Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Tarifele afisate sint pentru grupuri de turisti doritori de cazare si masa ( sejur ) in perioada respectiva, nicidecum pentru rulotisti, care vor o singura masa in cele doua zile.
Si noi am avut permanent diverse oferte, dar daca nu aveam cerinte, acceptam ce ni se propunea, bineinteles intr-o anumita limita incit sa nu facem chiar munca voluntara
De aceea am si zis ca e mult mai bine de avut 3- 4 variante la alegere. Un raspuns exact, il vom avea in weekendul 4- 6 oct. cind avem de gind sa repetam o iesire la Cheia.
Pina atunci inclin catre 1-Gura Diham si 2-Cheia. Intre timp poate aflam o oferta chiar si de la Natura parc, nu se stie...Important este sa aflam citi amatori sint pt 1 Dec. :)
Daca stim aproximativ cifra participantilor, discutam altfel cu orice patron, acum sint numai supozitii...
.
Pina atunci inclin catre - Gura Diham - semi -off-camping :lol: despre ,,masa festiva " se poate vorbi de rezervare de mese ,, meniul stabilit " :roll: este depasita metoda dupa mine cel mai bine la fata locului comada fiecare ce-i doreste burtica ,se misca treaba mai greu dar satisfactia-i garantata .
ps.
Cele mai frumoase ,,ospete ale rulotistilor " au fost la masute cu totii in mijlocul naturii :D fara fast si lautari , asa cum cade si se cade rulotistilor.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
La 20+ persoane trebuie meniu stabilit anterior, sa se poata pregati oamenii, altfel e complicat: nu cred ca au logistica necesara sa ne poata servi pe toti in acelasi timp, si pe urma vor fi tot felul de probleme cu comenzile intarziate si gresite. Noi am facut chefuri asa, 20-30 de persoane la restaurat prin Sibiu, fara meniu prestabilit si cu comanda la ospatar, si nu iese bine decat daca-i un restaurant foarte mare (adica pregatit sa serveasca zeci de meniuri diferite simultan). De fapt restaurantele care se respecta nici nu accepta sa faca rezervare pentru numar mare de persoane fara meniu prestabilit (tin la blazon probabil).
@NINEL
Salonul de jos nu poate fi rezervat de noi (asta ca sa stam impreuna nu imprastiati jos si la etaj), decat daca vrem sa facem o masa festiva si facem o o anume consumatie , nu sa stam cateva ore acolo ... unii beau doar o cafea, dar au chef de dans.( pt ca au Dj si muzica sambata seara ) .
A se comanda " a la cart " inseamna ca se ma manca la ore diferite si vine fiecare cand are chef nerespectandu-se o anume ora cand ne intalnim . Avem si noi un mic program ... cum ar fi 2-3 cantece la chitara si imnul CLUB RV pe care am fi vrut sa il prezentam LIVE :) cu fam Dragomir , cu chitarile + voce ... deci pot fi de fata doar cativa , altii gura casca , iar altii intra pe acolo , dar nu comanda nimic , poate mai intra si cu ceva adus de la rulota ceea ce poate genera nemultumirea conducerii de acolo si totul se poate transforma intr-un fiasco total spre dezamagirea mea care vreau sa organizez ceva pus la punct nu cu strictete dar macar in linii mari sa stim ce si cum facem ...
Langa cabana cum vor ei nu avem loc cu rulotele si mi-au comunicat ca ar vrea 20 ron + 10 ron curent.. ramane sa vedem daca avem acces la toaleta de la parterul cabanei pt ca altfel mergem si stam off la 300 m in poienita si ne facem si foc de tabara singuri .... caz in care putem face doar cina la ei in conditiile dorite de majoritate ...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Sunt de acord cu voi ,numai ca la fata locului se va hotara : ce , cum si unde in functie de participanti fara atata stres ,,doritori sa fie " zona inunda in locatii atractive :wink ;
ps. In 2010 de,, 1 Decembrie" nu am avut parte de prea multa organizare dar participantii acelei intalniri au avut , dorita reintregirii familiei ,de cunoasterea membrilor si legarea de prietenii intr-un cuvant nu conditiile de cazare si masa au definit intalnirea ci cheful si voia buna , iar cu aceasta ocazie nu omit sa-l felicit pe Costantin Curelea pentru implicare si organizare .
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Simt ca la aceasta intalnire este nevoie de implicarea totala a Presedintelui Constantin Curelea, acest topic trebuie pastorit si comandat de el , consider , nu in calitate de membru cotizant ci doar participant ca are forta si pricepetea organizarii unei intalniri ca altadata in care nu prima interesele meschine ci voia buna veselia ce aduce armonia :| .
ps. ,, Voi sau noi"" nu trebuie sa fim mai altfel decat altii, noi trebuieste sa fim doar,, noi " si cred ca este de ajuns.
Te doare, osteanul meu?
Tel. 0770992575
Asa cum vorbeam aseara si cu Gabi Dragomir cred ca trebuie facut un sondaj de opinie, numai ca daca fac un sondaj , nu ma pot baza pe clickuri " anonime" ale unor colegi care pot da click pe DA , dar poate nu vin pt. ca joi seara ploua si sunt descurajati , sau la meteo zice ca poate ploua sambata 30 nov....
Mai exsista si posibilitatea sa ninga putin poate , nu se stie niciodata cum e in muntii Bucegi in acea perioada...
Concluzionand, cred ca cel mai corect ar fi sa ne scriem numele si sa afirmam daca putem veni de joi sau vineri pana duminica 1 dec. intr-o zona de mijloc a Romaniei pe langa Brasov - Bran -Rasnov ( in curtea Peniunii Rasnov de ex. sau in alta parte ) , sau aici la Valea Cerbului off camping ori la Cheia in curte la Rusu ( asta daca suntem putini ).
Vedem noi unde facem masa sambata , pana la urma se poate face si afara la o tuica fiarta langa focul de tabara ( "Tutti frutti" cum zicea poetu' Ninel G. care face rima cu orice-i spui - Gust puternic si amarui ") .... asta daca nu va interseaza o cina festiva asa la "servetel " ... :) ca sa nu ne apucam sa negociem saloane de 70 de locuri pt 10-15 familii din 30 care vin la masa ..... ( vezi cazul Laguna Albastra unde din 125 de pers prezente au participat la meniul de sambata seara cca 50 de pers. ) ... deci nu are rost sa punem oamenii sa cheltuie 2 pers + copil 200 ron pt. masa daca n-au chef sau posibilitatea asta ...
Cel mai corect ar fi sa ne exprimam opinia ... incep eu , daca-mi permiteti cu 3 "chestii" pe care ar fi bine sa le specifice fiecare : prezenta , preferinta fata de zona sau locatie , optiune vis-avis de meniu .
Lupu Ciprian din Bucuresti
1- prezent ( indiferent de locatie /frig / ploaie ) ... de joi pana dum 1 dec .
2- prefer off sau in curtea unei pensiuni in zona Rasnov , Predeal , Busteni sau Cheia exact in ordinea aceasta .
3- Personal optez pt. a se face cina festiva si as vrea sa particip de dragul socializarii indiferent de meniu ( 2 pers .)
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Familia Rusu va participa la Serbarea anuala din 1 Decembrie a infiintarii Asociatiei, indiferent unde se va stabili locatia, mai putin Risnov, indiferent de valoarea meniului, etc, etc.
Singurele probleme ar fi conditiile sa fim sanatosi si drumul sa fie circulabil cit de cit. Optez pentru 1-Gura Diham 2-Natura Parc 3-alte locatii si 4- in minicamping in jurul gratarului.
Din ceea ce am discutat ieri cu reprezentantii din Moldova, acestia fac un efort pentru a veni in sud, de aceea am si trecut ceva de genul Natura parc, pentru a ne apropia de centru..
Important e sa stim sigur citi venim. Ca sa nu mai apara surprize ca la Laguna, voi achita in ( un ) "avans pentru confirmare" 1/2 din valoarea pachetului de 200 lei de la Gura Diham.
Asa nu mai pot avea loc mari schimbari in lista si nici alte discutii. In final cind achitam un pachet in Grecia, nu putem comenta ca nu vrem cina, pt ca ne aducem cirnatii de acasa :)
Daca primesc injuraturi, le accept in special pe PM , dar sincer asta este parerea mea personala si o sustin.
Si noi participam indiferent de locatie, cu condita sa fie la maxim 200 km de Sibiu.
Preferinte:
Locul 1: Rasnov pentru ca e cel mai aproape de Sibiu.
Locul 2: Locatii in care avem acces la curent electric.
Locul 3: Alte locatii.
Venim 2 adulti de joi pana duminica, lasam copiii la bunici.
Masa comuna: cat timp exista, nu ma intereseaza unde si cum e organizata; In jurul gratarului e la fel de bine ca la restaurant cu stele Michelin.