Am tot discutat cu Maria Holom, despre intilnirea de Paste. Vad ca numai la topicul asta a ramas necompletata locatia, poate se indura un moderator sa aduge la titlu, Seimeni
Problema e alta, locatia. De acum si pina atunci mai e ceva timp si nu-mi fac probleme, dar Maria Holom zicea ca ar fi bine de creionat cine vine. Noi venim sigur direct acolo !
Ca o fi la Seimeni, ca o fi la Capidava, ca o fi in Cheile Dobrogei, voi cei din zona decideti ! Din cite am simtit , Viorel ar veni, nu stiu de ceilalti, dar, mai e timp de planificari.
Cum intram in tara va vom suna. De miel nu cred ca-i o problema, iar de preparat nici atit, pt. ca sintem inconjurati de gospodine si de gospodari, oale cratiti aducem de acasa
Daca nu-s oua, aduc de aici, dar cred ca vin cu puii deja crescuti. Poate ca voi cei din zona vorbiti si stabiliti ce si cum si incet ne dati de veste, cu toate ca nu ne facem ginduri
Deocamdata dam usor plecarea saptamina viitoare, ca sa ajungem si noi de Paste acasa ! :) Salutari tuturor, Mihai,Vali,Viorel,Aurelian,Virgil, ce sa mai insiram, tuturor si gata
PS: La Multi Ani de 8 Martie, tutoror sotiilor ,ficelor si mamelor din zona Dobrogei !
.