Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Sa le implimbam sanatosi si fara incidente pana la adanci batraneti , nu intotdeauna ,, patul "da satisfactia ..... :mrgreen: ci modul cum admiri natura :| iar Nae stie ...numai ca la englezoaice este tatic :)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Bravo Ionut,pentru achizitia facuta.Ma bucur ca ,ai reusit dupa ceva vreme sa intri in posesia a ceeace ti-ai dorit.Stii cit de mult am discutat la Durau, la intilnirea Opel-istilor despre acest lucru la un gratar si o bere.Acum impreuna cu Marius poti sa faci voiajele mult dorite .Este foarte frumoasa,dotata si eleganta .Am un vecin ,cu care plecam impreuna ,dar numai in camping ,sotia sa ne fiind de acord cu off-ul,ce are are o englezoaiaca la fel ca marca si aspect exterior,numai interiorul difera .Sunt mai elegante ,dar si mai pretentioase.Dar nu este un impediment.Iti doresc zile insorite si poate o sa ne intilnim la vara ,in functie de timpul tau ,caci,eu am tot tipul liber :lol:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Multumesc Nea Nelu de urari! Cu siguranta ne v-om intalni undeva,intr-un camping la vara,poate la mare..Doar sa postezi pe forum cand ve-i pleca si cu siguranta daca voi fi liber ,voi veni :D Si pana atunci ,poate ne auzim pe 1Mai la Durau la intalnirea opelistilor pe malul lacului Bicaz..noi of caping s-au in camping ca sunt cateva pt rulote la Durau
Foarte dotata rulota printre putinele cu de toate de pe forum si in stare impecabila,sa te poarte numai la iesiri frumoase. Salutare Domnul Gabi Peterca,excursia aia in Anglia.....pe la batranete se poate scrie o carte :lol: .
Merg ca melcul cu casa dupa el....Vectra C 1.9 cdti+Abi Viceroy GXL