Rulote Knaus

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
McChrysT

Mesaj de McChrysT »

Bogdan scrie:Uita-te putin si aici.... http://www.bergjes.nl/index2.php?ipag=1 ... er=&prijs=
Intr-adevar nu are nume dar are un pret.... De dotari nu mai vorbesc. As prefera sa mut discutia pe pm deoarece cred ca suntem off topic...

Ok, se poate muta discutia pe topicul potrivit... desi nu cred ca este nevoie de aprobarea mea ptr asta... Eu am pus intrebarile aici, ptr ca am vazut ca s-au gasit persoane amabile care s-au grabit sa raspunda colegului nostru care vrea sa-si ia Knaus.. si m-am gandit ca poate aici o sa primesc si eu raspuns.. Eu am mai pus problema si pe alte topicuri si.. inca mai astept raspunsurile...
Oricum, chiar daca ce scrii o faci pe topicul potrivit, discutiile se extind si incet, incet pot devia de la subiectul initial. Aparent intre subiectul de inceput si cel final nu exista nici o legatura, dar daca urmaresti firul, vei vedea ca pasii se leaga intr-un fel sau altul...
Cat despre link-ul de mai sus.. am vazut ca are 850 kg. masa maxima admisibila, ceea ce este bine, dar nu am vazut anul de fabricatie si nici pretul... Si nici nu am reusit sa caut rulote SH dupa ce m-am intors la pagina principala.
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

McChryst,

In general este bine, dupa ce te-ai informat, sa mergi pe mana profesionistilor.
La firma Exiss din Campulung, daca soliciti un anumit produs, fii sigur ca doar cu un mic adaos comercial, gasesti ce ai nevoie.
Nu fac o reclama acestei firme dar i-am cunoscut personal.
Te costa doar un drum de placere la Campulung pentru a sta de vorba, pentru a le cere parerea.
Apoi, sunt convins, vei comanda o rulota cu anumite caracteristici tehnice ,de care vei fi multumit.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

mai baieti , propun la urmatoarea intilnire sa facem un concurs de inchis usa la rulota si veti vedea diferenta dintre una germana si restul <fara suparare>sunetul e diferit si f sugestiv :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
SERGHEI

Mesaj de SERGHEI »

bebe944 scrie:mai baieti , propun la urmatoarea intilnire sa facem un concurs de inchis usa la rulota si veti vedea diferenta dintre una germana si restul <fara suparare>sunetul e diferit si f sugestiv :D

Imagine

Asta am adus-o intr-un TIR,este batrana rau,dar ,este mai inchegata decat cealalta(TEC) si iti inspira mai multa incredere la drum.Este simpla ,rezistenta iar la vremea ei a fost o vedeta.O voi inmatricula si pe asta pentru ca sigur tine mai bine la drumuri neamenajate.Si ca tot vorbeai de usa....nu stiu la altele dar la asta face un ,,clamp" frumos cand se inchide..... :lol:
CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU »

MAI SERGHEI mi-ai furat rulota ? ... cand am vazut-o in poza am crezut ca este a mea ...si dupa model (SUDWIND 435) si dupa perdele si culoarea draperiei ..HAHAHA...
CSIZEK TIBERIU

Mesaj de CSIZEK TIBERIU »

si apropo de batrinete ,a mea are 31 ani dar se tine mai bine decat altele de 10
Scrie răspuns