Multumesc pentru diploma acordata;la intalnirea din vara nu voi lipsi,o sa o iau atunci.
Sandu Matei scrie:dar am obs ca nici in clip-ul de 6 ani nu au fost ,,atasati,,........
Ma simt dator cu o explicatie,daca s-a inteles acest lucru.
-Montajul,ca sa nu plictiseasca,m-am gandit ca ar trebui sa aiba pana la 20 min.(oricum imagini si impresii de la toate intalnirile s-au postat la vremea respectiva).In cele 20 min,daca as fi pus secvente din toate intalnirile,de la fiecare puteam pune doar cateva zeci de secunde din care nu s-ar fi inteles mai nimic.
-Ideea regiei a fost a mea,nu mi-a indicat nimeni ce sa fac,doar ca se doreste: un "montaj aniversar".Nu am primit materiale foto sau video,am realizat montajul doar cu ce am cautat/gasit pe forum sau internet.Astfel,fiind limitat de timpul alocat clipului,de lipsa materialelor video sau foto am gandit acest montaj ca o retrospectiva a principalelor intalniri ale Clubului de la 1 Decembrie,cronologie pe care am luat-o din postarea d-lui Curelea:
viewtopic.php?p=83394#p83394
Am inclus si intalnirea de la Valea Zanelor,care am inteles ca a fost prima intalnire organizata(si de la care am gasit material vizual) unde au participat initiatorii acestui,forum,Club... iar in dec.2006 la Cheia s-a constituit Asociatia,cum am inteles si din clip.UMAG-ul,l-am introdus ca fiind prima participare la intalniri internationale(si care s-a concretizat in fond ca urmare a aderarii la FICC,care s-a facut cand era o alta conducere,CD,etc).Eu nu cunosc personal decat pe unii dintre membri cu care m-am intalnit la Laguna,iar pe altii din foto de pe forum.Deci imi cer scuze daca cineva s-a simtit neglijat prin neaparitia in clipul aniversar sau daca se considera ca altcineva a fost "pus in fata".Eu am privit doar din perspectiva artistica acest montaj si nu al celor care au participat,asa ca daca am taiat unele secvente din montajele downloadate de pe net iar unele persoane apareau mai des iar altele mai rar este pur intamplatoare si datorata in mare parte materialelor preluate de pe unde le-am gasit...a timpului alocat,a combinatiei cu coloana sonora cu care trebuia sa sincronizez,chestii de editare in mare parte.Asa cum la Laguna unii sau regasit in clip iar altii nu si nu cred ca s-a suparat cineva.Nu am urmarit sa scot in evidenta activitatea unei conduceri sau sa o pun in umbra pe alta.In cei 6 ani oamenii s-au mai schimbat in functii,eu am urmarit cronologia miscarii rulotistice a Asociatiei Club RV,de la infiintare si pana azi si am incercat sa subliniez atmosfera care caracterizeaza intalnirile rulotistice(indiferent de cine le-a organizat si cine a participat) si nu in ultimul rand,am vrut sa fie ca o invitatie la conciliere (cum se tot spune) si la continuarea acestei miscari,a pasiunii care ar trebui sa ne uneasca.
L.E.Pana am scris eu vad ca am fost depasit de evenimente... :oops: Asa e pe-aici prin Ardeal,mai alene... :mrgreen: