CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cristian Irimescu
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

Re: CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?

Mesaj de Cristian Irimescu »

Liviu Adrian scrie:Asa cum s-a mentionat, asociatia face eforturi pentru a identifica un spatiu de parcare permanent pt rulote, dar intrebarile de baza raman :
-pt cate rulote ?
-care sunt cerintele noastre principale?
-care este suma pe care suntem disponibili s-o cheltuim(lunar/anual)?
Deocamdata nu s-a concretizat niciun raspuns, motiv pt care se considera ca nu este tocmai o problema ce caracterizeaza membri clubrv, motiv pt care deocamdata ramane in asteptare pana cand cererea de locuri de parcare va motiva eforturile.
Este laudabila oferta colegei noastre Melinda si bine ar fi daca ea s-ar putea propaga in mai multe orase ale tarii, mai ales in Bucuresti.
Asadar, d-le Burtea, cu parare de rau, nu pot decat sa va sugerez a ramane in asteptare pana la limpezirea lucrurilor.
PS: revin cu rugamintea catre colegii care au cunostinta de oferte in acest sens sa sprijine eforturile asociatiei. Pana la urma fiecare dintre noi poate reprezenta cheia rezolvarii oricarei cerinte comune.
Ii rog pe cei interesati sa raspunda intrebarilor puse in acest topic de mai bine de o luna... Asociatia nu dispune de suma necesara inchirierii / cumpararii unui teren imprejmuit, cu paza ( alti bani).. Si chiar daca ar fi disponibili 1000-2000 euro lunar sau cat o costa ( asta e doar un exemplu ), credeti ca ar fi normal sa se inchirieze terenul sa se angajeze paza si dupa sa vezi ca nu sunt decat 5 doritori??
Acest lucru se poate face doar dupa ce toti cei interesati vor raspunde intrebarilor de mai sus.
Discutia strict despre parcare va rog sa o continuam aici:

viewtopic.php?f=16&t=5029
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

A -Eu nu vreau nimic de la ClubRv, doar ii multumesc ca mi-a dat posibilitatea de a cunoaste oameni deosebiti care au aceeasi pasiune ca si mine: calatoriile sau iesirile cu rulota.
B - Vreau sa ajut ClubRV sa creasca,
-vreau sa ajut conducrea ClubRV sa reuseasca in actiunile pe care si le-au propus,
- vreau sa pot sponsoriza cu apa minerala si bauturi racoritoare macar o data pe an intalnirea clubului,
- vreau sa ma implic daca o sa pot in cat mai multe programe ce vor fi dezvoltate de ClubRv
- si sunt mandru ca fac parte din acest club.
Cand aceasta organizatie va avea forta necesara sa poata da ceva, membrii mai multi, atunci aceasta asociatie va putea negocia, va putea impune respect, abia atunci cred ca voi cere ceva de la Club RV.

L.E. Totusi vreau ceva de la Club RV: sa excluda carcotasii si pofticiosii, care spun "vreau", dar fara sa dea nimic. No Offence !
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Dl gigi aveti mare drepatate dar stau si ma gindesc la ce anume va referiti cind spuneti fara sa dea nimic? Concret. Adica daca eu dau vre-o 2 mii de euro in contul clubului ce ar insemna asta ? Ca am dat in folosul clubului? Sau sa fac si eu ceva acte de caritate cum fac mai toti ca sa iasa in fata sa vada lumea cine este el? Asta ar trebuii sa dau? Vorba dumneavoastra de la final No Offence
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Eu nu vreau sa fac chat din acest topic, dar daca vrei sa dai 2000 euro atunci sa fie primit si daca dau ceva nici nu vreau sa ies in fata, nu vreau functii in asociatie, nici pe forum, vreau doar sa am timpul necesar sa ma intalnesc cu prietenii rulotisti si atat. Asteptam de la acest subiect sa scrie toata lumea rulotistica ce gandeste nu sa facem chat. Eu mi-am spus parerea si nu cred ca acest topic trebuie sa fie un subiect de discutii si sa postam de 10 ori si sa nu spunem nimic. Nu voi mai raspunde la acest topic decat pe privat sau la telefon.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Ok Multumesc , rog sa se stearga .
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Cristian Irimescu
Membru forum
16

Popescu Niculae scrie:Vreau sa spun ca am citit cam tot ce s-a scris in acest topic si vad ca unii deviaza de la subiect si incearca sa faca acest topic sa dispara , incearca sa provoace altfel de discutii care automat ajung la inchiderea unui astfel de topic. . Rog pe cei care modereaza sa stearga tot ce nu este in subiectul topicului fara sa fie impartial , adica daca se doreste un topic curat fara polemici sau intepaturi discrete haideti sa lasam acest topic curat si la subiect.
Va multumesc .
Popescu Niculae scrie:Dl gigi aveti mare drepatate dar stau si ma gindesc la ce anume va referiti cind spuneti fara sa dea nimic? Concret. Adica daca eu dau vre-o 2 mii de euro in contul clubului ce ar insemna asta ? Ca am dat in folosul clubului? Sau sa fac si eu ceva acte de caritate cum fac mai toti ca sa iasa in fata sa vada lumea cine este el? Asta ar trebuii sa dau? Vorba dumneavoastra de la final No Offence
Nae, una spui alta faci.. Decat sa ne rogi sa stergem, mai bine te abtii sa scrii bazaconii..lucruri de tot felul care numai legatura cu subiectul nu au.
Off-topicul si atacul la persoana ( "Sau sa fac si eu ceva acte de caritate cum fac mai toti ca sa iasa in fata sa vada lumea cine este el?" ) sunt sanctionate de regulament. Te rog aplica tu singur regulamentul si acorda-ti ceea ce se primeste pentru acestea..
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Popescu Niculae scrie:...Sau sa fac si eu ceva acte de caritate cum fac mai toti ca sa iasa in fata sa vada lumea cine este el? ...
Năică, cel mai bun act de caritate pe care tu il poti face pentru aceasta comunitate este acela de a posta cat mai rar, iar cand faci totusi acest lucru, cauta sa fii on topic si sa lasi deoparte ideile preconcepute care te ravasesc.
Un ajutor dat clubului nu trebuie sa constea neaparat in ceva material, de multe ori o idee, un sfat, o parere daca sunt pertinente pot insemna mai mult.
De "gica contra" si fripturisti e lumea plina, de oameni care construiesc ceva, din pacate, cam suferim, iar cand acestia apar, nu stim cum sa facem sa-i trimitem la plimbare.
Acum cand noua conducere incearca sa faca ceva, la nici cateva luni de la schimbare ne urcam cu picioarele pe grumazul lor ?
Nu se face asa ceva Nae, fii mai ingaduitor, macar din respect pentru ei cat si pentru noi cei care inca credem ca lucrurile se pot schimba din bine in mai bine.
Asa cum gandesti tu, mandatul unui CD ar trebui sa fie de vreo 3 luni. Si iti mai spun ceva in termeni dragi tie, dupa o coţăială de cinci minute tot trebuie sa astepti vreo noua luni sa iasa ceva. Asa ca, rabdare Năică, ...rabdare.
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Moderati domnilor, moderati! Dorim idei si nu contre! 😉

ps: de sters!
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Asa cum a scris si Serpescu G. , in primul rand Club RV ne-a unit / adus aici pt pasiunea noastra comuna, deci cel mai indicat ar fi sa pastram firul discutiei pe linia pt care a fost creat , si constructiv .
NU am abilitati de moderator ,....si nici moderatorii nu pot sta de " paza " sa vina sa intervina permanent acolo unde se scrie off topic asa ca rog pe cei care doresc sa scrie altceva decat ce se vede in titlul topicului sa scrie in alta parte . sau sa deschida la sugestii si reclamatii in topic nou , cu titlul FRUSTRARI PERSONALE , APOI o poveste .........pe care o simt...
Cei care doresc sau pot face ceva construvtiv pt CLUB RV , o pot face si ca anonimi , sau fara sa urce pe "podium", sau fara a scrie aici pt a "EPATA " , sau a etala o anume putere financiara sau clasa sociala , ZIC EU .
Rog sa continuam cu completari la lista A sau/ si B , fara sa o luam " pe aratura " si rog ca nimeni sa nu provoace sau sa raspunda la provocari pt ca apoi firul epic va duce catre arhivarea discutiilor si ingroparea TOPICULUI. Eu l-am deschis va rog nu-l omorati !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Cristian Irimescu
Membru forum
16

stoica cristian scrie: Eu personal as fi tentat de un loc de parcare ,depinde doar de pret.
Cristi asta trebuie scrisa acolo la topicul deschis de Liviu.. Pretul scade in general cu cantitatea.!
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Am scris si acolo.
Mesajul este deja mutat acolo !
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Eu cand am devenit membru ClubRV ,la vremea aceea nu doream dacat sa ies cat mai mult cu noua mea "jucarie" (noua pentru mine) si sa ma intalnesc cu domniile voastre...
Acum ,vreau acelasi lucru si ma roade faptul ca din ce in ce mai mult "menghina" se strange si prin "grija" autoritatilor romane nu o sa mai putem iesi cam pe nicaieri "off" Ex : Delta....acolo au aparut asa din senin,niste bacterii rele si hraparete 8) care ne pot imbolnavi pe noi si familiile noastre si asa ca....nu mai e' voie
Si astfel m-am cam uitat cu invidie peste "gard" la cei de la ACCCR care se pare ca au miscat ceva (Corbu), si indaznesc si eu sa sper ca ClubRV ne va bucura cu o astfel de realizare pentru la anu'....nu neaparat tot la Corbu !
....e' mult e' putin ???!!....nu stiu !...
Ca acest obiectiv se va realiza ori nu : SUNT MANDRU CA FAC PARTE DIN CLUBRV !!!!!!!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Scrie răspuns