OK
Am scos inca de data trecuta formularul si l-am completat. Trebuie deci sa il scot pe imprimanta si sa il semnez si apoi sa il scanez si sa il trimit pe e-mail lui Curelea?
Trebuie neaparat semnat in original ca daca nu, nu mai trec prin scanare si il trimit direct asa completat si ne semnat.
Am si doua neclaritati. La pretul per persoana sunt 2 valori 120/65 (parca) am scris valoarea mare pentru noi care mergem cu camparul 2 persoane pentru ca am inteles ca pretul mic e pentru cei ce stau la bungalow si deci platesc numai participarea, cazarea lor fiind platita separat .
Am inteles bine?
Deasemenea nu am completat nimic la rublicile de excursii preplatite intelegand ca acolo vom putea opta pe loc la anumite participari sau nu.
S-ar putea sa vin si eu tot cu rulota tractata ca sa am libertate sa vizitez imprejurimile lasand rulota in camping. dar asta voi decide dupa ce definitivez tot tarseul.
Daca tot suntem la acest capitol si am decis sa particip vreau sa ne punem de acord cu mai multe detalii despre drum, tarseu, alte obiective de vizitat, lungimea in timp a excursiei, etc. Probabil pe anumite portiuni vom vi mai multi si pe alte portiuni din excursie vom fi mai putini, in functie de optiunile pe grupulete,
dar desigur la Raly vom fi toti.
Puetm comunica pe email mai detaliat
fizbt@yahoo.com
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?