Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Gand la gand cu bucurie dar nu vroiam sa scriu de rau pentru ca anul trecut am postat cu o zi inainte ca va ninge si s-a micsorat numarul participantilor!
:roll: :roll:
Am fost acum cu Mircea Vochin pana acolo e totul ok se intra si se iese fara probleme .
Mergem de vineri acolo , o sa dam si la peste . Stam si sambata si duminica.
Va asteptam ! :)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Vom fi si noi prezenti in cursul zilei de sambata.
Am stabilit cu Relu Deliu si George Burneci sa ne revedem cu aceasta ocazie la Pasarea.
Pentru ca mai este putin timp pana la intalnire, ar fi bine sa ne anuntam cat mai multi prezenta la aceasta prima intalnire organizata de club,
sa ciocnim primul pahar pe anul acesta si sa stabilim impreuna cu proprietarul locatiei (care va fi prezent) cam ce am mai putea face pentru
imbunatatirea conditiilor de campare la Pasarea.
E totul OK , azi am vorbit sa mutam toaleta de jos in partea de sus , cea mai inalta a terenului , sa ne fie mai la indemana :)
O sa construim practic inca una, iar groapa de jos de la "plaja " se astupa ( fosa ) .
In acest fel nu vom mai avea incidente nici cu Bucataru' care in sezonul martie-sept 2013 s-a scapat de 3 ori pe el in coborare la vale, catre WC , fiind in travaliu :) dupa o fasole cu ciolan ...
Mai jos foto de la locatie facute ieri inainte de lasarea serii ... cand am fost cu Mircea Vochita pe acolo sa studiem problema si locu' de pescuit ... pe care-l alegem pt sambata la 6 de dimi....
Fişiere ataşate
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Pt pescarii de "ora 6 sambata"-fir intins:-daca reusesc sa convoc "gasca"din Ploiesti si imprejurimi asigur jarul si palinca necesara pentru toata captura :D