablu mai lung de curent, dar campingul este mare si incapator.
Parcarea din fata campingului este mare, dar nu cred ca va fi folosita.
Pentru prima oara la acest gen de intalniri, ne bagam si noi, Bogdan, Andra si Alexandru (5ani). Abia am cumparat autorulota Fiat Ducato, si vrea sa ii fac rodajul...
În cautare de rulota!
Bogdan Geaboc & Family
0725.251.098
geabocbogdan@yahoo.com
Bogdan Geaboc (Buc) 4p+1 la RV
Doru Stoicescu (Buc) 1p la RV
Pasol Viorel (Buc) 2p+1 la RV
Florea Florian (Buc) vine la Rv dar a rezervat si 1 casuta pt Florea Mircea
Ursu Cosmin (Buc) 2p+1 la RV
Dobre Catalin (Buc) 2p+1 rezervare la casuta
Marian Popa ( Craiova) 2+ la RV - "Popica / olteanu'" pt ca avem si "Ploiesteanu" :) o sa vezi ... :)
Florian Obaciu ( Buc) 2+1 + 1 mai si mai mic :) la RV
M-am interesat pt. transport tur retur Manastire/ persoane si pretul cca 50 ron familie ( pereche ) , copiii nu platesc ( loc in picioare) . Sibiceanu nu a aflat pretul inca de la sursa lui .
Acest pret ar insemna 12.5 ron pe sens/pers. cu "autobuz" de 17+1 sau mai mare. Al 2le-a se plateste ca fiind plin chiar daca are doar 10 pers..deci iar avem o problema daca nu avem 34 ca total... se recalzuleaza si poate fi mai scump sau platesc si copiii ca sa se achite locurile " vacante" ...
NU cred ca e normal ca o fam. sa plateasca 2p+2 copii 100 ron !!!
Pt. transport la alt moment decat cel din noaptea invierii pretul este la jumatate .
Am luat urmatoarea decizie pt rezolvarea problemei :
Ne organizam in regie proprie cu COSTURI ZERO PT CA SUNTEM RULOTISTI ! :)
- prioritate au femeile si copiii
- apoi au cei fara masina mica , deci cei cu camper /autorulota , daca vreti sa -i ajutam
- am un prieten cu microbuz 7+1
- ne ajuta si Bogdan Ionita cu microbuzul T5 VW care s-a oferit sa ia 5 pers.
- Miron Rafael ia 2 pers deci cu ei 2 ( fam Miron) mai rezovam 4 pers
- intr-o masina mica merg eu si mai iau 3-4 pers
- la fata locului colegii inclusiv gazda dl. Liviu de la Horezu vor ajuta sa mai ia 10 pers.
PANA ACUM 30 sunt ca si rezolvati , important e sa-i rezolvam pe cei care nu au masina mica pt ca ceilalti la o adica se descurca cu propria masina daca n-ar avea loc .
Din partea Cramei Murfatlar cei ce ne ajuta vor primi la retur un spritz bun la alegere Merlot sau Riesling .
Inainte n-au voie ! :)
Daca se ofera cineva cu masina mai mare de 5 locuri poate scrie aici .
Daca Sibiceanu vine cu o oferta de nerefuzat , platim si mergem cu autocarul de 30-35pers.... de la firma .
PS - Vor fi 10 familii fara masina mica / acestea vin cu campervan sau autorulota .
La casuta de asemenea sunt 2-3 familii care vin la Horezu in masina cu persoane ce sunt cazate la Rv deci vor merge cu masina impreuna cu cei care i-au adus , daca au de gand sa mearga la inviere la manastire .
La fata locului ne mai grupam pe judete pe prietenii pe bisericute si ne descurcam , oricum nu merg toti pt ca va trebui sa ramana cineva si in tabara de paza ....
Daca sunteti de acord facem asa , daca nu , cautati si voi pana gasiti ceva ieftin...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Este prima mea iesire cu rulota si abia astept sa va intalnesc si sa va cunosc!!! Am sa va pun o caruta de intrebari... :) Deci doua persoane ,o rulota si muuulta voie buna !!!!
Am sa reactualizez lista .
Am sunat la Horezu , am discutat cu dl. Liviu problema parcarii si a spatiului pt rulote si m-a asigurat ca puteti parca afara 30 de masini in parcare din fata care este pazita , asta pt. ca sa mai putem primi inca 10 echipaje de acum incolo in lista si inca 10 familii la casuta.
Singura problema care si-o face ar fi puterea curentului electric. in sensul ca pt a se evita problemele va trebui sa incercam sa reducem consumul ca sa ajunga la toata lumea :) Va reamintim ca la RV-uri nu se va folosi nici un fel de aparat de incalzire !
Cei de la casute vor avea incalzire pe aeroterme electrice .
Curtea are 11 000 mp, e loc...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cipriane daca curtea are 11000 mp la un calcul simplu ,sa zicem ca au constructii pe 5000 mp,dar nu au ,ar ramane 5000 mp unde incap lejer 50 echipaje cu RV cu auto,si autorulote .Este corect ce spun?Desi nu trebuiesc 100 mp de echpaj.
rulota Dethllefs tractata de wv passat 1,9 tdi .tel 0746079424