Reviews /pareri / comentarii despre modele de RV

topicuri de informare
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Dan Casandroiu
Membru forum
12
Oras: Vulcana-Pandele, judet Dambovita
Data nasterii: 24 Iul 1977

Mesaj de Dan Casandroiu »

Eu am spus din primul post al acestui topic ce vreau sa fac aici. Ce s-a inteles, ce asteptari au fost ... Nu vreau sa polemizez cu nimeni, va respect mult, dar cred ca e simplu - considerati interesant subiectul propus, il urmati (multumim domnului Nelu Predonu pentru tutorialul excelent); nu va intereseaza/nu va place - nu urmati linkul! Multumesc!

Astazi vorbim despre gamping, campingul din gradina
Ford Transit Riviera - DB 09 CZH
Ghidul locurilor de campare din Romania, gratuit la www.takethelongwayhome.eu
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Mesaj editat ultima data ( h 16:20 )

Atata timp cat pe acest topic nu exista comentarii / explicatii despre modele de RV clar se incalca articolul 3 lit. k din regulament, articol care interzice postarea de linkuri catre alte site-uri cu intentia de a face reclama .

Ultimul mesaj este off topic "GAMPING" nu are legatura cu comenatrii si "reviews" despre RV-uri .
De fapt in afara de modelul Malibu nu vad nici o descriere...
Nici aplicatia Truma nu se incadreaza la comentarii despre modele de RV.

NU se respecta ce scrie in prima pag. adica sa vb. despre rulote si campere ... fara suparare .

Se poate muta la anunturi daca se vrea doar reclama , are voie ....Dan este membru asociat , dar acesta clar nu este topic in care ne dam cu parerea despre campere din ce se expune...

N-am nimic impotriva reclamelor dar sa nu le incurcam ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Dan Casandroiu
Membru forum
12

Re: Reviews /pareri / comentarii despre modele de RV

Inteleg ca regulamentul trebuie respectat, asa ca cei indreptatiti sunt rugati sa faca ceea ce trebuie pentru respectarea corecta a sa.

Nu-mi doresc polemica, repet. Este ultimul meu post in care incerc sa explic.

Cine vrea sa inteleaga ce se intampla aici citeste primul meu post, in care am declarat cu subiect si predicat ce urma sa fac. Stiti ca topicul s-a intitulat initial Reviews, tocmai in ideea ca urma sa prezint analize, cronici, critici, cu privire la diverse ” modele mai noi sau mai vechi de rulote, autorulote sau produse care prezinta interes pentru noi, rulotistii.” - citat exact din primul meu post.

Dupa ce s-a modificat titlul,prin interventii independente de mine - vezi postul nr. 6 - ” Am schimbat titlul subiectului in " Reviews /pareri / comentarii despre modele de RV”, si dupa ce s-a sugerat ca ”titlul sa sune : Modele de RVuri, prezentare parari si comentarii” (postul nr. 7) - titlul a cunoscut modificari pana la forma de acum. N-am acordat importanta acestui aspect, nu m-au suparat interventiile, desi ... sa-mi reprosati ca subiectele mele, in topicul meu, nu corespund titlului schimbat de dvs. mi se pare de un comic absurd!

Desi cred ca nu are cu nimic de-a face cu Reclame, pentru ca nu e vorba despre asa ceva, faceti ce considerati ca trebuie!

Imi pare rau pentru eventuale neplaceri cauzate!
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Dane, nu are rost sa fi suparat si iti explic pe scurt si de ce. Initial, am crezut cu totii, ca vom discuta despre modele de RVuri, lucru ce ne-a bucurat, ai vazut .
Ne asteptam sa discutam cit de lunga, lata, inalta trebuie sa fie un RV ca sa corespunda cerintelor fiecaruia in functie de membrii..si alte comentarii specifice.
Eu am fost cel care a modificat titlul, dupa ce am vazut ca ti-ai dat acordul. Am realizat ulterior ca de fapt subiectul e mai "complex" si am revenit la titlul tau.
Este dreptul tau si in plus este ceea ce ai vrut sa exprimi, deci este ok asa cum l-ai formulat tu. Sper ca e foarte bine ca am revenit la titlul pus corect de tine !

Referitor la micile neintelegeri, care e normal sa apara, sunt din cauza trimiterii la acel link catre Blogul tau, pentru ca lumea vrea sa scriem aici "ce si cum " :)
Si eu initial am fost cam scceptic, dar pe parcursul zilei ti-am inteles intentia, ba chiar mi-a placut ca ai prezentat citeva chestii care sint in folosul comunitatii.
Totusi, trebuie sa vedem cum plasam anumite subiecte care nu au treaba cu titlul. Oricum, asta nu inseamna ca trebuie sa abandonezi ceea ce ai inceput aici..
Si tu trebuie sa intelegi, ca esti totusi ceva mai nou si incet incet o sa te obisnuiesti cu stilul forumului in optiunea majoritatii. Sper ca o sa intelegi "mesajul".

In concluzie, titlul este coret asa, cele doua postari care n-au treaba cu RV urile, o sa le cautam locul adecvat, nimic nu se va strge ce-i de folos real rulotistilor..
Chiar si eu m-am inscris aseara pe gaming.com cu parcarea noastra pentru rulote si campere din gradina de la Lipanesti. M-a amuzat chestia, vedem ce o iesi :D
Incearca sa explici si aici (nu numai pe blogul tau) ceea ce vrei sa prezinti, fa un fel de "introducere". Vei fi altfel inteles de catre toti forumistii. Numai bine !
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nelu Predonu
Membru forum
12
Oras: Manolache - Ilfov
Data nasterii: 21 Iul 1959

Mesaj de Nelu Predonu »

Nu as mai fi postat aici in sensul in care o fac acum daca nu as fi constatat ca Dan, autorul acestui topic, se simte oarecum frustrat, poate chiar jignit de modul in care unii colegi au reactionat la trimiterile din acest topic spre blogul sau. Acest lucru cred ca l-a facut sa nu mai scrie aici, sa se rezume la a comunica informatiile doar pe facebook.

Eu am o parere putin diferita fata de cele mentionate anterior.

In nici un caz nu consider ca scopul in care Dan a facut acest topic este acela de a face reclama blogului sau, din contra, omul doreste sa ne aduca in atentie o serie de informatii utile noua pe care el le aduna si le sintetizeaza pe acel blog. In loc sa apreciem acest lucru, noi punem omul pe fuga ? Il acuzam ca-si face reclama citandu-i articole din regulament ? Nu cred ca este bine asa.

Adica eu, sau oricare dintre noi, daca gasim o informatie utila noua pe un site sau pe un blog si o postam aici printr-un link inseamna ca facem reclama acelei surse ?
Hadeti sa fim seriosi si mai putin suspiciosi.

Vazand acel blog ce se intituleaza "Blog de calatorii cu rulota si autorulota" si are ca tema lucruri utile noua, incerc doar sa ma gandesc cata munca, pasiune si daruire se afla in spatele lui.
Nu am mai vazut la noi astfel de bloguri cu aceasta tematica.

Se spune... citez: "Interesant ar fi sa avem aici, pe acest forum, informatiile tehnice si celelalte amanunte"

Eu zic ca este foarte bine cum a procedat Dan si am sa ma explicitez.
Platforma unui forum este total diferita de platforma unui blog. Ce vezi pe un blog si ma refer in primul rand la impactul vizual, nu vei putea vedea pe un forum.
O postare oricat de bine si documentat ar fi facuta pe forum va avea in primul rand un impact vizual rudimentar.
Odata ajus pe blog, rapid vei putea accesa si alte informatii utile existente acolo, cu sau fara legatura cu topicul din care ai ajuns prin intermediul acelui link.

Ce rost ar avea ca autorul postarii, Dan in cazul de fata, sa mai rescrie si sa reincarce imaginile, hartile sau filmele existente deja pe blog ? Haideti sa nu fim anacronici, sa fim deschisi la formele mai noi de comunicare pe internet in care se inscriu si aceste blog-uri.
In loc sa zicem mersi ca putem accesa si lua cunostinta de informatiile respective, noi lasam sa se inteleaga ca nu este moral ce face Dan ? :oops: Nu se cade asa ceva.

Care dintre noi, mai vechi sau mai noi, auziseram vreodata de "Gamping" ? Eu am ramas mut cand am vazut existenta unei astfel de posibilitati de campare, am accesat imediat Skype si l-am sunat pe Mihai sa-i zic ca are un "gamping" la Lipanesti si el nu stie. :lol:
La fel de interesanta mi se pare si aplicatia pentru tablete si smartphone. Azi am mai vazut pe facebook o postare foarte interesanta a lui Dan pe care nu m-am abtinut si am pus-o pe forum.
Nu este pacat ca acum omul s-a mutat de aici ?

Singurul lucru pe care aveam sa-l recomand (atentie ! recomand, nu reprosez) lui Dan era cel legat de ordonarea informatiilor pe forum, adica sa scrie de "gamping" in sectiunea forumului aferenta camparilor, eventual crearea unei noi sectiuni cu titulatura de "gamping", sa scrie de aplicatia pentru tableta si smph. intr-o rubrica potrivita si in rest i-as fi adus multumiri, spor la treaba si cat mai multe astfel de postari.

PS. Nu am nici un fel de partipriuri, va mentionez ca nu-l cunosc pe Dan, nu-mi amintesc sa ne fi intalnit ori sa fi vorbit vreodata.
mail: npredonu@gmail.com
Telefon: 0722.216.683
Campervan: Clever Runner 2021
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Am apreciat de la bun inceput pionieratul lui Dan, ca afacere in domeniu.
Este de benefic pentru fenomenul rulotistic romanesc sa existe firme care se implica efectiv, material si uman in prezentarea locurilor din tara pentru campare, de educare a celor interesati de acest gen de turism. De organizare de drumetii cu Rv ul in tara si strainatate.
Fiind membru asociat al nostru de cativa ani buni, am avut ocazia sa-l cunosc. Este deosebit de discret si pot spune modest in general.
De aceea prezentarea informatiilor pe care le detine, in mod public ,dar in format informatic , sunt o surpriza placuta.
Nu e cazul sa-l indepartam din grupul nostru doar pentru un titlu al postului sau pentru ca ne duce pe blogul sau.
Blogul presupune o munca cu pasiune, trimiterea prin link la articole si un altruism deosebit.
Dane, te rog sa continui cu prezentarea tipurilor de Rv-uri, pe care le-ai vazut si la expozitii, a evenimentelor la care, prin natura activitatii, esti mult mai prezent decat noi.
Te invit ca atunci cand publici noutati pe blog sau facebook, sa scrii si pe forumul clubrv.ro
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Dan Casandroiu
Membru forum
12

Multumesc celor care s-au gandit la mine si au apreciat ce incerc sa fac (ce incercam, caci suntem doi in toata aceasta aventura). Vreau insa sa precizez ca nu vreau sa fiu considerat victima, sper sa fiu suficient de matur incat sa pot sa trec de eventuale neintelegeri, astfel incat sa putem continua. Voi continua sa iau in seama si criticile, si recomandarile, si reprosurile, si mesajele, si incurajarile, ca parte a procesului de feed-back necesar publicistului.

As vrea sa va atrag atentia insa ca mi s-a spus ca sunt colegi nemultumiti de prestatia mea de aici, care au raportat acest lucru conducerii, de aceea nu mi s-ar parea corect fata de ei sa continui, pana cand lucrurile nu se lamuresc definitiv.

Am ales blogul ca mijloc principal de exprimare pentru ca imi ofera mult mai multe posibilitati decat statutul de forumist. Ca sa putem face traducerea articolului de pe Caravan Chronicles, eu, bloggerul, am contactat proprietarul blogului CC, si i-am spus ce vreau sa fac. Am oferit back-linkuri, includere in blog-roll, credit total, lucruri de bun simt care se practica in blogosfera, si am primit acordul. Ca forumist nu puteam face acest lucru!
Pentru a avea acces la anumite informatii, fotografii, etc. sunt inscris, ca blogger, in listele de difuzare de informatii catre presa la marile companii producatoare. Primesc informatia ca blogger, o distribui ca blogger (exista cazuri cand se solicita si un link cu articolul publicat catre furnizorul de informatii). Nu puteam face asta ca forumist.
Mai este si un argument juridic, ce tine de drepturi de proprietate intelectuala, nu am sa detaliez.
Noi activam si pe forumuri de rulotisti din Franta. Acolo am vazut aceasta practica - sunt multi rulotisti care au bloguri pe care-si prezinta calatoriile, pe forum pun doar un link catre blog cand isi prezinta calatoria. Este de interes - lumea intra, vede, se intoarce si, eventual, intreaba sau comenteaza pe forum.

Nu caut sa ma dezvolt eu pe spinarea clubului, parazitandu-l cumva, am spus-o mai demult, cand ne-am apucat de aventura noastra rulotistica - eu vreau sa ne dezvoltam impreuna, sa crestem odata cu fenomenul rulotistic din Romania. Lucrurile pe care ne permitem sa la facem, la momentul acesta, sunt aceste informatii, pentru unii interesante, pentru altii nu, atat putem, dar avem dorinta si ne putem perfectiona. Poate va veni un timp cand vom putea mai mult!

In incheiere, vreau sa rog un moderator sa faca putina ordine. Off-topic-urile, desi constructive, nu-si au locul aici. Multumesc!
Scrie răspuns