Aici putem descrie in imagini si cuvinte intalnirile sau excursiile cu RV-ul la care am participat in 2013
Reguli forum
Echipa de moderatori CLUB RV va recomanda sa faceti referire numai la partea turistica sau de socializare a intalnirilor , nu si alte comentarii inutile , barfe sau atacuri catre colegi ! Discutiile despre asociatie sau alte comentarii vor avea loc numai in topicuri dedicate unor astfel de probleme ! Multumim pt intelegere !
Chiar daca acel concurs de zmee nu a avut audienta asteptata, deoarece s-a suprapus peste alte activitati precum tenisul de masa si tablele, copii si parintii lor s-au bucurat de un cer plin cu peste 30 de zmee inaltate odata.
Nu am vrut sa suprapunem concursul acela cu altele dar programarea anterioara nu a tinut cont de capriciile naturii. Nu poti inalta zmee fara vant. In plus nu se poate juca tenis de masa afara pe vant. Drept pentru care am decis cand am sesizat prima data dupa trei zile o adiere de vant prielnic sa organizam pe loc concursul.
Eream si eu calificat la tenis de masa dar erea mai important sa reusim sa inaltam zmeele pe vant.
Copiii s-au straduit tare sa inalte, multi pentru prima data in viata, un zmeu.
Au meritat pe deplin acele mici jucarii sa le pastreze si sa le agate pe acasa prin copaci...
Dar foarte important mi s-a parut ca mai multi maturi au luat in serios concursul si au venit cu zmee construite de ei insisi.
Cosmin Prund de exemplu a venit cu un zmeu original muncit, elaborat. Pacat ca nu s-a inaltat. Cel mai necajit erea baiatul.
Aurelian Zarnescu insa si deopotriva familia Mocanu au venit cu cate un zmeu pe care le-au inaltat atat de sus ca nu se mai vedeau.
Si familia Casandroiu cu copii la fel. Si nu numai.
In final am tinut cont in primul rand daca au contruit singuri zmeul , apoi daca s-a inaltat si apoi cat de sus s-a inaltat.
Ca urmare am decis de unul singur (alti membri dintr-un posibil juriu nu au fost din pacate) ca familia Mocanu sa primeasca premiul doi adica o lampa neon fluorescenta la 12V pentru rulota.
Premiul intai a revenit lui Aurelian Zarnescu pentru cel mai inalt zmeu si a constat intr-un aparat foto subacvatic.
Premiile au fost insotite de diplome scrise de Nelu Predonu si inmanate de mine personal dar nu in mediu festiv ci la usa rulotei fiecareia.
Cat despre concursul de tenis de masa astept revansa de la cei ce au castigat prin neprezentarea mea... Glumesc :D
Felicitari castigatorilor!
Cu regret am plecat vineri spre casa pentru a face Pastele conform unei traditii de familie sfanta pentru mine, acasa cu intreaga familie.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Cam tarziu, dar deh...cum am si eu timp, mai postez ceva clipuri video (astazi doar unul) cu o alta panoramare aeriana a campingului. http://youtu.be/t0FLscPCptM
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Am si 2 poze facute in plimbarile de pe litoral, din Eforie Sud de la Podul Turcului, incap 2-3 rulote maxim
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Am ajuns si prin Vama veche dupa 1 mai, era jale de cate gunoaie erau...am vazut si un camper cu scara interioara si 2 indragostiti care cred ca nu mai aveau timp sa ajunga la camera, erau indarjiti rau!!!
Niky si Lavinia Radu