Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Primul lucru sint multimirile aduse doamnei Popa si colegilor din zona ce s-au implicat in gasirea acestor locatii, in care e greu de ales. Ideal campingul Ursulet, il vom vizita oricum.
Am inclinat spre Moldova si acolo vom incerca sa venim. Sa vedem si prognoza meteo. Fiind o luna de primavara, am optat mai spre Seimeni anii trecuti pt ca-i la altitudine minima
Ramine de vazut, ce optiuni au ceilalti colegi, ce vreme va fi si in functie de acestea, speram sa ciocnim un ou rosu impreuna.. Multumesc familiei Popa pentru locatiile prezentate !
Pai votati si dvs dna Violeta sau CEI CARE VOR VENI SAU DORESC SA VINA in Moldavia :) SI SUNT 90% HOTARATI .. ca sa vedem unde ne-am strange !
Eu votez Camperland pt ca aici la Durau nu vad decat pe facebuci , 2 poze modificate cu Photoshop cu suprasaturatie de culoare , dar daca se voteaza aici vin de dragul vostru ! :) mai ales ca au sala ...
Durau 1 vot Irimia
Camperland 1 vot Lupu
P.S. Rusu nu a votat pt ca probabil nu vine , de asemenea rog pe cei ce nu vin sa nu voteze ca sa nu influenteze inutil. Cred ca votul inseamna si jumatate dein promisiunea de a veni ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Buna seara, frumos la Ursulet dar am facut un mic calcul: anul trecut au fost 60 echipaje la Venus si 16 la Zimbrul si cred eu ca cei care au venit la Zimbrul vin oriunde in Moldova langa care ma astept sa vina un numar substantial din cei care au fost la Venus, deci estimez un numar de minim 50 echipaje. Cum anul trecut a fost frumos la Zimbrul (multumesc d-nei Violeta) dar cam mic spatiul nu mai zic de probleme la curent curent (problema inevitabila practic oriunde la un asa numar de echipaje), cred ca off-camping Manastirea Secu este perfect. Cateva avntaje: intrare usoara direct din asfalt, spatiul de joaca pentru copii mai mult decat suficient si nu in strada (mai stam si noi linistiti), loc suficient si bun pentru biciclete (intodeauna sunt foarte multi biciclisti), apa curgatoare , padure, se poate face un foc de tabara si chiar suntem in mijlocul naturi, nu mai zic manastiri pe alese pentru noaptea de inviere. Pentru curent, eu unul, aduc un generator (1,6kw) chiar si doua (1,6kw+2,5KW) dupa cum va fi nevoie. Si sa nu uit, atentie copiii sunt in vacanta poate parintii reusesc sa rupa o o zi doua de concediu si facem un paste adevarat.
Este adevarat Dle Marius , la camping Ursulet nu vor putea incapea mai mult de 30-35 echipaje.
Daca se doreste off camping la Mrea Secu, vor trebui "umbrare" si generatoare, noi vom merge cu doua zile inainte pentru a delimita cu banda zona de campare si vom face o corespondenta cu primaria comunei Pipirig pentru obtinerea acordului de campare.
Dar, avand in vedere ca eu am propus locatiile unde vom sarbatori Pastele, nu ar fi elegant din partea mea sa si votez (eu propun - eu votez). Las acest lucru in seama colegilor care vor sa participe sa-si aleaga singuri locatia.
Mie imi convin absolut toate : pana la Camperland am 180 km, pana la Durau am 160 km si pana la Secu am 125 km.
Deci alegerea locatiei cade exclusiv in seama participantilor si deci, va rog sa va exprimati parerea,
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Pentru ca anul trecut am sarbatorit minunat alaturi de doamna Popa si de pieteniul meu Marius precum si de ceilalti colegi din Club RV in Moldova si pentru ca locul propus la Secu mi se pare cel mai bun din toate punctele de vedere , votez Manastirea Secu !
Va multumesc si astept sa ne revedem cu nerabdare la intalnirea de Pasti !
Colegii vad ca intarzie sa prezinte locatia din zona V sau N-V a Romaniei... fapt pt care eu "raman" pe acest subiect cu Moldova .... nu pot sa constat decat ca la aceasta ora sunt 2 voturi pt Secu ( of camping ) , unul pt. Camping Camperland Darmanesti si 2 pt Durau .
Cred ca este gresit ca dvs fam. Popa sa nu votati , pt ca sunteti una din familiile care vin la intalnire sigur 99 % ca si ceilalti care au votat si trebuie sa aveti o optiune ca rulotisti .
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pt mine ar fi prima iesire impreuna cu membrii ClubRV, de aceea ma voi conforma deciziei voastre aspura locului, avand in vedere ca aveti experienta de atatia ani in spate.
ca preferinte pt mine ar fi undeva cat mai aproape de manastiri (as vrea sa vizitez in fiecare zi o alta manastire, avand in vedere ca este si vacanta copiilor).
Ca sa pot vota as avea rugamintea (deoarece eu nu cunosc zona) sa imi spuneti care dintre locatiile Secu, Camperland Darmanesti sau camping Durau ar fi cea mai aproape ca distanta sa pot vizita si niste manastiri din Bucovina.
Cel mai aproape de manastiri e Locatia de la Secu, care e chiar la cateva sute de m de manastirea Secu,de unde puteti vizita Manastirile din partea Neamtului,iar pana in Bucovina (Voronet ,Putna ,Sucevita ) intre 50-100km maxim de Secu..Mai puteti vizita si cheile Bicazului,Lacul rosu ,tot pe o raza de max 100km de Secu...Daca se va dori si of camping si vremea e buna,e bine si varianta cu Secu Of camping :D
Niste poze de la locatia de la Secu unde se pot vedea? Mie imi convine oricum si la camping si off-camping. La off camping insa banuiesc ca scap de cateva cheltuieli .