Un vis ...

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Vasiliu Ion

Re: Dethleffs-ul visat

Mesaj de Vasiliu Ion »

Bravo Gigi, sa moara dusmani de oftica,Asa presedinte...asa campar.Si pe mine ma bate gandul la asa ceva ,dar...astept sa vand o casa de vacanta ,si gata -visul.E superba masina,si dotata mama,mama.sa o plimbati mult si bine,pana la adanci batraneti. cu mult drag janOmvesel.
Titel Cojocaru
Membru forum
16

Mesaj de Titel Cojocaru »

sa o stapaniti sanatosi si la cat mai multe iesiri.sa aveti calatorie frumoasa si linistita
0769267947 mitsubishi pajero+fendt 510
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Va multumim frumos la toti pt urarile de bine si ne vedem dupa 15 august cand ne intoarcem din concediu !!!
Va pupam !!
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

O adevarata naveta spatiala . S-o stapaniti sanatosi !!! Cine nu si-ar dori asa ceva !!!
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

B.. ravo!
Acum vad topicul si te felicit.
Cand am fost la Lipanesti, la CD, ai zis ca ai luat camperul. De inchiriat de la Dethleffs cu 50 euro/zi.
Acu esti proprietar, nu chirias.
Oricum , bafta si drumuri bune!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Dupa parerea mea, l-a costat mai ieftin cu 2000Euro (cat ar fi fost inchirierea) . 😉
Orice problema are o rezolvare practica
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Imagine

Uploaded with ImageShack.us
Multumesc inca odata la toti pt urarile facute ...
In urma unei renegocieri :D si cu Geanina si cu cei de la Dethleffs am cumparat-o
Asa cum a zis si Sandu mai sus oricum trebuia sa dau 2000eur la inchiriere .
Suntem extraordinar de multumiti de ea ...consum 8% ...se misca ca un turism datorita celor 140 c.p ...
Starea ei noua ne multumeste ...
Va popam si salutam ...
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Sa-l stapaniti sanatosi ...scula nu gluma :D
Catalin Gigi
Membru forum
15

Un altfel de vis

Mesaj de Catalin Gigi »

Nu mai deschid alt topic , e tot rv-ul meu , e tot visul meu , daaar un pic mai mare ...
Am vandut detleffsul la presiunea sotiei mele ...indiferend unde mergeam o auzeam ;
EA--,,este frumoasa a noastra daaar uitete ce mare o are Iliescu,, ..
EU-,,da draga dar a noastra e mica si zglobie,,
EA-da daaar tu te uiti la consum si eu ma uit la marime...si mie imi place asta dar cand dau cu capul de trapa ma gandesc la a lui Iliescu ...

Ce a pus capac a fost Rimorul lui Sorin SOE ...din acel moment a stat numai botoasa...iar eu cum fac orice tine de fericirea familiei , am inceput sa caut ...
Ma uitam dupa o integrala un Hymmer de 6 sau 7 metri maxim ...dupa parerea mea daca nimeresti unul care are o dispunere buna in interior, adica sa nu aive patul din spate foarte ridicat, cabina de dus separat, dar nu in ultimul rand un living in fata spatios cu un geam mare lateral ...atunci este ideal si nu ar avea ce sa iti mai doresti ....

Cautam si cautam ...pe siturile din Germania...cand a aparut pe autovit un Rimor asemanator cu a lui Sorin , din discutiile cu fostul propietar mi-am dat seama ca este un om deosebit si am hotarat sa fac drumul pana la Arad .
Fostul propietar o cumparase de o jumatate de an , ulterior dupa un drum de transfagarasean si un concediu mic de 2 sapt ...a constatat ca nu este ceea ce isi inchipuise si nu prea se potriveste cu el si familia lui (6 copii) ...i sa parut inghesuit , peste mana , cam aglomerat ...clar ghinionul lui sa transformat in norocul meu ...pt noi este foarte buna...Este in stare noua ,iar gradul ei de echipare este asa de ridicat incat ne-a uluit.
Este un model mai special se numeste Rimor Super Brig TC ...acel TC de la urma ma decis ...am cautat pe mobile Rimor TC si am vazut diferenta ...
Diferenta care in fiecare zi ma uimeste cu alte chestii pe care le descopar , cum ar fi ...congelatorul are o functie de decongelat automata, sifonierul este dublu dar are si un cuieras jos pt sacose antirasturnare(la masini numai la Jaguar am intanlit), masa din living coboara si urca electic din telecomanda, rezervor dublu de apa, garaj foarte spatios cu varianta in care se poate micsora sa se transforme in alt pat la nevoie, geam pe usa (ma uitam cu jind prin campinguri la aceste modele si glumeam cu Geanina ,,macar o usa daia sa ne punem si noi,, ) , patul de deasupra poate ramane ridicat cu ajutorul unor telescoape pt a crea spatiu in cabina, leduri peste tot si lumini de ambient deosebite, are un computer la campar in spate care iti indica foarte multe, (apa in fiecare rezervor, voltii, amperii, senzor gas, apa reziduala, cat curent mai ai in baterii, alarma, temperatura interioara si exterioara dar la umbra )))) etc etc )...TV, DVD,antena, portbagajul exterior, trapa Fiamma cu ventilator care baga sau scoate aerul cu variator de turatie foarte silentioasa, hota inox cu filtru de carbune, ect etc cand mai descoper mai adaug )))))))).
O optiune care a contat foarte mult pt mine si ma avantajeaza ar fi ...are punte dubla pe spate iar in garaj are jos tabla striata de aluminiu , fostul propietar avea un scuter , ceea ce o sa iau si eu , are deja suportii de prindere in garaj.Dar punte dubla ajuta foarte mult la stabilitate , nu mai se clatina asa tare cand ai greutate.Acum 2 ani cand sa plecam la Umag, am constatat ca nu puteam sa plecam dupa loc ...o incarcasem peste puterile ei ...si am inceput sa selectam la ce ar trebui sa renuntam .
Detalii tehnice...3150 masa propie...3500kg MMA ...6300kg Masa maxima tehnic admisibila a ansamblului de vehicule ...deci pot tracta aproape orice )))

Impartasesc bucuria cu voi ...si adaug cateva poze .

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Usa cu pricina care are pe ea o inscriptie ,, CAPTAiN,, la care am primit directive sa apara pe bord in dreptul pasagerului neaparat )))))))

Imagine
Imagine
Imagine
Sorin Draghici
Membru forum
18

Un vis ...

Mesaj de Sorin Draghici »

Si uite asa ai readus fericirea in familie. Sa o plimbati sanatosi.
PS daca o sa cari scuterul cu tine trebuie sa gasesti loc si pentru barca :mrgreen:
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
Catalin Gigi
Membru forum
15

Un vis ...

Mesaj de Catalin Gigi »

Barca am , gonflabila :mrgreen: .
Multumesc de urari ...trebuie udataaaa !!!!!!
Cristi Nastase

Un vis ...

Mesaj de Cristi Nastase »

Superba , sa o stapaniti sanatosi
Zana mea o vrea groasa ,nu stiu ce sa-i gasesc (poate un autobuz escamotabil ) :lol:
E de belea camperul ,vant in spate.
Scrie răspuns