topicuri ce fac obiectul unor alte pasiuni ...... alte "pasarele"
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Multumesc dl. Rusu, mare boier, mare caracter :D :D Cel mai tare ma intereseaza alea romanesti comuniste si mai vechi, de pe vremea cand era pusa litera orasului la sfarsit... si cel mai tare ar fi sa am unul cu un oras care nu mai exista de ex OS... orasul stalin...
Multumesc Sergiu, e f. haios nr. tau. de tabla cu cifre lipite... chiar n-am mai vazut asa, ori sunt de carton ori sunt de tabla :D :D Dar cum de nu ti l-au cerut la politie? Mie mi l-au luat chiar daca era de carton...
Ultima poza, cea cu scuterul in apa, e faina. Acum cind ma uit la ea (la Buc sint deja 30 grade de la ora 9 a.m.) ma intreb cit de placut ar fi sa stai cu picioarele in apa aia.
Jucarie!!! :D :D :D Daca vrei adrenalina te invit la Ranca si ...calare pe niste chestii serioase,mergem peste munte pana la Obarsia Lotrului si ne intoarcem.Sau dormim acolo si ne intoarcem a doua zi. Nu te gandi ca fac asta des,ci numai de vreo 2-3 ori pe an.Alta senzatie! Scoter-ul e jucarie de ....iarba verde! Prefer bicicleta montana ptr plimbari de colo-colo! Si,apropo de adrenalina! Peste cateva saptamani,daca sunt doritori de plimbari cu moto-deltaplan-ul ...ne auzim!
Eu personal plec pe carari de munte tocmai ca sa scap de mirosul gazelor de esapament ale masinilor si nu voi fi de acord cu prezenta ATV-urilor sau motoretelor.
Personal, am o fobie cand vad ATV-uri pe munte.
Tot aerul si linistea se duc pe apa sambetei. Animalele salbatice vor fugi cale de km distanta .
Mai bine stau in Bucuresti si ma urc pe bloc... :lol:
Fara suparare. :D
Adrenalina, urcatul pe munte.
ATV sau Motorete pe munte NU.
Oare exista in Romania o asemenea frumusete de loc ? UNDE ???
Fotografia este fantastica , asa cum a zis PRP un alt mare clasic in viata "maestre jos palaria " !