1 MAI...LA MUNTE SAU LA MARE???

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat

MUNTE SAU MARE

Chestionarul s-a închis pe data de 22 Apr 2007, 18:47

MARE
13
50%
MUNTE
6
23%
ALTUNDEVA
7
27%

Voturi totale: 26

pokemon

Mesaj de pokemon »

Eu zic ca daca tinem cont de specificul datei campingurile nu vor fi amenajate la mare,deci daca tot nu pierdem nimic eu propun 2 MAI :Nu manele;nu discoteci;nu haos;nu droghe.De 1 Mai bantuie cam multi teribilisti pe la mare peste tot,in 2mai nu au ce face se duc in vama.Campingul este direct pe plaja,papa super si ieftin,oameni marfa.Noi de 10 ani am renuntat la alte "statiuni",recunosc ca nu am fost niciodata de 1 mai.
Dle Rusu gresesc ??? :roll:
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mircea...dupa rasarit ne culcam mai!!! :D :D :D Si le prindem pe amandoua si apus si rasarit! Eu sunt satul de Dunare si alte alea! Vreau nisip pe picioare! :D :D :D
Pot modifica la chestionar dar,cei care au votat deja....sorry,nu pot vota inca odata.
EDIT: Mircea sau Costel,modificati voi.Nefiind moderator aici nu am "putere"! :D Pot modifica ce am scris,nu si chestionarul.
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

1 mai

Mesaj de Florin Dumitrescu »

1. De 1 mai, LA MARE,toate zonele de campare fara plata sunt pline de " teribilisti " pentru ca ei nu au bani. Asa ca... manele, muzica la maxim, bateii crunte, mizerie, etc...
2. Intr-un camping cu plata nu o sa gasim lume ptr ca , repet, de 1 mai nu se inghesuie platitorii. Vor fi ocupate statiunile cu posibilitati de distractie pentru studenti, elevi, ...
3. Am gasit camping deschis, cu facilitati de rulote: curent, apa curenta, apa calda la dusuri, si toate astea la 5 m de plaja si 50 m de mare!!! ( adica deschizi usa la rulota si i-ti intra marea inauntru :D )
4. Preturile sunt urmatoarele: 5 lei/masina + 5 lei/rulota+ 5 lei/persoana+ 4,5 lei/curent. Pretul este pe zi. Calculati singuri!
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

1 MAI

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Am uitat ceva! La acest camping, concret Camping S din Navodari, nu exista terase langa zona speciala de rulote. Deci MULTA LINISTE!!( Galagia o facem noi 😉 )
Inca un aspect important: pana in zona "galagioasa" din sudul litoralului ( Neptun,2 Mai, Vama Veche ) ar mai fi vre-o 60 km, adica 1 1/2 ore de mers pana acolo( inclusiv traversat Constanta!! ).
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

de acord cu"dl Dumitrescu"!!! :)
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Bine v-am gasit!
Urmaresc discutiile de ceva timp si vad ca sunt destui care vor "altundeva" decât mare sau munte.
Va fac o propunere: haideti la pescuit!
Locatia: Isaccea, E 87, 44 km de la Galati si 35 km de la Tulcea, o ferma piscicola privata, pe malul Dunarii.
Acces: de la Galati sau Braila cu bacul, sau Slobozia-Giurgeni(pod)-Hârsova-Tulcea-Isaccea
Conditii oferite: spatiu pt. rulote, cazare cabana 15 locuri, 2 bai apa calda-dus, spatii rustice servit masa, gratar.
Activitati posibile: pescuit non-stop în helesteu sau la Dunare, plimbari cu barca, vizite la manastiri nord-dobrogene (Cocos, Celic-Dere, Saon), toate la cca. 20 km de locatie.
Specii comune peste: caras, crap, stiuca, salau, biban, babusca, platica, ... raci, etc.)
Avantaje: sigur mâncati peste! (bors de peste de la mamitzica lui), liniste (lipsa manele) tântarii sunt în concediu, prindeti peste beti bere, nu prindeti peste ...beti mai multe, etc.
Dezavantaje: distanta pentru ardeleni, olteni (nu mai mare ca la mare).
Costuri: 20 RON/zi/persoana - include: parcare, pescuit, curent, barci la dispozitie, pastrare peste la camera frig. Cazare (pentru cei ce vor): 40 RON/zi/persoana - include totul ca mai sus.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

de cind astept sa am un coleg cu opel astra ,bine ai venit,nu ma simt deja inferiorizat de atitea vw si santa fe
Petrescu Eugen
Membru forum
18

ipeti, salve astrist-ule, pacat de distanta dintre noi, dar abia astept o întâlnire (oriunde ar fi) sa ne cunoastem :lol:
Membru asociat
tel. 0745501522
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

D.le Petrescu,
Este o oferta tentanta.
Ne puteti da ceva amanunte despre calitatea drumului?
Se fac ceva reduceri la cazare cu rulota pentru membrii clubrv-ro?
Pun aceste intrebari si in perspectiva unei colaborari viitoare.
Multumesc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Dle Curelea,
Referitor la calitatea drumului:
1) Traseul dinspre Bucuresti-A2-Drajna-Slobozia-Braila-Macin-Isaccea: am înteles ca tronsonul Slobozia-Braila este refacut si este super. La trecerea cu bacul la Braila apare o inconvenienta când nivelul Dunarii este scazut, se poate atinge cu spatele rulotei (mai ales daca e mai lunga) la urcare-coborâre, dar cu atentie si solicitând ajutorul marinarilor de pe bac se depaseste inconvenientul cu niste "pene" din lemn prevazute pentru asemenea cazuri. Traseul Braila-Macin-Isaccea este calitativ acceptabil spre bun si de un pitoresc aparte (sinuos, cu peisaj specific luncii Dunarii).
2) Traseul Slobozia-Hârsova-Tulcea - bun cu unele mici portiuni deteriorate de tarficul (super)greu. Traseul Isaccea-Tulcea acceptabil spre bun, de asemenea cu mici portiuni (100-200 m) gen "tobogan cu scari"!:evil:
3) ?Zn privinta reducerilor, cred ca este posibil. Baietii, pe care-i cunosc, sunt la început de agroturism, deschisi la colaborari. Trebuie sa ne hotarâm pâna în jur de 15 aprilie, pentru rezervari, pentru ca îi punem în situatia de a refuza alte cereri.
4) ?Zn curând voi posta si poze, astept sa reînvie natura sa fie mai relevante si ... sa ma familiarizez cu postatul acestora.
?Zn rest ... sa ne cunoastem cu bine!
Membru asociat
tel. 0745501522
Catalin Carata

Mesaj de Catalin Carata »

Drumul Harsova - Tulcea este foarte bun si chiar vi-l recomand daca vreti sa ajungeti la Murighiol sau la Isaccea pentru ca nu e nevoie sa treci cu bacul ci doar podul de la Giurgeni. Pentru autoturism taxa de pod e 5 ron.
Va recomand sa veniti pe autostrada Soarelui pana in Slobozia si de acolo spre podul de la Giurgeni.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Stimati prieteni,

Sunt mai multe pareri legate de locul de iesire in perioada 1Mai.
Propun o exprimare concreta si nu prin chestionar.In acest fel, pe grupuri, se va merge in locatii diferite.
Important este sa stim unii de altii si, eventual, sa facem rezervari.

A. Delta sau Isaccea

1. Clubrv-3 persoane

B. Mare

C. Munte

Astept inscrieri.

PS.Dupa iesirea concreta a asociatiei care va fi ,cred, catre 15 mai, imi rezerv dreptul de a convoca Adunarea Generala intr-un loc accesibil tuturor din tara.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Încuiat