Diferente dintre Antene TV?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Re: Diferente dintre Antene TV?

Mesaj de Cristi Argesanu »

La pachetul dolce , oare nu este prea mare antena de 0.80 s-o mai caram si pe aia dupa noi? Eu ma gandesc sa iau un lighean mai mic
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Niky Radu
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1967

Mesaj de Niky Radu »

@Cristi...orice lighean e bun, numai sa stii sa-l orientezi
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India

0744670978
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Cristi Argesanu scrie:La pachetul dolce , oare nu este prea mare antena de 0.80 s-o mai caram si pe aia dupa noi? Eu ma gandesc sa iau un lighean mai mic
Cu cat ligheanul e mai mic ca atat receptia este mai proasta . Va recomand sa achizitionati pachetul de la Focus sat. Nu necesita abonament , puteti reancarca oricand doriti prin achizitionarea unei cartele sau prin trimiterea unui SMS in retelele mobile 5eur+ TVA / luna. Se prinde usor ....eu sunt ft multumit de antena si o folosec de aprox 4 ani.

http://www.focussat.ro/

Si inca ceva . Puteti lua sistemul in custodie . Trebuie insa sa aveti continuitate la cartela pt 2 ani . ( eu nu am avut si totusi nu mi-a luat nimeni sistemul inapoi si nici nu m-a certat nimeni :D _)
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Sunt colegi care folosesc chiar si antene portabile de 40cm si merg foarte bine, nu exista la satelit receptie proasta...ori se prinde poza ori nu prinzi nimic, daca nu esti impatimit cu fotbalul iti poti lua Focus, la Dolce mai vezi ceva, important este sa nu platesti pentru receiver numai pentru asta, eu am 2 receivere acasa si unul il folosesc la rulota cand plec, lasand copii acasa cu celalalt receiver, discutii pe aceasta tema mai gasesti la viewtopic.php?f=62&t=3571&start=15 iar cum arata o antena Dolce ,cat de mare este si cum se regleaza vezi aici viewtopic.php?f=62&t=5093
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?

0744670978
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Asa ca sa creem discutii aiurea. Astia Prosti de la Digi tv , Focus sat ,Dolce si ce or mai fi folosesc in sistemul standard antene cu oala de 75-80 cm . Tot ei recomanda a se cumpara oala mai mare daca se poate de 1 m . Niky zice bine ori prinzi ori nu prinzi. Dar la cativa nori pe cer pierzi din calitatea semnalului cateva procente. Daca e furtuna te-ai lins pe bot de semnal.La o antena standard de focus sat nu am reusit sa trec cu semnalul de 75-78% . In schimb cu una de 90 se prinde calitatea semnalului peste 90 %.
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Niky Radu
Membru asociat
14

Mesaj de Niky Radu »

Acasa eu am antena reglata la 100% (de ei) ai dreptate Bogdan ca daca ploua nu merge deloc, daca tot nu merge la 100% cand ploua nici nu ma mai chinui sa ridic semnalul la reglaj cat mai aproape de 100, daca ajung la 75 este minunat, ideea este ca nu merita sa cari un lighean mare doar ca sa speri ca vei prinde daca ploua.
Niky si Lavinia Radu

0744670978
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Buna ziua,
Am o asemenea antena, cum arata dl. Beldiman, montata permanent pe rulota. Oriunde in tara se prinde cel putin unul-doua posturi. La mare, Vama Veche, am prins 8 canale romanesti (PRO TV, Antena 1, Neptun Tv, etc...) si 6 bulgaresti. Faptul ca amplificatorul este la 12 V este un mare avantaj iar daca si televizorul este la 12 V nu mai este nevoie de invertor. Rar mai pun si antena ptr. satelit.
Merita !
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Beatrice Popescu
Membru forum
13
Oras: Ploiesti
Data nasterii: 19 Mai 1980

Mesaj de Beatrice Popescu »

Buna ziua.
Nu va mai chinuiti cu tot felul de antene ca in afara de TVR -uri si ceva posturi locale in functie de locatie altceva nu receptionati si acelea depinde mai bine
s au mai rau nu este ceva stabil la nivel national .Sfatul meu este antena mobila FOCUS tv. Semnal foarte bun la nivel national chiar si in EUROPA ...se poate incarca cartela si prin sms, antena de 60 cm deci foarte mica nu ocupa spatiu mult receptor cu tuner super sensibil.Daca aveti nelamuriri ...pm ..mail.
Pentru cei din Ploiesti ...va dau o mina de ajutor daca nu va pricepeti.Nu va speriati asa tare satelitul se gaseste foarte repede,mai mult timp se pierde la montajul antenei...mufare cabluri ,prinderea antenei pe trepied,tras cablu la tv,etc.
MULTE SALUTARI LA TOTI RULOTISTI
BOBY.
beyerland 3.8
hyundai terracan
0788/639775 vdf
Ploiesti
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Are dreptate BOBY, majoritatea rulotistilor au focus sat, daca se termina perioada un sms si gata, revine semnalul... Cat despre montaj si orientare, cu o bere in mana se rezolva in 5 minute. Cele terestre sunt mai comode, atat, programe multe nu receptioneaza, la inceput am incercat si eu dar am renuntat imediat... Si in europa semnal excelent, stai un pic mai mult la reglaj din cauza pozitionarii globale. ''Ploiestiul'' stieee... 😉
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Ca tot suntem la "Diferente dintre Antene TV?", depinde de fiecare cu ce se multumeste! Eu unul, cind ies cu rulota nu ma pasioneaza tv-ul! Din punctul meu de vedere nici nu l-as lua cu mine! Sotia nu poate fara! Asadar, cateva programe, doua-trei sunt suficiente! 😉
George Visan
Membru forum
15

Mesaj de George Visan »

Buna seara
Am primit de la o cunostinta o antena Focus Sat echipament complet si as vrea sa il folosesc la iesirile cu rulota.....
echipamentul nu a mai fost folosit de cateva luni....o rugaminte ,,cine ma poate ajuta cu cateva sfaturi
-cum incarc cartela Focus sat
-si cum sa fac sa il activez
Visan George Opel Astra Caravan+ Adria Prima
Scrie răspuns