Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Corect,Mircea! Citind acestea mi-a venit in minte o imagine de asta vara de la mare. La o zi sau doua dupa ce m-am instalat in camping au inceput sa apara rand pe rand,peste 30 de motor-home-uri din Olanda.Cred ca mai mult de jumatate din ele erau conduse de femei!Ca sa nu mai spun ca erau si cupluri de femei!Cu toate ca erau pensionari. Si sa mai spun si ca eram singura rulota din zona in care au campat si va inchipuiti cum arata Beyerlandul meu printre Hymer(majoritatea) si Mertzan.
@peti Nu stiu sa-ti dau astfel de drept. Nu cred ca se poate, dar poti modifica continutul mesajelor tale cu modifica si stergi continutul urmand ca moderatorul sa le stearga definitiv. S-a mai practicat metoda... Propune o titulatura pt "ne chinuie talentul"
@Marius Propune o titulatura pt "comemorari..." sau il stergem de tot ?
Nu-l sterge,ca se apropie Pastele si sa vezi invazie de Cristosi :roll: Dar suna aiurea comemorari langa felicitari! Uite ca n-am nici o idee acum,dar poate ne mai gandim!
este vorba in general de poze,spune galeria de foto a membrilor...,am inteles,apoi sa stearga cine ce vrea nu ma deranjeaza ,sa ramina doar cele ce ofera o informatie utila sau asa ceva
Nu stiu daca eu sunt cel mai in masura sa scriu despre discutia aprinsa de aseara intre Dan Iliescu si Bogdan Dobrovat dar o fac...cu toate riscurile ce vor urma.Mentionez ca eram on-line,la fel ca mai multi membri care,va garantez ca se distreaza copios cand ne certam.Mai ales....neplatitorii.Intradevar Dan a intrebat despre bobinarea unui motor,Bogdan raspunzandu-i in gluma,citez: la exis! Treaba a continuat cu cateva replici iar apoi risca sa degenereze in vorbe grele.Am intervenit cu rugamintea catre ambii de a muta,macar,discutia aici in forumul privat.A intervenit si Mircea,chiar telefonic!!! Nu s-a prea rezolvat nimic,dupa cat se pare,mesajul lui Dan aparand in duplicat pe mai multe topicuri.Am o serie de intrebari,pertinente,cred eu: -De ce se vrea neaparat sa se discute acolo in vazul tuturor stiind ca face rau Clubului RV? -De ce se accepta cu atata usurinta retrageri?
Parerea mea despre a fi membru fondator e cu totul alta! DE AIA N-AM VRUT FONDATOR! A te retrage e...ca intr-o poveste de dragoste fara happyend! Te indragostesti de o femeie frumoasa,pasiunea vietii tale,faci dragoste in cele mai frumoase feluri,ea ramane insarcinata si......pleci????? Normal ca si ea si copilul te vor ura o viata!!! Cu rugamintea ca toata lumea sa fie mai calma si cu sfatul catre Bogdan sa nu mai dea raspunsuri in gluma si la anumite ore,fiind moderator pe sectiunea aia,asta insemnand si seriozitate,il rog pe Costel sa mute postarile lui Dan aici in sectiunea asta. Daca se mentine ideea de a se discuta acolo si se mai posteaza acolo treburi interne,asta cu retragerea fiind o treaba interna,o sa sterg,toate posturile de acest fel pana ma scoateti de la moderatori.Ma risc eu pe pielea mea! E mai bine sa nu fiu moderator decat sa vad cum,prin certuri de genul asta,fuge lumea de noi!!! Astept raspuns Costel.
Pt. Mircea: regulamentul daca vrei sa il postam definitiv ar trebui , zic eu pe prima pagina care apare cand deschidem forumul si as mai propune ca el (regulamentul ) sa ii apara in momentul in care cineva vrea sa se logheze sa-l citeasca sa dea accept si dupa aceea sa urmeze pasii de logare. Doresc cam multe nu? :oops:
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Nic e ok ce zici... Si eu ma gandeam sa il primeasca fiecare membru nou dar trebuie inclus intr-o scrisoare de wellcome si optiunea cu accept-ul nu stiu s-o fac. Aia tre facuta cand refacem pagina principala... Nu stiu la ce te referi cand zici prima pagina ca in momentul cand dai clic sus pe forum ai intrat si gata... Tot nu stiu unde si cum sa-l postez. Cred ca o sa-l postez ca anunt in fiecare topic...