Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Re: Litoral la inceput de sezon - Mai 2012

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Pe alocuri (cel putin in zona unde am stat noi in campingul Palace.), pe langa grupurile sanitare in exteriorul carora sunt chiuvete pentru spalat vesela si de unde poti sa iei apa cu bidonul, mai sunt niste camine la nivelul solului sub capacul carora se afla bransamente la reteaua de apa potabila.
Acestea (bransamentele) sunt prevazute cu robinete si furtunuri destul de lungi. Daca esti in apropierea caminului, alimentezi cu furtunul direct in rezervorul rulotei.

Stima pentru rulotisti.
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

daca-mi permiti Mihai o observatie - cu toate ca nu sunt fan " S" mai ales din cauza tarifelor....... pot spune ca " S" e direct pe plaja ...asta e singurul ATU... iar apa calda nu aredecat in fata la acel instant delanga receptie , celelalte au un " solar " de incalzit... apa de dus ....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Cipriane, acum si cel de al doilea grup sanitar are instalatii noi, tocmai se lucra, deci e ok, insa problema deversarii, m-a cam lasat nedumerit pt. cazul unui asemenea camping..
Referitor la pozitionarea pe plaja,"camping S" este la limita plajei, mai nou o parte va fi pe plaja. Camping 2 Mai e direct pe plaja, se vede in foto dar e acelasi camping ca-n 90.
Cu toate ca noua ne place cel mai mult pozitionarea acestuia cu acces rapid la toate terasele din 2 Mai, e cam greu de pronuntat cuvintul camping, pt ca aici nu s-a investit nimic.

Azi-acum, inainte de plecare de la 2 Mai, pun ultimele fotografii, pt a se vedea cit de frumos poate fi aci, dar repet, in extrasezon. Este curat, rustic, vom reveni in septembrie :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Inchid aici mica noastra excursie de pe litoral la inceput de sezon, cu vizita a celor 3 campinguri prezentate. Campingul preferat ramine Palace-Venus unde vom reveni cu alti colegi

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Emil Naghi
Membru forum
15
Data nasterii: 23 Apr 1968

Mesaj de Emil Naghi »

Multumim mult domnule Rusu pentru aceasta trecere in revista a camipingurilor, e bine ca au inceput sa mai renoveze si ei ceva pe ici pe colo, dar sa vedem cum or sa fie si preturile in sezon ca oricum unii se arunca la niste preturi de i-ti vine sa-l dai incolo de camping si sa te duci OFF.

Inca o data multumiri, si la cat mai multe relatari.
Emil Naghi 074502500
Bucuresti, Berceni
Nubira + Dethleffs

Dude, where"s my car??
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Cu exceptia campingului S ce nu prea suporta discutii despre reduceri, celelate campinguri, in special Palace Venus, fac discounturi indiscutabile, deci ii vom putea vizita "cu drag" in 2012.. :)
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Nicolae Nasalciuc
Membru forum
16
Oras: Orhei
Data nasterii: 09 Apr 1963

Mesaj de Nicolae Nasalciuc »

Campingul 2 mai e tocmai pe gustul meu, esti chear pe plaja(aproape).Daca asi face o comparatie cu alt loc mai salbatic indragit de noi de mai multi ani,plaja Corbu nu vad mare deosebire doar apa curenta care se vede din poza lui Mihai - de unde atunci asa tarif mare de78 roni rulota? daca mai desfaci si cortul mai pui 10 roni.
Vorba vine,dincolo era mai eftin,asa ca tot Palas e mai rentabil pentru noi rulotistii(angajati la stat) mai ales daca se mai face si reducere la cotizanti. 😉
HYUNDAI TUXON 2019//HOBBY DE LUXE EASY 2004
KOLEA -0726161036//nasalciucnicolae@yahoo.com
Numai acela este liber care iubeste libertatea pentru el si e bucuros s-o extinda si asupra altora.
(Rabindronath Tagore)
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

MULTUMIM MIHAI !
Aceasta reevaluare sau " trecere-n revista ) facuta la inceput de sezon este f buna !
Personal recomand evitarea camping urilor care ne ignora gen camping S si altele care . citez , " nici nu vor sa auda de reduceri " . si oricum nu au 2 fire de umbra pe acolo ....
Ca sa ne putem sustine partenerii pe viitor trebuiesc frecventate cele care ne favorizeaza , logic ;)
P.S. referitor la 2 mai acela nu poate fi numit camping , imi pare rau ... sau ar trebui sa coste 5- 10 lei camparea ca sa fie ok .... pt ca cei care prefera low cost nu au nici pretentii mari !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Referitor la 2 Mai eu zic ca administratorul este de-a dreptul nesimtit sa ceara asemenea sume pentru o toaleta care este folosita de catre toti turistii, pentru cateva chiuvete si curent pe fir care pare o panza de paianjen pe nisip destul de periculos. Sa nu mai spun, ca nu ai siguranta lucrurilor din afara rulotei. Eu mi-am facut socoteala si m-ar costa 88 lei /zi si nu stiu daca este si cortul plus in continuare terasa din dotare, inclus in pretul rulotei 30 lei. Cu boicotul s-a mai incercat si nu s-a reusit, insa poate vom face o solicitare scrisa celor care le-a acordat licenta si categoria..., poate vom afla preturi reale. Oricum, in nume personal voi face aceste demersuri si clar ca voi merge in acel "camping " dupa o reevaluare. Vor fi dintre cei care merg oricum si poate nu vor fi de acord cu valva, insa ii asigur ca in intentia mea se afla numai dorinta ca acesti nemernici sa tina cont de conditiile pe care le ofera atunci cand afiseaza preturi, mai ales ca in cazul de fata cred ca plaja este doar inchiriata spre administrare si nu proprietate, ceea ce presupune ca trebuie sa participe la licitatii si altii nu doar rechinii! :!:
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

MMG ule, cunosc cred ca mai bine ca multi situatia de la 2 Mai, ne cunostem cu Gelu & Nuti de aprox 20 de ani, cit si cu copiii Marius & Iulia si zic eu ca nu-i bine de exagerat ce este pe acolo.
Pina acum citiva ani s-a ocupat de camping Nuti cu care se putea discuta orice, acum nu mai e ea si tarifele sint cele de cind era full campingul. De anul trecut insa, s-a subtiat nr vizitatorilor
Oamenii sint liberi sa-si puna ce pret vor, iti place mergi, nu iti place nu mergi, de aia am pus si tarifele. Locul e concesionat pe inca alti 10 ani. Cum poti tu M.G sa anulezi contractul nu stiu.
Grupul sanitar asa cum e el, are destule toalete & dusuri si de fel este curat. Curentul el este asigurat din cutiile el. de pe stilpi iar de acolo nu vad cum sa tragi cablurile decit pe nisip, pe jos.
Subiectul campingului 2 mai s-a mai discutat si in alte topicuri. Mie personal imi place ca-i direct pe plaja si atit, iar In ceea ce priveste pretul, intotdeauna s-a putut negocia cu administratia.
Despre ceea ce scri, de licenta, stele, categorii, reevaluare, preturi, rechini si altele, sint curios ce o sa realizezi si daca vei reusi ceva pe alte cai mentionate de tine, da-ne si noua de veste :)

Imagine

Imagine

Pagina lor de web, care de un an functioneaza, a fost facuta de mine cadou lui Nuti cu multi ani in urma cind pe plaja erau doar 2-3 rulote razlete..Acum e altceva..http://www.camping2mai.ro/
.
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

am fost si noi la Camping Palace - Venus si a fost super. Cu siguranta vom mai calca si anul acesta pe acolo. Multumim dnului Rusu pentru prezentarea facuta!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

Am facut curat pe aici prin topic , se poate continua cu info utile sau alte imagini si impresii de pe meleagurile romanesti de la malu' marii
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Foarte buna ideea lui Ciprian de a se continua postari ale colegilor ce viziteaza litoralul la inceput de sezon. Astefel se pot prezenta noi locatii, impresii ce in final prind bine tuturor :)
Inchid aici scurta prezentare a celor 3 locatii, cu doua poze de anul trecut ce poate stirnesc colegilor dorul de duca spre litoral in extrasezon. Speram ca la Venus sa facem si o intilnire.

Imagine

Imagine
.
Scrie răspuns