Circuit Turcia prin Cappadocia

orice membru al forumului poate propune o intalnire
TrascaLiviu

Re: Circuit Turcia prin Cappadocia

Mesaj de TrascaLiviu »

Atentie vama EDIRNE e foarte aglomerata in perioada 15 iulie 15 august pt ca se intorc turci acasa in concediu.
Eu am avut surpriza sa pired in vama si 6-7 ore.
Toni Conecini
Membru asociat
11
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 13 Feb 1968

Re: Circuit Turcia prin Cappadocia

Mesaj de Toni Conecini »

Este foarte probabil sa plecam pe 5 iulie. inca nu ne-am decis daca sa facem escala si la Istambul sau sa ocolim pe la sud cu trecere pe la Gelibolu. Oricum tinta principala este in continuare Capadocia, unde vom sta 2 sau 3 nopti in functie de cat timp o sa ne ia sa vedem tot ce este de vazut. apoi vom cobora spre sud-vest spre Manavgat (mai la est de Antalia). Acolo este de vazut cel mai mare amfiteatru (Aspentos) si o cascada frumoasa in apropiere.
De aici vom merge pe malul marii spre vest cu opriri de cca 2-3 nopti si vizitarea diverselor obiective (dau doar acteva exemple..Finike -orasul scufundat,.locul in care s-a nascut Sf Nicolae, la Demre, frumoasa plaja de la Oludeniz,orasul parasit de la Kayakoi, plajele cu testoase din jurul Daylan).

Apoi mergem pe coasta spre nord si vom vizita Didim, efes, Bergama, troia

Am gasit intamplator o descriere a unei excursii din 2012 a unor britanici care dau detalii despre locuri de campare free, plaje frumoase etc si ma voi inspira si de acolo ,in partea 2 a descrierii incepe traseul lor prin Turcia.

http://www.magbaztravels.com/content/view/1341/30/

Cred ca pana la urma va trebui sa cumpar cardul care se pune in parebriz pt plata autostrazilor , daca poate cineva sa imi dea informatii despre suma care sa o incarc pe acel card ca sa nu ma trezesc ca raman fara bani si nu se mai ridica barierele alea
Toni

Adria Coral Silver 660 SP
Scrie răspuns