Am plecat pentru o saptamana si am stat 9 zile in acest camping, care pentru pretul camparii asigura conditii decente. Noi am stat la umbra unui mar si ne-am simtit bine cat am stat in camping, pentru ca fiind la mare, am fost mai mult la scaldat, dar nu numai. Cred ca este un pret corect, in plin nsezon 50 lei pentru 2 adulti si 2 copii :D Gradul de ocupare acum este cam de 50%. Posibilitati de a petrece timpul dupa scaldat exista; circ si piscina cu tobogane, terase umbroase si promenada in Saturn, in Venus plimbari cu trasura si minicar prin statiuni, loc cu masinarii pentru copii, terase si restaurante rezonabile. Pentru ceva mai de soi puteti opta pentru localuri in Neptun- Olimp.
Fac precizarea ca se circula pe A2 si A4 pana la pod Agigea mergand lejer cu 90 km/h, oprire de cafea, faci cam 2 ore jumatate, ma refer evident doar la mersul pe autastrazi. As putea spune ca am avut noroc sa nu facem baie cu alge, poza cu alge pe plaja este facuta in ultima zi de sedere ..., acum cred ca sunt mai multe.

in stanga imaginii printre pomi, se poate vedea marea ..., distanta aproximativa 300m