Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multam, am comandat deja pe led4you.ro o banda led 5630 lumina calda,o unitate comanda radio,5 buc.conectoare alim. benzi si un bec G4 la 162 lei cu transport gratis. Acum urmeaza sa vad cum le pot monta. Ce stiti ledurile consuma mai putin cu mult ca neoanele? ms.
alexdan scrie:Daca vrei sa ai aceeasi intensitate luminoasa , diferenta de consum fata de neon nu este foarte mare , este , dar nu foarte mare
Eu am schimbat in 5 lampi 10 tuburi de neon a cate 8w cred. In total aveam un consum de 80W.
In locul lor am pus banda led 14w/m si am pus 2.5 m asta iese 35w in total. deci am scazut consumul pentru cele 5 corpuri de ilunminat sub jumatate si lumina este clar mai buna cu leduri alb cald decat cu neon albastru si rece
Buna seara.
Aceasta problema am avut-o si eu si am inlocuit traful rulotei cu o sursa de 21A.
Am chemat un coleg care a facut tot felul de masuratori si a constatat ca traful nu avea curentul filtrat la iesirea pe 12V,a zis el.
La mine si ventul cand am pus pe 12 V facea figuri.
Problema aparea doar cand cuplam rulota la 220V,pe bateria rulotei totul functiona perfect.
120 ron a costat sursa si acum totul este ok.
La "traful rulotei" te referi la redresorul care incarca acumulatorul sau la care traf? Si acuma ca ai schimbat scula aia cu ce mai incarci acumulatorul?
Daca ai un accu gel e una si ai un tip de incarcare optima daca ai cu alceva e alt tip de incarcare SAMD