Programul iesirilor pe 2012, organizare !

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Re: Programul iesirilor pe 2012, organizare !

Mesaj de Catalin Gigi »

Doama Violeta ,aveti perfecta dreptate vizavi de anuntarea programului pt 2012 ,dar dupa cum puteti observa, acest topic deschis pe 14 dec 2011 in acest scop, nu a fost tratat cu seriozitatea cuvenita scopului acestuia( de catre noi toti). Trebuie sa nu uitam, ca pentru o buna organizare, trebuie sa ne si implicam (cu totii) .

Deoarece nu au fost multe propuneri, pt programul de intanliri 2011 CD-ul a conceput un program bazat pe intrunirile precedente care urmeaza sa fie afisat zilele acestea.Binenteles ca acest program poate suferi orice modificare la sugestia colegilor.
Chiar mi-ar place sa vad o propunere din Moldova, una din Aredeal de la Peti (ca doar trebuie sa faca inaugurarea)etc ...dar aceste propuneri trebuie sa fie sustinute si de un membru al Asociatie care are disponibilitatea implicarii in organizarea evenimentului propus.
Eu imi doresc sa avem cat mai multe iesiri organizate pt a ne vedea cat mai des...imi este dor de voi toti ...(de unii tare rau :mrgreen: )
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Popa Violeta scrie: De exemplu,cand are loc adunarea anuala a clubului ? Violeta Popa
La fel ca si in ultimii doi ani, de Rusalii, pt a beneficia de o zi libera in plus. Si in viitor la fel!! Nu mai stiu cand a fost discutia ( cred ca AG de la Mustang) dar asa s-a discutat.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Eu VREAU si POT sa organizez intalnire la Paltinu.ma gandeam initial la data de 1 iunie,dar am inteles ca atunci se va organiza de seniori o intalnire,asa ca ASTEPT
o data de la conducere,pt vara,in care sa pot organiza ceva frumos la mine.Daca se doreste asa ceva,dupa primirea datei de ,,ieseala,,voi posta programul/organizarea,,iesirii,,si bineinteles o lista de participare intrucat nu se poate campa acolo mai mult de 25 rulote,dar si o lista cu pensiuni si preturi din zona....
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Data nasterii: 22 Apr 1972

Mesaj de Cristian Irimescu »

Pe 1 iunie, este nationala, pe 3 sunt Rusaliile!!
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

In momentul de fata, singurele zile nelucratoare prevazute de Codul Muncii sunt:
1 si 2 ianuarie - duminica si luni ;
prima si a doua zi de Pasti – in 2012, aceste zile sunt 15 si 16 aprilie, respectiv duminica si luni;
1 mai – in 2012, 1 mai este intr-o zi de marti;
prima si a doua zi de Rusalii – in 2012, aceste zile sunt 3 si 4 iunie, respectiv duminica si luni ;
Adormirea Maicii Domnului – 15 august 2012 este o zi de miercuri;
1 decembrie – in 2012, Ziua Nationala se celebreaza intr-o zi de sambata;
prima si a doua zi de Craciun - 25 si 26 decembrie 2012, respectiv marti si miercuri.
Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/article ... z1lUywGTkS

Ar trebui facut initial programul cu iesirile importante nationale ale clubului, dupa care sa intercalam propuneri ale celor care detin campinguri, exemplu Sandu si Peti...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Discutiile de la topicul : http://www.clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=131&t=5652 au fost mutate aici.

Pentru intalnirea de Paste eu "votez" -Neamt.Poate asa ne cunoastem si noi cei din nordul tarii .
Rulota Caravellair Bamba 330,VW Golf IV 16V
Olaru Cornel

--------------------------------------------------------------------------------

de Somacescu Cosmin Marcel » 24 Feb 2012 12:54

Oare este posibil sa intre in vederile d-voastra si zona Rm Vilcea (170km de Bucuresti. 140km de Craiova, 120km de Targu-Jiu ,100km de Sibiu )care are numeroase locuri si vecinatati frumoase ?.Eu sint din Tg-jiu si m-as bucura sa va cunosc in felul acesta, distantele fiind rezonabile pentru toata lumea. Multumesc !
Somacescu Cosmin Marcel

--------------------------------------------------------------------------------

de Sandu Toma » 24 Feb 2012 13:03

@Marcel
Stiu zona si sunt destule atractii in acea parte a tarii.
Dar pentru desfasurarea unei intalniri, ar fi nevoie de ceva propuneri de locatii, mai ales in noul context cu Legea Picnicului si tinand cont de faptul ca in zona indicata de tine, campinguri nu prea exista sau nu sant cunoscute .
Deci, te asteptam cu propuneri si date despre astfel de locatii !TRUMA Service Partner Tel: 0724 CLUBRV
Orice problema are o rezolvare practica
Burstner 4308 +TEC 515 + Opel Frontera Sport + Opel Astra Caravan
Sandu Toma
Moderator

de Lupu Ciprian » 24 Feb 2012 13:41

intre Pitesti si Valcea avem posibilitatea sa intrebam la camping Ciofrangeni care este undeva langa DEDULEsti la 10 km , "la mici in curba " pt cine frecventeaza zona pe dealu' Negru.....
am incercat sa negociez pt Paste aici ( mi s-a cerut 50 ron/echipaj cu energie elctricca inclusa ) si 60 ron / casuta , are si 6 casute , are si sala de mese ....
admin este dl Dragos
mini film.....

Completare : http://dragoske.xhost.ro/despre_ro.htmlLUPU Ciprian & Irina , rulota Hobby Luxus 540 + Mercedes C220CDI sau OPEL Frontera Sport
tel. 0722 227 048, mail: lupucipriann@yahoo.com web: http://www.saladefitness.com
Lupu Ciprian
Moderator

de Olaru Cornel » 24 Feb 2012 15:09

Pentru zona Neamt in contextul noii legi se poate caza pe valea Ozanei unde este foarte mult loc de campare. Terenul acela din cate stiu eu este in proprietatea manastirii Secu si Sihastria.Mai ales ca sunt cel putin 6 manastiri mari in zona pe o raza de 5-6 km(Agapia,Secu,Sihastria,Schitul Sihla cu pestera Sf.Teodora,Manastirea Neamtului,Varatec).Rulota Caravellair Bamba 330,VW Golf IV 16V
Olaru Cornel

de Catalin Gigi » 24 Feb 2012 15:42

Cornel pt a organiza o intrunire undeva anume trebuie si implicare .
Deci in clipa cand faci o sugestie despre locatia respectiva trebuie sa ai acordul propietarului , detalii despre acces la apa potabila , posibilitatea de a deversa wc , etc ..sunt foarte multe aspecte de care trebuie sa tinem cont .
Daca ai posibilitate sa vi cu ceva detalii si poze ...poti incerca sa deschizi un topic cu aceata propunere a ta ...inainte de asta iti sugerez sa contactezi cativa membri Clubrv din zona cu o experienta in asa ceva , Gabi Peterca Iasi ...Gabi Serban Galati ...Violeta Popa Iasi ...Radu Andron Iasi ...membri care au idee despre cum ar trebui sa decurga o asemenea iesire .

ps.in acea zona sa organizat acum 2 ani .

Un topic cu ,,get-begeti,,
viewtopic.php?f=100&t=4557&hilit=paste+2010
sau una mai mare ar fi
viewtopic.php?f=58&t=3579&hilit=t+neamt+pastetel.0722.215.331 sau 0765.393.695

Catalin Gigi
Site Admin

de Popa Violeta » 24 Feb 2012 23:09

Noi am anuntat intentia de a ne intalni de sfintele sarbatori de Paste undeva langa manastirea Secu (nu stim exact daca inainte sau dupa manasatire). Pana atunci sper sa fie gata si steagurile cu sigla Clubrv pentru a putea fi punct de reper pentru colegii care nu ne cunosc. Radu Andron nu poate fi implicat momentan in nici un proiect de organizare deoarece are probleme de familie (i-a decedat tatal). Colegii care doresc sa ni se alature ca sa petrecem impreuna noaptea ce Inviere sunt asteptati cu drag si pe parcurs vom pune la punct detalii ce vor marca semnificativ momentul. Tinem legatura pe forum, deschidem o lista cu cei ce doresc sa participe, trasam cateva sarcini (muzica, karaoke, ciorba de miel, tombola, etc) la care ne-am dori sa adere cat mai multi colegi. Avem de discutat...

Nu stiu cui apartive terenul de cateva zeci de hectare ce imprejmuie manastirile Secu si Sihastria (primariei sau manastirilor) dar camparea va fi OFF. Apa potabila se poate procura de la izvor sau de la fantana din fata manastirii Secu. Problema cea mai acuta este devarsarea toaletei chimice. Ne mai gandim la solutii (poate la WC-ul unei case din sat, poate la PECO). Trebuie sa profitam de aceasta iesire OFF care, daca se aproba legea picnicului, poate fi ultima in regim de libertate totala.

de Grecea Cristian » 25 Feb 2012 22:21

Deasemenea, putem include in program si 16-18 martie 2012 o iesire la ferma Boja.Logan MCV 1,6 GPL SPRITE 390 Super
0766441010
Grecea Cristian

de Olaru Cornel » 27 Feb 2012 08:01

Doamna Popa,
Daca tot ati deschis lista eu sunt unul din cei care voi veni.Impreuna cu familia mea:Mihaela(sotia) si Fabian (fiul de 12 ani).
Fiica noastra (22 ani) nu prea ne mai onoreaza cu prezenta.Singurul impediment ar fi vremea(sa nu ploua sau sa fie f.frig).
Pana atunci mai discutam.

S-auzim numai de bine!Rulota Caravellair Bamba 330,VW Golf IV 16V
Olaru Cornel
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
VladLaurentiu
Membru forum
13
Data nasterii: 16 Sep 1988

Mesaj de VladLaurentiu »

In legatura cu : Septembrie-Octombrie “ Toamna in Delta “ ........"Parada Baloanelor " Mustang Camping, Septembrie . Am si eu un filmuletz cu "Parada Baloanelor" la care am luat parte anul trecut (chiar am zburat cu unul dintre baloane, multumesc organizatorilor pe aceasta cale :P) :
Renault trafic suprainaltat
Scrie răspuns