Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
dupa cum spuneam si intr-un post anterior, drumul este pe dn1 pana la antena inalta de la balotesti, apoi la dreapta (spre ghermanesti, snagov sat) inca 15 km.
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER
buna ziua
dumneavoastra va referiti la alta locatie.
La Complexul Astoria din SNAGOV SAT se ajunge din Bucuresti pe DN 1,dupa ce se iese din Saftica,se face deapta (in dreptul antenei de radio de la Tancabesti)spre Ghermanesti,se trece de Ghermanesti,se intra in Snagov sat,si la iesirea din Snagov Sat
se face un drum la stanga(are indicator)si se intra in complex.(ca reper o sa observati ca drumul este pe langa padure,cand faceti stanga aveti padurea pe dreapta.Daca nu va descurcati va rog sunati- ma si am sa va dirijez.O sa primiti pe PM nr de telefon
odata cu invitatia de intrare.
Marian Serban
Buna ziua
Rog participantii sa si verifice PM ,deoarece am trimis invitatiile si programul.
Asteptam in continuare si alti rulotisti sa participe la aceasta intalnire.
Marian Serban
Felicitari celor care s-au implicat in organizare, un pas in realizarea unui nou parteneriat cu acest camping. Din pacate nu pot ajunge din anumite motive personale... Sa aveti vreme frumoasa si distractie la maxim !!! :D
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Buna seara,
Deci pana la urma ne vedem maine seara! Sper ca nu dati inapoi, astazi nu a mai fost nimeni interesat de acest topic.
Pana la urma noi vom veni patru persoane iar sambata posibil sa mai vina si domnul Florian Petrut cu familia dansului. Sper ca nu este o problema daca nu s-a inscris din timp pe acest forum. Apropo: daca exista doritori sa vina cu cortul, este permisa si prezenta dansilor? Adica in acest camping exista si posibilitatea camparii cu cortul sau sunt numai alei betonate?
Exista iarba, pot veni cu corturi, au unde sa le puna, pot avea si curent...eu ajung sambata dimineata, am convins si copii sa vina la o balaceala, suntem 5
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Buna ziua
Va asteptam cu drag,am sa las "instructiuni" la poarta astfel incat toti participantii chiar daca s-au inscris mai tarziu sa fie bine primiti.
Marian Serban
postez cu intarziere. am sperat ca poate, poate, dar nu a fost sa fie...
din pacate nu am putu ajunge din cauza unei crize de spate a sotiei, asa ca am ramas doar cu adusul rulotei la bucuresti... oricum, luni ii fac itp-ul si apoi vin sa o las la snagov pana in concediu.
deci, petrecere frumoasa tuturor participantilor!
calin
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER