Daca tot ma plictiseam in weekend, am zis sa montez doua usi de vizitare la rulota, sa ma pot bucura de spatiul de sub bancheta, pana acum acest spatiu era inutil, deoarece pt a accesa spatiu trebuia sa ridic banchetele si mai bine ma lasam pagubas..Am achiziționat de la Exis doua usi de vizitare,una Thetford 5 si alta Athos edu 800, cam in jur de 50 euro bucata,si cu dimensiunile de 300x800 mm,exact cat imi permitea spatiul..La mine problema e mai complicata având sistem de încălzire cu calorifere, Primus a trebuit sa mut caloriferele la inaltimea maxima cat permitea sus..Pe langa astea am montat panoul solar deasupra, eu avându-l mobil pana acum,fiind foarte incomod de pus si ma incurca prin rulota asa ca l am montat sus pe acoperiș, si nu m ai am grija lui..O sa pun câteva foto cu operațiunile

Aici s a marcat locul,dupa ample măsurători, desenul fiind facut dupa sablonul din cutie

S a început decupajul rulotei

Cam asa arata caloriferul si spatiul
Iar asta e rezultatul final
Acum partea din spate decupata...

Aici spatiul la final dupa mutarea caloriferelor la maxim cat se permite...
Aici pregateam panoul pt siliconare cu sikaflex fc 11, dupa montarea de suporti dedicati pt panou

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Irimia Ionut & Mirela , Camper Adria Coral 670SL,Telefon 0744627398,mail:ionut_jeremy@yahoo.com