Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cel mai corect ar fi ca redistribuirea camerelor de la Pensiunea Rasnov, in cazul in care s-ar razgandi cei care au inchiriat initial, sa se faca in ordinea inscrierii pe cea de-a doua lista ( adica pt. cea de-a doua pensiune). Asa ca... Gabi Serban, stai la rand!
Sa nu va mire faptul ca prima renuntare se duce la Relu Buliga (de fapt descoperitorul locatiei), care independent de lista facuta, pe data de 11 Oct, a trimis si el banii in cont (fapt semnalat de administratorul pensiunii) deci din 9 camere...10 sunt ocupate...deocamdata ! :D
<<Re: 1 Decembrie-2011-pensiunea Rasnov- Lista participanti
Mesajde Relu Buliga » 11 Oct 2011, 23:41
Le multumim lui "Sebi & Ana" si ii asteptam si pe ei la caserie...
Asta ca sa fac foc un pic:
Sebi&Ana - Brasov
inscris= Lun Noi 15, 2010 2:10 pm
ultima vizita= Lun Dec 06, 2010 7:07 pm
postari=zero
Sa luati chitantiere la voi ca o sa aveti coada mare.....>>
Sebi&Ana - din Brasov nu au trecut pe la caserie dar au venit in intampinarea ,, tinerilor alpinisti "" cand am fost in zona cu echipament si logistica care nu-i putem contoriza vreodata in bani si ce a fost cel mai frumos este ca nu au cerut nimic in schimb !!!
Pana acum <<noi >> ne-am simtit datori la ei si nu invers , pentru doritorii muntelui sunt o familie excelenta si nu merita sa -i luam cu ,,chitantierul "' ca plangem dupa ei dupa :)
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
:D Nici o masa fara peste !
Doru Stoicescu ne iubeste .
Se poate 1 Decembrie fara Doru ?! pentru noi sunteti un etalon , sa ne vedem cu bine la locatia stabilita .
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
"MISTOCAR" ?
Bratulescu-le...
Chiar nu inteleg ?
Sunt un naiv ?
Ma vrei a ma lua peste picior... spune-mi pe Mesaj Privat.
Ultima oară modificat 14 Oct 2011, 12:56 de către Catalin Gigi, modificat 1 dată în total.
Motiv:am sters mesajul citat deoarece acesta se afla exact deasupra si acest lucru contravine regulamentului
Nu va cred naiv catusi de putin , si nici nu-mi permit sa fac "misto" de nimeni , dar i-mi este destul de greu sa cred ca n-ati inteles ce a vrut sa scrie Ninel !...D-le Stoicescu-le !...Ultima postare a mea vis -a- vis de aceasta "problema" !...pe privat..., "nicimacar"
Ultima oară modificat 13 Oct 2011, 18:16 de către Bratulescu Ionut, modificat 1 dată în total.
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
RECOMAND RULOTISTILOR SA NI SE ALATURE la aceasta intalnire comuna de interes maxim , care se vrea a fi o petrecere a familiei CLUB RV si nu numai ....
Recomand forumistilor sa concentreze discutiile catre intalnirea 1 dec , nu catre o polemica a rezervarilor camerelor .
Sper sa veniti la intalnire ,cat mai multi CU RULOTELE , mai ales ca vom avea , sper, cortul de 72mp, incalzit , promis , pt a avea un spatiu in care sa socializam , daca vom fi multi SI NU ARE LOC TOATA LUMEA in cabana .
...daca din motive diverse nu se inscriu f multe echipaje , probabil cina se va tine in incinta cabanei in limita spatiului disponibil.... asa ca va recomand sa va inscrieti ca sa se poata face o " evaluare ".. sau o numaratoare aproximativa...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Constantin Curelea a scris :
,,Este sarbatoarea rulotistilor!
Fie vreme buna,
Fie vreme rea,
Va steptam cu rulota
Nu cu.... camera!
In completarea poetului Ninel. ""
Pentru a fi in asentiment cu Domnul Presedinte Constantin Curelea , care pe aceasta cale -i transmit ca din aceasta postura devine mai simpatic decat in trecut , sau poate nu am reusit sa ne cunoastem bine , mai bag ceva versuri de rulotist
Cu rulotele-n miscare
Si in tol de sarbatoare,
Mergem toti la ziua care,
Ne-a unit cu mic cu mare
Cei ce duc ,,casa"-n spinare
Cine este rulotist
Nu e niciodata trist
Fie iarna , fie vara
Rulota ne e comoara,
Cand e cald ,deschidem geamul,
Iarna inversam programul
Truma zumzaie draceste