Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nu pot sa ma abtin dupa postarea pritenului Doru Stoicescu; am votat pe Gigi Catalin ca am considerat ca e omul momentului si al schimbarii.
Ca sa-l parafrazez pe Doru: datorita lui Gheorghe Gheorghiu Dej, Ana Pauker... am fost comunisti 50 de ani. Asemanarile cu realitatea sunt o simpla intamplare...
si a urmat momentul 1989.
De ce nu votam pe toti membrii fondatori. No offence.
P.S. Peti are dreptate, poate ca trebuiau stabilite cateva criterii, dar cred ca e bine si asa ca fiecare sa voteze dupa bunul plac.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
se inbirliga lucrurile...(din partea mea ...habar nu am de ce ne-am certat,cu doru,dar de mult am uitat ca suntem certati,bine ca mi-a reamintit....) eu am votat curelea,pentru ca asa am vrut.gigi fiind acuma presedinte il ajut cum pot,pentru ca in primul rind cred ca asociatia este importanta,dar aici nu este vorba de ...este vorba de cel mai rulotist...acolo am votat pe danut,ca mi-e prieten si ca asa am vrut...tot asa puteam sa votez si pe octav si mona,ca si ei i-mi sunt prieteni,sau putam sa votez pe sandu ca si el mi-e prieten....si asi putea continua,dar cu adaugarea ca datorita lui curelea...si gigi mi-e forte prieten serpescu...dar tot datorita lui curelea...suntem off topic.
Peti, nu suntem off, sus e votul, aici sunt discutii... Cand am votat am avut in vedere anuntul iesirilor pe forum, iesim in locul X, iesim in locul Y... am votat pe cel care ne-a scris din toate locatiile cu detalii amanuntite, poze si preturi... daca s-ar fi votat cel mai curajos rulotist pe primul loc ar fi fost Gigi Serpescu care a avut curajul sa plece singur cu familia in Norvegia, eu nu plecam nici daca imi platea clubul iesirea... Daca se vota cel mai activ rulotist in activitatea clubului as fi votat Liviu Adrian, prietenii stiu de ce... Daca ne gandim la partea tehnica a rulotei, Sandu Toma ne-a fost de ajutor cand am avut nevoie, Dan Iliescu cand am intampinat o problema tehnica de IT, Ninel care ne este alaturi in toate iesirile, Gigi Catalin care ne reprezinta la intalniri, Vali Panait care pleaca chiar si fara nevasta si supravegheaza forumul permanent si multi altii... Si daca tot dam cartile pe fata, chiar daca am plecat in concediu cu Costel Curelea, l-am votat pe Rusu Mihai care m-a ajutat foarte mult in documentarea concediului din 2011, concediu perfect dpdv organizatoric, aport adus si de Gigi Serpescu si de doamna Curelea... deci o alegere de vot dificila, criteriul a fost ales de mine, altii pot gandi diferit...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Buna ziua
Am votat,si pt ca nu trebuie sa ne ascundem pe cine am votat,eu am votat pt "cei 50 de ani de comunism rulotistic",
adica Curelea,pt toate reusitele si toate nereusitele de pana acum.
Onoare si Respect
Marian Serban
Va aduc aminte ca mai sunt decat cateva zile pana la sfarsitul anului si se va inchide acest chestionar .
Cei care nu au votat sunt rugati sa o faca . :mrgreen:
Am votat Gigi Catalin, pentru ca a fost primul care mi-a aratat cum se parcheaza rulota cu spatele. :lol: Este tanar si are o energie debordanta benefica clubului si ii atrage pe multi in activitatile clubului.Iubeste fenomenul rulotistic si il practica cu succes in tara si strainatate.Este parerea mea pentru acest an.Poate la anul reuseste altcineva sa imi schimbe aceasta parere.
Cu ocazia zilei de 1 Ianuarie 2012 , echipajul Mihail & Mariana Rusu va ureaza La Multi Ani si Sanatate !
Chiar daca ne aflam la 2500 km de casa parcursi in 6 etape, am inchinat aseara un paharel si pt ClubRV.
Multumim celor ce au votat. Nu asteptam nici recunostinta si nici recompense, cum se propusese initial.
Asteptam doar un simplu stegulet cum am propus pe pagina 1 a topicului si alte 4 stegulete pt locurile 2-5
In compensare pt colegi, vom deschide un topic la Calatorii in Strainatate, intitulat " 3 luni in camper " :)
Deocamdata dnelor o poza de ieri 31 Decembrie cu ceva portocale si barbatilor un termometru ce arata 22 grade, azi 1 ianuarie 2012 ...