MMG ule, cunosc cred ca mai bine ca multi situatia de la 2 Mai, ne cunostem cu Gelu & Nuti de aprox 20 de ani, cit si cu copiii Marius & Iulia si zic eu ca nu-i bine de exagerat ce este pe acolo.
Pina acum citiva ani s-a ocupat de camping Nuti cu care se putea discuta orice, acum nu mai e ea si tarifele sint cele de cind era full campingul. De anul trecut insa, s-a subtiat nr vizitatorilor
Oamenii sint liberi sa-si puna ce pret vor, iti place mergi, nu iti place nu mergi, de aia am pus si tarifele. Locul e concesionat pe inca alti 10 ani. Cum poti tu M.G sa anulezi contractul nu stiu.
Grupul sanitar asa cum e el, are destule toalete & dusuri si de fel este curat. Curentul el este asigurat din cutiile el. de pe stilpi iar de acolo nu vad cum sa tragi cablurile decit pe nisip, pe jos.
Subiectul campingului 2 mai s-a mai discutat si in alte topicuri. Mie personal imi place ca-i direct pe plaja si atit, iar In ceea ce priveste pretul, intotdeauna s-a putut negocia cu administratia.
Despre ceea ce scri, de licenta, stele, categorii, reevaluare, preturi, rechini si altele, sint curios ce o sa realizezi si daca vei reusi ceva pe alte cai mentionate de tine, da-ne si noua de veste :)
Pagina lor de web, care de un an functioneaza, a fost facuta de mine cadou lui Nuti cu multi ani in urma cind pe plaja erau doar 2-3 rulote razlete..Acum e altceva..
http://www.camping2mai.ro/
.