Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cateva informatii obtinute azi.
1. Daca pe teren va mai fi zapada Iancu Soiu are o freza cu care va elibera zona eventual cu ajutorul nostru.
2. Exista o mica nemultumire din partea lui Iancu. Factura de curent pentru zilele cand au fost parcate rulote acolo, locuite, inclusiv pe 1 decembrie, a fost foarte mare si au iesit in pierdere. Ei nu au contor separat pe cablul cu care alimenteaza rulotele. Probabil a fost frig si s-au folosit radiatoare in rulote.
O aeroterma de 2kw consuma in 24 de ore curent de 48 ron. Am vorbit acum cu Iencut (Soiu cel mic adica patronul care decide) I-am sugerat sa puna un contor electric intern numai pe cablul care alimenteaza rulotele. Asociatia va plati consumul inregistrat si va incasa de la rilotisti cum va crede de cuvinta.
3. Sala de mese care se poate folosi in livingul pensiunii poate primi maximum 40 persoane dar ramane un loc mic de dans sau altceva.
Pensiunea are 9 camere frumoase si pentru sambata in discutie nu este inca rezervat nimic. Daca se inchiriaza toata pensiunea costul este 1200 lei pe noapte fara mic dejun dar cu sala de mese si bucataria la dispozitie. Mancarea oricum va fi comandata in sistem catering de la un alt restaurant si cred ca putem obtine un pret bun si o mancare buna. Bautura o aducem noi...Singura problema ramane daca ne adunam mai mult de 40 de persoane, ca nu mai incapem si trebuie sa gasim alta sala pentru masa festiva si deasemenea pentru restul activitatilor.
4. Pensiunea de peste drum de Iancu are sambata in discutie un grup care ocupa si camerele si cele 50 de locuri din restaurant, dar grupul respectiv doar a rezervat si urmeaza sa confirme pana maine. Daca nu ar confirma s-ar putea rezerva sala de mese de acolo cu un meniu prestabilit ca si continut, in functie de pretul acceptat de noi.
5 Hotelul restaurant Conca Verde este inchisa in acest moment , posibil din motive de lipsa de clienti dar nu au nici curent nici gaz.
Pentru chefuriele in restul perioadei ar fi totus util acel cort pentru ca nu cred ca va fi mai frig ca de 1 decembrie.
Muzica din cate stiu exista la unul dintre ai nostri daca si el vine (nu am retinut cine avea aparatura si imi scer scuze fata de el)
Asteptam inscrieri si pareri.
Eu am si cateva idei de activitati surpriza.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
De1dec s-a folosit o aeroterma de 15 kw / ora ....asa ca sa nu amestecam lucrurile. Aerotermele au in general 1500w si sunt folosite in general atunci cand ajungi la rulota pt a putea incalzi rulota. Priza din foisor nu tine prea mult ...max 3kw poate.
Deci la toate informatiile de mai sus vine o nemultumire.
Nu e cazul sa ne contrazicem. Eu am relatat ce a spus domnul Soiu senior. Asteptam comentarii constructive.
Oricum aveti permanent legatura cu Domnul Gigi Catalin.
Din cate stiu eu, exista si o alimentare mai mare de 30 A contorizata. Probabil de 1 dec s-a dat acces din mai multe noduri, astfel incat s-a mers pe calcul pausal, de 1 martie, poate ca ajunge din cea contorizata. Trebuie analizat in functie de prezenta si consum estimat.
Intentionam sa organizam o masa festiva dar si cateva surprize pt fete , am rugamintea la cei inscrisi pe lista sa ma contacteze telefonic sa stabilim detaliile .
D-nul Traian,asa cum v-am spus si personal,este bine sa luam de buna ce spune Soiu junior,care este super baiat si gazda.Si mie mi-a spus multe nemultumiri D-nul senior cand am fost acolo pe 15Dec despre intalnirea de 1Dec.Daca juniorul este multumit este ok..restul e'can can!Am stat 5 zile acolo doar noi,2 camere,in toata pensiunea si a fost super ok.
sa ne vedem cu bine
Si eu cred la fel. Va dati seama ca eu ma cunosc cu oamenii astia (cel putin cu seniorul) de pe vremea raposatului. Fiul lui si fica mea administreaza cate o pensiune in Rasnov si am luat in seama ce spune tatal asa cum si eu vreau sa fiu luat in seama, dar cred ca e o chestie subiectiva. Cu Iencut ( asa i se spune in Rasnov ca sa-l diferentieze de tata) am vorbit la telefon si evident are alta atitudine. Dar ce e corect e corect. Ar deranja pe cineva sa existe un contor?
Haideti sa revenim la organizare.
Din pacate, pretul cerut de Tudi pe meniu este prohibitiv 80 ron de persoana si impreuna cu Gigi am decis sa cautam alta varianta si pana la urma cred ca vom ramane la Soiu. Inghesuiti sau nu suntem "acasa". Sa vedem ce pret putem obtine la un catering si ne vom descurca.
Cum spuneam , noi nu putem veni . Eu lucrez duminica iar sotia are un curs sambata. Este posibil sa vin doar eu cu copiii...este posibil. Nu ma retrag . As dori sa vin dar ...serviciu e servici iar viata la patron e ...minunata!