Bogdan scrie:Uita-te putin si aici.... http://www.bergjes.nl/index2.php?ipag=1 ... er=&prijs=
Intr-adevar nu are nume dar are un pret.... De dotari nu mai vorbesc. As prefera sa mut discutia pe pm deoarece cred ca suntem off topic...
Ok, se poate muta discutia pe topicul potrivit... desi nu cred ca este nevoie de aprobarea mea ptr asta... Eu am pus intrebarile aici, ptr ca am vazut ca s-au gasit persoane amabile care s-au grabit sa raspunda colegului nostru care vrea sa-si ia Knaus.. si m-am gandit ca poate aici o sa primesc si eu raspuns.. Eu am mai pus problema si pe alte topicuri si.. inca mai astept raspunsurile...
Oricum, chiar daca ce scrii o faci pe topicul potrivit, discutiile se extind si incet, incet pot devia de la subiectul initial. Aparent intre subiectul de inceput si cel final nu exista nici o legatura, dar daca urmaresti firul, vei vedea ca pasii se leaga intr-un fel sau altul...
Cat despre link-ul de mai sus.. am vazut ca are 850 kg. masa maxima admisibila, ceea ce este bine, dar nu am vazut anul de fabricatie si nici pretul... Si nici nu am reusit sa caut rulote SH dupa ce m-am intors la pagina principala.