Super nea Nelu, dai inainte , lumea te sustine si EU la fel, dorim amanunte la curent. E cel mai important lucru pentru forumsti. Bafta si Doamne ajuta-ne. janOmvesel.
In final ...ajunge cineva ?Dupa intoarcerea lui Nelu "o sa ne adunam ca mustele la miere"dupa cum vad in discutii.Se vrea a se face ceva s-au nu ? :shock:
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Pai Nea Nelu, mai sus scrie ca dupa ce vine Nelu de la Grein, poate tot atunci se intorc si actele Asociatiei de la Gigi Catalin, cu tarusii si banda de imprejmuire, vom delimita terenul. Pentru celelalte activitati, tras apa, poate si curent, contract de salubrizare si adresa catre primarie, sunt necesare documentele de functionare ale Asociatiei.
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Isdraila Ioan scrie:In final ...ajunge cineva ? ... Se vrea a se face ceva sau nu ? :shock:
Nea Nelu, prin ceea ce am postat in acest topic, eu cred ca mi-am oferit toata disponibilitatea.
Data din care se va putea campa in aceasta locatie este strict legata de data la care Gigi Catalin preda actele asociatiei. Am spus mai sus ca trebuie incheiata o conventie intre proprietari si asociatie, precum si cateva acte amintite de mine si de Relu anterior - contracte de furnizare de utilitati pe perioada aferenta camparii.
Felicitari. E incredibil ca Romania se trezeste la viata. Exemplul de autoorganizare trebuie dat spre folosinta si Societatii Civile. Ca sa evoluam mai repede cu resursele limitate de care dispunem. Inca o data felicitari Asociatiei !
Nelu Predonu scrie:... dar acestea trebuie sa "vada" intai motocoasa.
Felicitari pentru initiativa ! Va sustinem si daca putem ajuta cu ceva (material/fizic - cat sa nu ne omoram coloana, ca avem ceva probleme din pacate), asteptam informatii. Noi avem programat concediul la mare in perioada 7(sau 9) -15 iulie, asa ca putem trage o fuga pana in Costinesti sa pune mana si la munca :D sa nu ne iesim din forma !
Despre motocoasa va pot pune la dispozitie una pe care o folosesc la tara, cu disc , pe amestec ulei/benziva. Doar sa-mi spuneti sa o aduc in Bucuresti. Deocamdata ai mei nu au nevoie de ea, asa ca este buna de folosit.
Multumesc Dane!
Am motocoasa la Costinesti, am ulei, am guta / disc de otel, voi avea si benzina, deci totul va fi ok. Am furca, roaba, grebla, sapa, cazma, deci cam tot ce ne este necesar sa pregatim locul de campare, drumul neamenajat si o carare spre faleza.
Dupa data de 6 iulie, voi fi acolo si te astept cu o bere rece. Daca vii cu rulota, poti campa la mine in curte in acea perioada.
Acum stiti ca aveti si forta de munca asigurata (cat putem). Cand vom ajunge la mare o sa va facem o vizita sa dam o mana de ajutor.
Oricum multumesc pentru invitatie, sigur ne vom vedea la o bere rece. Noi vom merge la 2 Mai (unde mergem de 8-9 ani , intai cu cortul si apoi cu rulota) la Iuliana, din 6/7 iulie.
Daca in perioada aceea aveti ceva de adus de la Bucuresti, anuntati-ma si vedem ce putem rezolva. Am un Logan MCV (7 locuri) si bare pe portbagaj in caz de carat ceva (tevi, plasa, etc).
Am retinut Sorine. Multumim ! Daca va fi nevoie de ceva balast in zonele de acces pe teren, vom apela la tine.
Daca credeti ca va fi necesara marcarea terenului cu un banner, am putea sa ne gandim si la asa ceva. Ceva de genul: "Tabara rulotistilor ClubRV". Banner, ce va mai putea fi folosit si cu alte ocazii, in alte locatii.