Salutare din partea "celor noi" aterizati la Iepuresti - sau, mai bine zis, impotmoliti la Iepuresti, in prima faza.
Am inceput sa scriu fara sa am altceva in cap in afara de dorinta de a multumi tuturor.
Nu stiu daca este locul unde va gasesc pe toti, dar am sa caut si altele.
Nu vreau sa spun nume, pentru ca mi-e teama sa nu omit pe cineva, sau sa nu-i fi retinut numele (iertaciune, odata cu varsta memoria merge mai greu...)
Multumesc celor care ne-au ajutat, ne-au sfatuit, ne-au hranit si ne-au adapat :lol:, precum si mestericiului care ne-a reparat din doua ciocane si doua surubelnite ceea ce eu n-as fi reusit nici la NASA !
Nu in ultimul rand multumesc amicului si indrumatorului meu intr-ale rulotei, se stie el pre nume :)
A doua bucurie, dupa cea de a va fi cunoscut, este ca am iesit cu totii cu bine de acolo, fara tractoare si alte distractii.
Imi pare insa rau de cateva lucruri:
- ca nu am venit de miercuri, fara mancare si bautura - Basca faptul ca nu mai adunam toata gasca sa ma deznamoleasca, ci doar ca sa ma hraneasca - si cinste bucatarului !
- ca nu am putut sa stau alaturi de toti cei cu care voiam sa ma imprietenesc - dar sunt sigur ca vom mai avea ocazia;
- ca vremea a fost asa si am pierdut de sambata compania unora, iar duminica dimineata am renutat eu la compania celorlalti, parasind barca dis-de-dimineata in mare viteza.
Una peste alta, gasca de la Iepuresti, JOS PALARIA !
Toate cele bune,
George
PS: inca nu m-am prins cum se face semnatura, dar daca nu apare:
George Moraru
geo2005@gmail.com
0728.11.68.68, dar nu prea raspund la telefon :):):)