VOT cu cartile pe masa

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Re: VOT cu cartile pe masa

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Avem 170 de intrari gratis , 3 casute lacustra si 3 corturi de indieni castigate la tombola de la 1 mai ,suntem tari avem intrari gratis pentru tot club-rv 😉
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Citesc si nu-mi vine sa cred !!!.... :shock:
Exista o lupta ???...pentru ce oameni buni ??...care-i miza ???
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Sandu Toma scrie:@Soe
In niciun caz nu poate fi vorba de asa ceva. Nimeni nu isi doreste acest lucru, cel putin din ceea ce stiu eu .
Rog sa nu faceti speculatii !
Atunci expica pe intelesul meu urmatoarele:
De cand a "demisionat" Nelu Predonul din functia de presedinte la ACCCR si a revenit in CLUBRV au inceput neintelegerile in club DE CE?
Cum explici ca deja a format un grup in jurul lui?
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

De data asta nu vrea sa mai munceasca sa faca o noua asociatie.
Vrea una ..."la cheie" ! :mrgreen:
P.S. chiar daca o va conduce "din umbra" !
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

asteptam argumentele a ceea ce spuneti.chiar trebui acum sa argumentati pt ca este grav din pct meu de vedere daca ar fi asa.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Ai rabdare...si vei vedea cu ochii tai !
Orice problema are o rezolvare practica
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

atunci ar fi trebuit si dumneavoastra sa aveti rabdare sa lansati o impoteza daca nu o sustineti cu argumente.a nu se intelege ca sustin pe cineva,nicidecum,dar m-am saturat de ghilimele si pilde
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Sandu Matei scrie:asteptam argumentele a ceea ce spuneti.chiar trebui acum sa argumentati pt ca este grav din pct meu de vedere daca ar fi asa.
Sandu Matei, ia tu de reciteste "discutii decente dar aprinse" si altele..
Un CD este sustinut, indrumat sau cum vrei tu sa spui... nu stai sa-i pandesti greseala si dupa, pac cu "scrisorica la rasboiu"
Sa motiveze contestatarii... opozitia cum zici tu....
Uite, eu nu pierd nimic... de ce crezi ca m-as motiva, daca nu mai doresc sa am de-a face cu conducerea asociatiei.. Se deschid drumuri pentru cei entuziasti!!! :mrgreen:
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Exact la acelasi lucru ma gandesc si eu. Pentru ce atata "batalie". Ori sunt eu prea idiot ca nu pot vedea oportunitatile care apar daca faci parte din CD-ul unui astfel de club sau esti presedinte sau orice functie. Mai trebuie sa va "bateti" si pe posturile de moderatori sau mai stiu eu ce.
Eu propun sa schimbam denumirea din mebru cotizant sau asociat sau cum se mai numeste, in membru al CD. Sa fie toata lumea multumita.
Ce interese atat de mari pot invrajbi oameni maturi(sper) sa se spurce mai ceva ca astia in parlament.
Daca orgoliile sunt prea puternice sau spiritul de competitie este prea aprig, apucati-va fratilor de politica adevarata.

Eu , ca si multi altii, venim la laguna. Vom participa (cred ) la mareata sedinta. Nu cunosc decat cativa dintre voi cu care m-am intalnit la Secu.
Vor fi propuneri, cu persoane care nu le cunosc decat din ceea ce au scris si dupa avatar, cam ce vot se poate face in aceste conditii.

Mai traduceti o data numele acestei asociatii si al clubului, in care ne-am inscris de buna voie, si pentru a ne destinde. Numai a receere nu este atmosfera pe acest forum.

M-am incris pe acest forum cand cautam sa imi cumpar rulota(ca sa pot vedea rubrica de vanzari), apoi am continuat pentru sfaturile care l-am obtinut fara intarziere, apoi am urmarit sectiunea cu vanzari accesorii, postul cu excursia in porugalia, acum nu mai traiesc decat posturile legate de aceasta batalie incrancenata, restul cate o zvacnire din cand in cand.
Ma tem ca in curand atat eu cat si multi altii nu vom mai avea nici un interes pentru forum(daca asta conteaza). Imi doream sa cunosc pe cati mai multi dintre voi, sa legam PRIETENII daca mai stiti ce inseamna asta.

Sa ne vedem sanatosi. SPER
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Adrian.Apreotesei scrie:Imi doream sa cunosc pe cati mai multi dintre voi, sa legam PRIETENII daca mai stiti ce inseamna asta.
Cu bune si cu rele, macar pentru asta trebuie sa ramanem pe forum.. Aici ne-am cunoscut multi dintre noi, de aici au plecat amicitii si prietenii..iar asta e suficient ca sa mergem mai departe... forumist simplu, cotizant, membru CD etc... :D
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Bravo Adrian ,ai pus punctul pe I ,dar degeaba ...
Eu cunosc pe marea majoritate dintre ei (tin la ei fara discutie ),luptele nu au nici o legatura cu forumul (asta este doar pretextul )
RANILE sunt vechi ,de la intalniri ,discutii ,expresii ,gesturi ,invidii,NEVESTE ,nerealizari (unele spuse la beutura ) etc.
Toti vor sa iasa in evidenta ...au unii atata carisma ca nici vecinii nu-i cunosc ,nu este normal sa refuleze omul undeva
ATENTIONARE - pentru toti beligerantii ,BUCATARU va respecta pe toti, iubeste ,si este constient ca nu poate schimba pe nimeni .
Asa ca incercati sa va suportati reciproc
PS - nu astept crize de plans sau emotii necontrolate ...ce dracu doar suntem latini ...NU !?
Sorin Draghici
Membru forum
18

Mesaj de Sorin Draghici »

Sandu Matei scrie:asteptam argumentele a ceea ce spuneti.chiar trebui acum sa argumentati pt ca este grav din pct meu de vedere daca ar fi asa.
Sandu eu de 1 Mai am fost la Iepuresti. Ia intreaba pe forum in cate locuri a fost prezent Nelu Predonu de 1 Mai :D campania electorala a inceput de mult
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Încuiat