Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca bagati coordonatele GPS atunci trebuie sa tineti cont ca atunci cand intrati in Gura-Vadului trebuie sa faceti stanga spre Calugareni si nu inainte spre Tohani sau Jugureni, chiar daca arata GPS-ul ca ar fi mai scurt .....este mai scurt dar impracticabil cu rulota sau camperul .
Diseara ma duc sa comand pastrama si carnati de plescoi ...pastrama este 35 ron carnatii nu stiu ...dar ma interesesz ...pentru cei pofticiosi sau cei care isi doresc sa isi ia pt acasa ...
pot vorbi cu propietarul magazinului pt a face o aprovizionare mai corespunzatoare ...stiu de randul trecut ca nu au fost suficiente kg aduse !!
Magazinul se afla la 150 metri pe partea dreapta dupa ce se trece podul de la iesire din Mizil ...este in drumul nostru spre Boboci.
Carnati de Plescoi cu siguranta o sa avem nevoie si pt gratar acolo si de luat acasa fiecare .................zic si eu 2 kg .
UN pic de muzica va fi permisa sunt convins atata timp cat nu deranjezi vecinul de langa sau nu strici odihna colegilor dupa , sa zicem h 22 seara ....
Asta cu apa din bazin e cea mai benefica , abia astept sa ma balacesc . Cu muzica nu vreau sa deranjez pe cineva dar aveam toate noutatile lui Gheorghe Gheorghiu un album 2012 scos de citeva zile . Cine doreste sa asculte cu cea mai mare placere.Cu bautura si mincarea nu prea ma omor asa ca acei cirnati sper sa ajunga la toti.
Cu parere de rau va anunt ca nu se poate pune apa in bazin ...in urma viiturilor barajul care colecta apa a fost distrus .
Am fost acolo ...am fost sa fac cateva poze ...am gresit lasand asta pana in ultimul moment pt a fi limpede si curata ...daca se depista mai devreme acest lucru putea fi remediat , imi pare rau !!!